Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

canım fazla yuz verme o kocanada bıraz kudurt onu anlasın senı nasıl uzduğunu pısman olsunda bıdaha yapmasın sen her seyın en ıyısıe layıksın canım arkadasım

canım benım cok saol
daha bıraz once konusu oldu da ılla acık sacık gıyerım dedım espırısınede
bana acık sacık gıyıneceksen bana gıyın dıyo ben senı sevıyorum sadece hayatımıza hareket gelır dıyo bende dedımkı benım kılommu bu harekete engel
cocukları yaparken ıydı kılosu kalınca mı kotu dedım
kı evet klo ıyı degıldır ama esım tarafından yerılmekde hıc ıyı deıl dedım

safıyecım daha vermem lazım yaza dugun var ona cıtır olmam laazım
cunku 2 ay once nısanı vardı aynı kızın ve ben 44 bedene bıle gıremedım dorumcem bıle yuh artık dedıydı
ama bu sefer heerkesı sasrıtmaya kararlıyım...

çıtır olacaksın canım hiç merak etme.yeterki hep böyle azimli ol ve hiç bir şekilde pes etme.yaza kadar çıtır olup o düğüne çıtır olarak gideceksin ve sana yuh artık diyenler o zaman görecekler.bide şu var arkadaşlar sizin başınıza geliyormu bilmiyorum ama benim başıma geldi diyete başlamadan önce 67 e dayandığım zamanlar yani beni gören daha nasılsın nbr demeden aaaa ne kadar kilo almışsın sen diyorlardı.şimdi kilomla ilgili yorum yapmıyorlar.aaa ne kadar zayıflamışsın demiyorlar.ki o kadar bariz incelme varki bende anlamamk mümkün değil.tabi işlerine gelmiyor.çekemeyenler çatlasın nappıyım dimi ama

aynen oyle valla benımde basıma gelıyo sısmıssın dıyenler sımdı zayıflamıssın dıyemıyoılar
cekemıyolar hayatım ondan
esıme pas vermıcem o dugunde falan zaten cort edecem onu

evet canım bencede pas verme o düğünde eşin dahil bütün çevrene çıtır nasıl olunurmuş göster

ev temızle cocukları yedır ıcır uyut derken ıste geldım burdayım
ya 68 olmusum yıne
,ya bu haftasonları gelmese kacırıyorum ben ya herkes gıbı gercı tutan tutuyo kendını
esım hep kızartma turu ıster evdeyken bende gıcık olurum destek surda dursun hep kostek hep kostek

canım kaçtınki 68 oldun.çizelgende 69.4 gözüküyorda kilon.yada daha değiştirmedin çizelgeni.hem canını sıkma arada sırada kaçamaklar tabiki olacak.hayatımız boyunca diyet yapacak değiliz dimi ama.önemli olan kaçamak yaptıktan sonraki öğünü hafif bişeyler yiyerek dengelemek.

bu arada eşin madem zayıflamanı istiyor sana sürekli laf sokuyor o zaman niye sana yardımcı olmuyor. fedakarlık yapması lazım onunda.

slm kızlar bugun yıne bomba gıbıyım dıyete son surat devam cuma gunu 66 cıkmak ıstıyorum artık yıazın gelecegoı yok barı guzel guzel cızmeler alıp gıyım dedım...

ay malesef safıye ya nasıl kurtulcam su tartıdan gecenlerde komsuya verdım valla kadının evıne cıktım ıkıdebır
kafayı yedırtcek su kılolar bana sonunda...

canım çok kasma kendini yaa.yavaş ve ağır ver kilolarını.hem yavaş verilen kilolar kalıcı oluyor biliyorsun.çok sık tartılma.haftada 1 gün belirle ve her hafta aynı gün tartıl.bende geçen günler üst üste tartıldım sonra moralim bozuldu artık hafta bir tartılıcam tutucam kendimi valla.

ah sekerım benım ben napayım hafta nrde ayda bır tartılıyom oda sporda olcuyolr tartıyolr banada beklemek kalıyo ayın 25 ı tartı gunum benımde bak alım kac cıkcam suprızler yaptımı senın o kocan canım arkadasım bızı sasırta evet de lutfen sevgılıler gununuz kutlu vede mutlu olsun canım

yalan deıl yemege cıktık ama nasıl alısverıs yaptıgımız yerden yemek kuponu kazandıkda ondan
cızme ıstedım alalım dedı begenemedım oda sıkıldım yeter gıdelım dedı
odun odun odun bu adam.

canım benım bu gun tam 75 olduğumu ögrendım cok mutluyum toplamda 10 kılo verdım ıkı ayda darısı basına boylece vermem gereken 15 kılo kaldı vav ben bunu bıle tahmın et mıyodum ama benım olduysa herkesın olur canım elaleme ınat verelım canım

ınsallah kalanıda atacaksın arkadasım bende senınle bırlıkte ınsallah
moralman sıfırım cunku baz sebeplerden annemdeyım sonra yazarım sımdı cıkmak zorundayım...
ıyı geceler...

ınsallah kalanıda atacaksın arkadasım bende senınle bırlıkte ınsallah
moralman sıfırım cunku baz sebeplerden annemdeyım sonra yazarım sımdı cıkmak zorundayım...
ıyı geceler...

tuğba merhaba canım
inşallah kötü birşey yoktur.kendini üzme canım.her neyse seni üzen şey inşallah en kısa zamanda yoluna girer..

tuğba merhaba canım
inşallah kötü birşey yoktur.kendini üzme canım.her neyse seni üzen şey inşallah en kısa zamanda yoluna girer..

saol hayatım esımle deıl problem aılemle ılgılı dayım hapse gırdı borcundan dolayı annemde coktu resmen kadın yanına geldım seker hastası oldugu ıcın bayılıp gıdıyo kımsede yok yanında ondan...

canım ınsallah annenın moralı duzelır hasta olmaz canım ınsanız hepımızın yer yer sıkıntıları oluyo ama sukretmelıyızkı allah daha beterınden saklasın canım kendınıze ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…