Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

ben gecen hafta bır tane boyoz yedım dıye bır haftadır vıcdan azabı cekıyom keske yemeseydım valla benı hıc bır yıyecek bastan cıkaramıyo tutuyom kendımı 60 adustuğüm gun bıraz asıcam dıyetı o gun olcak öncesı yok benım ıcın senınde öyle olsun canım

sen daha yapıcı bi karar alıp zayıflamaya koyulmuşsun ben çok tan o lafların ğstğne kapıya koymuştum bir daha da yalvarsa koynuma almazdım..benimde 9 aylık bi kızım var aynı senin gibi 1.61 boyum var 69 kiloyla başladım şimdi 58 kiloyum umarım sen de yavaş yavaş verirsin kilolarını..ama kimse için değil kendin için ve rkilolarını sen boş ver eşini kendilerine bakmazlar konuşurlar işte...

valla bacim kapiya koymak degil ama bi sure koynuma almadim sinir hastasi oldu 1 haftada . fiyona sen nasil basarsin neler yaptin az anlatsana.
kisir dayanamadigim seylrrden bitidir valla bana kalsa oturu r 3 tabak yerim ama dusun yine iradeli olmusum adini duydum ama hic gormedim boyoz ne canim
hi bu arada 60 in altina bi duseyim haftada 1 gun deli gibi yeme gunu seccem kendime ay hak etmiyomuyum ama...

boyoz izmire özel harika bir şeyy genelde kahvaltıda yenir minicik yuvarlak bol yağlı birely ama harika oturdunmu yersin yannii
bu arada sayfan hayırlı olsun tatlımmm forumda gezinirken gördümm bende nerde bu kız diyıorumm

işte buu sıak sıcak harika kahvaltıda ama bu masum şey 500 kalorinin üstündee

d
Eki Görüntüle 343480
işte buu sıak sıcak harika kahvaltıda ama bu masum şey 500 kalorinin üstündee

saol canim benim ama ben bu gunlugu acali 1*5 ay oldu
kiz bunu yemede yaninda yat byozda boyoz yani
duygu valla laptopu tamire gonderdik telden giriyorum ve cok zor yaziyorum hangi sayfaya girerse ona yaziyorum bide bu gidisle gozlerim cikacak...

tuğbacım merhaba canım,
öncelikle eşinin söylediklerini kınadığımı belirtmek isterim..ama sen azimlisin ve istediğin kiloya geleceksin buna inanıyorum..sana başarılar diliyorum canım :)

tuğbacım merhaba canım,
öncelikle eşinin söylediklerini kınadığımı belirtmek isterim..ama sen azimlisin ve istediğin kiloya geleceksin buna inanıyorum..sana başarılar diliyorum canım :)

cok tsk ederim destegin icin arkadasim
zaten varya bi 59 oluyum ilk gunlugumde paylascam resimleri
destek olan arkadaslarimin yuzunu kara cikartmadigimi gostermek icin...

gunaydin kizlar gununuz aydin cumaniz hayirli olsun
tam tamina 67.5 ve tok karna cok mutluyum
hepinize kucak dolusu sevgiler...

tebrıkler tatlım ısteyınce oluyomus demı senınkının yuzunu merak etmeye basladım sen zayıfladıkca ne sekıl alıyo

tebrıkler tatlım ısteyınce oluyomus demı senınkının yuzunu merak etmeye basladım sen zayıfladıkca ne sekıl alıyo

valla sımdıden yasaklar konmaya baslandı bunu gıyemezsın suraya tek gıdemezsın ve daha once tek gıttıgım yerler..
ah ah o gorur ben daha vereyımde kızlar verınce burada resımlerımı koycam bende cok heveslendım verenlere...

hep öyle olur zaten canım.istedikleri gibi olmayınca herşeye bahane bulurlar aşağılarlar.istedikleri gibi olunca da bu sefer kıskançlık krizlerine girerler.sen aynen yoluan devam et canım.anladığım kadarıyla kilo vermişsin.başladığından beri kaç kilo verdin canım?bu arada ben sadece benim çizelgem yok oldu sanıyordum ama bakıyorumda kimsenin çizelgesi yok hepsi kaybolmuş.bununla ilgili bilgisi olan varmı acepp:44:

a hakıkaten sen soyleyınce gordum bende cızelgeler yok
ben 21 aralıkdan bu yana toplamda 7 kılo verdım
aynen devam edıyorum yaza 58 kılo olacam ınsallah...
gunaydınlar buarada...

canım fazla yuz verme o kocanada bıraz kudurt onu anlasın senı nasıl uzduğunu pısman olsunda bıdaha yapmasın sen her seyın en ıyısıe layıksın canım arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…