- Konu Sahibi tugkay2000
-
evet bugun ıtıbarı ıle baslıyorum cunku dun bı dıyet denedım yapamadım ve anladımkı kendı dıyetını kendın belırlıceksın.. yarından ıtıbaren yazacagım dıyetımde olup bıtenı bıraz once resmımı cektım ve ınsallah verdıım zaman ıkı resmımıde paylasacagım sızlerle.. suan 160 boy 73 kıloyum hedefım ılk olarak 65 yardım ve desteklerınızı beklıyorum.. bu kılolar 2 yavrumun hedıyesı bana ama kafaya fena koydum vercem.. bıde esımın etkısını unutmamam lazım dun sabah ettıgı agır lafların etkısını.. su halıne bak kım ne yapsın senın gıbı kadını alıp koynuma yatasım gelmıyo dedı ama bende tugbaysam sana bunun hesabını soracagım dedım ve basladım. ARTIK HER GUN YEDIKLERIMI YAZACAGIM...
HADİ BİSMİLLAHHH....
valla bacim kapiya koymak degil ama bi sure koynuma almadim sinir hastasi oldu 1 haftada . fiyona sen nasil basarsin neler yaptin az anlatsana.
kisir dayanamadigim seylrrden bitidir valla bana kalsa oturu r 3 tabak yerim ama dusun yine iradeli olmusum adini duydum ama hic gormedim boyoz ne canim
hi bu arada 60 in altina bi duseyim haftada 1 gun deli gibi yeme gunu seccem kendime ay hak etmiyomuyum ama...
Eki Görüntüle 343480
işte buu sıak sıcak harika kahvaltıda ama bu masum şey 500 kalorinin üstündee
evet bugun ıtıbarı ıle baslıyorum cunku dun bı dıyet denedım yapamadım ve anladımkı kendı dıyetını kendın belırlıceksın.. yarından ıtıbaren yazacagım dıyetımde olup bıtenı bıraz once resmımı cektım ve ınsallah verdıım zaman ıkı resmımıde paylasacagım sızlerle.. suan 160 boy 73 kıloyum hedefım ılk olarak 65 yardım ve desteklerınızı beklıyorum.. bu kılolar 2 yavrumun hedıyesı bana ama kafaya fena koydum vercem.. bıde esımın etkısını unutmamam lazım dun sabah ettıgı agır lafların etkısını.. su halıne bak kım ne yapsın senın gıbı kadını alıp koynuma yatasım gelmıyo dedı ama bende tugbaysam sana bunun hesabını soracagım dedım ve basladım. ARTIK HER GUN YEDIKLERIMI YAZACAGIM...
HADİ BİSMİLLAHHH....
tuğbacım merhaba canım,
öncelikle eşinin söylediklerini kınadığımı belirtmek isterim..ama sen azimlisin ve istediğin kiloya geleceksin buna inanıyorum..sana başarılar diliyorum canım :)
gunaydin kizlar gununuz aydin cumaniz hayirli olsun
tam tamina 67.5 ve tok karna cok mutluyum
hepinize kucak dolusu sevgiler...
canm mrb tebrikler
bu kıloları ne yapcaz kızlar
tebrıkler tatlım ısteyınce oluyomus demı senınkının yuzunu merak etmeye basladım sen zayıfladıkca ne sekıl alıyo
valla sımdıden yasaklar konmaya baslandı bunu gıyemezsın suraya tek gıdemezsın ve daha once tek gıttıgım yerler..
ah ah o gorur ben daha vereyımde kızlar verınce burada resımlerımı koycam bende cok heveslendım verenlere...
hep öyle olur zaten canım.istedikleri gibi olmayınca herşeye bahane bulurlar aşağılarlar.istedikleri gibi olunca da bu sefer kıskançlık krizlerine girerler.sen aynen yoluan devam et canım.anladığım kadarıyla kilo vermişsin.başladığından beri kaç kilo verdin canım?bu arada ben sadece benim çizelgem yok oldu sanıyordum ama bakıyorumda kimsenin çizelgesi yok hepsi kaybolmuş.bununla ilgili bilgisi olan varmı acepp:44:
a hakıkaten sen soyleyınce gordum bende cızelgeler yok
ben 21 aralıkdan bu yana toplamda 7 kılo verdım
aynen devam edıyorum yaza 58 kılo olacam ınsallah...
gunaydınlar buarada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?