Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

gunaydın gunlukcum
bugun 2.gunum 5 gunde 5 kıloda sebze gunum bakalım benı neler baklıyo
tartılmadım ınankı cunku bu sefer tam dıyetı bıtırcem oyle tartılcam...

kesınlıkle yetısırsın bacım bende basladıgımda nasıl gıder dıyodum ve gıdıyo valla sabır ve beyınde bıtırme bıde benım kocam gıbı kostek....

benım kocadamı öyle yapsa ama benımkı daha çok sen yaparsın başarırsın sana güveniyorum okadar güvenme ya yapamazsam korkusu oluyor insanda:18: ama bu sefer sizlerden destekte alaraktan bu işi başaracağım

gunaydın gunlukcum

hadı hayırlısı bakalım canımm sende tam gaz gıdıyon valla nerden cıktı bu bes gunde bes kılo dıyetı sen yapta ıse yararsa bende yapayım nasıl oluyo ben duymadım bunu bılmıyom canımkendıne ıyı bak

gunaydın gunlukcum

nasıl gidiyo diyet bende ilk defa severek yaptığım diyet bu yaaa tuzsuz olması insanı biraz zorluyo ama yine de tartıda eksik çıkmak ve haftasonu da istediğimizi kararında yiyebilmek süper bişey

hemde ne buyuk zevk varya az cımak tartıda
kız bacım hem dıyet yontemlerı bolu munde var
hemde gunluklerıde var wishıngtonun gunlugunde onunla baya kılo vermıs zaten o vesıle oldu banada...

gunaydın canım gnlugum
3. gun ve bende bı bozma havası var et sevmıyorum yerıne yıcem seylere bakcam...
zayıflama kemerı almıstım ama kotu gelmez ınsallah...

bozdum malesef dıyetımı cunku etden pek haz etmıyorum ama karnıbahar yedım bol bol kılom
66 oldu mutluyum sımdılık ınsallah boyle devam ederde
asıl kılo vermem mart ortası baslıcak cunku yuruyuslere baslıcam bu havada cıkamıyorum malesef...

canım benım neden sade yuruyus dıye dusunuyon evde de bıseyler yap ben soğuktan cıkamadığım zaman evde spor yapıyom sende dene bence cok faydası oluyo dıyetını de bozmussun yenıden bence duzenlı beslenmeyı sec seckı bırakınca dıyetı gerı gelmesın gıdenler

hakılısın valla normal dıyetıme dondum
zaten evde spor yapıyorum ama dısarıd a daha cabuk zaman gecıyo bıde guzel havada deyme keyfıme....

arkadaşım ben evde tuğba özayın nette fıtness vıdeosu var 1 saatan fazla sürüyor istersen onu aç onunla birlikte yap ben öyle yapıyorum sana bir öneri

gunaydın canım gunlugum
kılo verme maceram senınle basladı
senı hıc bırakmıcam
cok mutluyum tartıda 65.8 cıktım
sana ve destek verenelre cok tsk ederım
kk tabıkı sanada

slm gunlukum ev emızledım yemegımı yedım cocukları yatırdım yesıl cayımı yudumluyorum bı yandanda gezınıyorum
kılom 65.5 cıktı bugun cumaya kadar 64 olmak ıstıyorum ve calısıcam buna...

ben geldım canım senı unutmuyorum valla ama zor gırıyorum cocuklardan dolayı
sen benım dıyet maceramın basısın gunlukcum senı unutmam ne mumkun daha sana zayıf resımlerımı koycam
cocukları uyuttum corba ıctım ve spora baslıcam sımdı bıraz takıklıyımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…