- Konu Sahibi tugkay2000
-
Günaydın Tugkay , güzel bir gün olsun bugün sana :)
herkese gunaydınlar bugun hastayım bogazlarım sısmıs kucugumde hasta yataktan yazıyorum valla bugun canım hıc bısey ıstemıyo tabı dıyosunuz dun yedıklerınden sonra ne ıstesınkı...sporumu nasıl yapcagımı dusunuyorum ama yurume bandıdndan bısey olmaz bı onu yaparım bugun daha bısey yapmadım hepsı bukadar..
Geçmiş olsun canım... aman dikkat et bu havaların ne yapacağı belli olmuyor
tsk ederım arkadasım hepımıze ınsallah... bugun bıraz hastayım sporumu yapamadım
Geçmiş olsun...vücut dirençsiz kalmış demekki , umarım kısa zamanda toparlarsın.
gunaydın herkese evet dun aksam yemek yemedım cunku yattım hep bugun daha ıyım ama bogazım hala yanıyo.. spor yapmadım kahvaltım yumurta domates salatalık cay
Günaydın ; bence acele etme . Önce bir iyileş sonra sporuna dönersin ama dikkat et vücudun çok su kaybetmesin hastayken hep daha fazla su kaybediyoruz çünkü . Bol bol ıhlamır adaçayı iç hem iyi gelir hemde bitki çayı ödemini dengeler.
Dikkat et öğün atlama ( metabolizman yavaşlamasın ) , zorlada olsa bir iki lokma birşeyler ye veya bi çorba iç.
Tekrardan geçmiş olsun.
ınsallah canım saol buarada... zaten normalde yerım hastayım bogazlarım sıs dıye yıyemıyorum... ve cok ama cok uzgunum suanda esımle kavga ettım.. hakaret etmedık ne kadınlıgım ne annelıgım kaldı...mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?