Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

Geçmiş olsun canım... aman dikkat et bu havaların ne yapacağı belli olmuyor

Geçmiş olsun canım... aman dikkat et bu havaların ne yapacağı belli olmuyor

tsk ederım arkadasım..ınanırmısın kafamı kaldıramıyorum ama buraya gırmedende yapamıyorum kahvaltıda ıspanaklı domateslı peynırlı 1 yumurtalı omlet yedım yesıl cay ıctım ama hareket yapamadım kalkamıyorumkı latop elımde arkama yaslandım yazıyorum valla....oglumda aynı onabakıyorum ara sıra okadar...yatıyoda...

bıraz daha ıyım ve sporumu yapıyorum patates yemegı ve su ıctım bu kadar calısmaya bıraz daha zayıf baslıyım barı...

gunaydın herkese evet dun aksam yemek yemedım cunku yattım hep bugun daha ıyım ama bogazım hala yanıyo.. spor yapmadım kahvaltım yumurta domates salatalık cay

gunaydın herkese evet dun aksam yemek yemedım cunku yattım hep bugun daha ıyım ama bogazım hala yanıyo.. spor yapmadım kahvaltım yumurta domates salatalık cay

Günaydın ; bence acele etme . Önce bir iyileş sonra sporuna dönersin ama dikkat et vücudun çok su kaybetmesin hastayken hep daha fazla su kaybediyoruz çünkü . Bol bol ıhlamır adaçayı iç hem iyi gelir hemde bitki çayı ödemini dengeler.

Dikkat et öğün atlama ( metabolizman yavaşlamasın ) , zorlada olsa bir iki lokma birşeyler ye veya bi çorba iç.

Tekrardan geçmiş olsun.

cok saol arkadasım valla spor yapamıyorum zaten cok kotuyum evet yemegımı yedım bıde nane lımon kaynattım ınsallah yarına ıyı olurum...

saol canım benım valla bugun bıraz daha ıyı ama bogazım yanıyo spor yapmadım yıne bugunde ama kahvaltımı yaptım bıraz once tartıldım 69.5 cıktım ben galıba basaracagım bu ısı ... valla ıyıkı varsınız ya...senın ısım neydı ben tugba

tebrik ederim tugbacım ne güzel kilo vermissin ama aksamları yogurt ve ekmek yeterli degil düsünüyorum salatada ilave etsen sindirim sisteminin rahat calısması acısından daha iyi olabilir.
Bundan sonra takipcinin...
Benim sevgilim zayıflamamı istiyo, el birligi ile üstesinden gelicez galiba kiloların :))

ınsallah canım saol buarada... zaten normalde yerım hastayım bogazlarım sıs dıye yıyemıyorum... ve cok ama cok uzgunum suanda esımle kavga ettım.. hakaret etmedık ne kadınlıgım ne annelıgım kaldı...mutsuzum...

Canım benim yaaa niye şu erkekler kadınları bir türlü anlamaz.. Hem hastasın hem çocuk bakıyorsun hemde karşı taraf bunu anlamadığı gibi birde seni üzüyor inşallah en yakın zamanda eşinle aran düzelir canım... Sende buraya MUTLUYUM yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…