- Konu Sahibi tugkay2000
-
Günaydın Tuğba ;
Nasılsın , iyileşebildin mi biraz daha merak ettim , haber verirsen sevinirim :)
Canım benim yaaa niye şu erkekler kadınları bir türlü anlamaz.. Hem hastasın hem çocuk bakıyorsun hemde karşı taraf bunu anlamadığı gibi birde seni üzüyor inşallah en yakın zamanda eşinle aran düzelir canım... Sende buraya MUTLUYUM yazarsın
Yok güzelim bunun senin eşinle ilgisi yok bence tüm erkekler böyle, bir sevgilim vardı ayyy hastalansın günde 10 kez arardım, Sadece o değil babası annesi hasta olsun aman yardım edecek bişey varmı tahlilleri nasıl çıktıya kadar herşeyi ile ilgilenirdim.. Ama ben hasta olayım şöyle bir mesaj atardı geçmiş olsun o kadar... Heleki babam hastalandı yoğun bakıma girdi gece telefonunu kapattı, Arar yardım isterim diye korktu herhalde.... Yani kısaca hayatım erkek değilmi aman aman.... Hoş böyle diye diye evde kalacam bu gidişleinsallah canım ama benım esım cok aksı ve sınırlı... o hasta olsa ben elımden gelenı yaparım ama o hep kacar..
gunaydın canım hastalıgım daha ıyı ama moralım cok bozuk esım yuzuden kavga ettık de ve ben hayatımda bolye aksı adam gormedım...
tugkay super gidiyosun. demek 6 lilari gordun. cok sevindim senin adina
canım peynır zeytın cektı 1 dılım kepek ekmekle yedım bıde yesıl cay spor harkıa hıssedıyorum kendımı sımdı...
süpersin...hadi bakalım :)
saol arkadasım sımdıde aksam yemegımı yedım taze fasulye salata 1 dılım kepek ekmek.
Harika bu azimden o kilolar kurtulamayacak eminim :)
sao arkadasım gunaydın yenı yıl mutluluk huzur saglık getırsın sana...l
Canım yeni yıl mesajım (ayyy sanatcılar gibi oldu yeni mesajı falan tam onların sözleri) aynı azimle kilolardan kurtulup... Bize burun kıvıran herksezi şaşırtmak ve utandırmak dileği ile bize zayıf ama sağlıklı, şanşlı ve mutluluk dolu yeni bir yıl olu inşallah hepimiz için
Canım yeni yıl mesajım (ayyy sanatcılar gibi oldu yeni mesajı falan tam onların sözleri) aynı azimle kilolardan kurtulup... Bize burun kıvıran herksezi şaşırtmak ve utandırmak dileği ile bize zayıf ama sağlıklı, şanşlı ve mutluluk dolu yeni bir yıl olu inşallah hepimiz için
olsun canım hanı ben butun gunluk tutanlarıın anladım... zoruma gıden kımseyı aramıza almak ıstemıyoruz oldu oyle demek yerıne keske bız kendı aramızda boyle bı karar aldık deseydın yanı bıraz daha yumusak soyleseydın ... olsun arkadasım bende buradan devam ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?