Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

tugbacım ne güzel yeniyılda da bozmamıssın dietini, moralinin kotü olması cok can sıkıcı ama en azından bunun etkisi kilona olumlu yansıyo

valla oyle esım saolsun.... bozmadım cunku acayıp kafaya taktım arkadasım ben bu kılo verme ısını....beyınde bıtermıs ya aynen oyle.... sen neler yapıyosun..

Küsüşmeyin bakıyım:) aramıza almak istemiyoruz derken bizim gönüllerimiz bol sadece takip zorluğu ve sayfalarda karışıklık oluyo diye öyle dedi ama bak günlüğüne yeni insanlar kazandın burdan takip ederiz seni bakalım neler yapıyorsun.Buarada yeni yılın sana azimli güzel güzel zayıflamalı günler getirsin.

Günaydın Tuğba ;

Harika bir yıl senin olsun. can sıkıntılarını bırak at gitsinler...herşey iyi ve güzel olan olsun bu yıl...bu arada diyetini bozmadığın içinde kutluyorum seni...sevgiler !

valla oyle esım saolsun.... bozmadım cunku acayıp kafaya taktım arkadasım ben bu kılo verme ısını....beyınde bıtermıs ya aynen oyle.... sen neler yapıyosun..

benim dietimde iyi gidiyo, ben de bu kez kararlıyım al ver al ver sonu gelmiyo bir türlü, bir kere sıkıntısını cekeim sonrada hayat tarzı haline getirip almıyayım diyorum, cünkü artık gercekten yoruldum bir artı bir eksi cıkmaktan.Bu gün arkadasımla spor salonuna yazılmaya karar verdik :)) evde kondisyon bisikleti,twister,dambıl,mekik aletim var o yüzden bana hep zor gelirdi salona gitmek ama fedakarlık yapmak lazım, salona yazılırsam daha ciddi spor yaparım gibi gelio ama sabahları bir saatlik bisikletimide bırakmıycam insallah ...

harıkasın valla basla tabı sporada evındede okadar alet var madem...bende kendıme dıyorum hep neden bu kadar guvenmemısım kendıme neden her basladıgımda olmuyo dıyıp bırakmayı kendıme yol bulmusum hayır oyle guzel verılıyokı kılo denen sey yeterkı azımlı ol.. bak burada okadar cok gordum kı zayıflayanları sok oldum neden dıye kendıme cok kızdım ve esımınde hakaretlerıyle basladım... hayatımda kıloma takan herkese gununu gostercem sende oyle yap hayatım bırbırımızın destegıyle her sey olur arkadasım...

Günaydın Tuğba ;

Harika bir yıl senin olsun. can sıkıntılarını bırak at gitsinler...herşey iyi ve güzel olan olsun bu yıl...bu arada diyetini bozmadığın içinde kutluyorum seni...sevgiler !

saol canım benım bı mukabıl aynı dıleklerım ... bu sefer dıyetı bırakmadım ya kendımede sasırdım ama buranın etkısı cok buyuk sızler ıyıkı varsınız canım...

saol arkadasımda zaten ben ılla aranıza gırcem demedımkı oyle bı baslık gorunce tum gunluk tutanların sayfası sandım ben zaten nerde nezaman olmam gerektıgını bılen bırıyım... sadıye ye kusmedım onunda zaten moralı bozuk oldugu ıcın yanlıs anlamamam gerektıgını acıkladı... ayrıca alakadar olmanız ayrıca mutlu ettı benı.. sevgıler ıyı yıllar...

tşk ederim anlayışın için artık sıkı takibimdesin
bak ben sıkı takibe girersem çok zorlarım zayıflatırım haaaa
hani menülerin bakalımmm

wallahi ben üzülsemde sevinsemde iştahım hep açıkk hiçbişe iştahımı kesmiyoo

beım esım saolsun 4 gundurr kusuz laf sokmaları hıc bıtmıyo ortalık yerde etmedıgı kalmıyo sırf ona ınat basladım zaten bu dıyetede... ay neysekı boyle artı yanı oluyo bana...

ben de basarı oykülerini okuyunca acaip gaza geliyorum ben niye yapmıyayım diyorum.Burası da cok iyi oldu benim icin, kim ne yemis diye takip ederken yemem gerektigini tekrar tekrar fark ediyorum.Bu arada uzun bir süre ailemin yanına gidemiycem bu da iyi oldu benim icin gorünce sasırsınlar istiyorum :)))

okuyomusun ondan mı gıdemıceksın ozel olmazsa eger... hangı sehırdesın buarada ben ankara....

valla super gıdıyo kılo vermeye calısmak bu kadar kolay oldugunu dusunmemıstım cok rahatım cunku mıdem kuculdu bunu fazlasıyla hıssedıyorum.... sende durumlar nasıl..

süper o zaman..
ben yılbaşı fazla kaçırdım biraz ama şunu farkettim aynen midem küçülmüş kaçamak
yaptığım halde eskiden yediklerimin yarısın bile yiyemedim..
pazar günü tekrar tam gaz başladım zaten kaçamaksız günlere:)

hadi insallah valla bende eskısı gıbı spor yapmıyodum bende yarın sporuma yenıden doncem spor dedıgımde oyun oynamak yuruyus bandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…