İnsallah canim yaaevleneceğin kişiye daha önce görücü usulü birileriyle görüştüğünü söyledikten sonra hiçbir sorun çıkmaz evelallah.
Dogru diyorsunuzda iste..ne bilim hic derdim yokmus gibi bu ara bide bu konuya taktim iste ;(Yapacak bir şey yok bu durumlar olabilir. Neden olmasın ki? Bir kızı 10 kişi ister biri alır derler ya sizin de o hesap biraz. Zaten gelenler de bunları göze alarak gelir heralde.
Dogru diyorsunuzda iste..ne bilim hic derdim yokmus gibi bu ara bide bu konuya taktim iste ;(
Dert cokta taka taka bunu taktim iste kafama ;( insallah dedginiz gibi sorun cikaricak insanla karsilasmam :)e yokmuş derdiniz ne güzelyoksa bunu dert edinmezdiniz
bir kızı bin kişi ister bir kişi alır...görücü usulude olsa hiç tanımadan bir kere bile sohbet etmeden evlenecek haliniz yok bundan sorun çıkarıcak insan zaten sizden uzak dursun....
Kendisi seçmece karpuz gibi kriter belirleyip kısmet ararken iyi. Sanki bulunmaz hint kumaşılar da yok sevgilisi olmasın yok şu yok bu. Böyle kız köylerde bile kalmadı. Sözüm size değil bu arada takıntılılara.Kimi bu durumu çok büyütür kimi ise sorun etmez. Bir tanıdığımız evlenmek için kız arıyor. Görücü usulü evlenmekmiş amacı. Görüşmeyi talep eder etmez daha önce sevgilisi ya da görüştüğü biri olup olmadığını soruyor. Sevgilisi olmuşsa direk daha fazla uzatmadan kesiyor konuşmayı. Böyle takıntılı adamlar da var, ama hepsi böyle değil. Şimdiden stresini yapmayın bu durum. Akışına bırakın.
Aşırı takıntılı hem de. Sırf bu tavrı yüzünden ben de sinir oluyorum kendisine. Sicilini nasıl doldurmuşsa ya da kızlarla neler yaşamışsa artık, takıntı oluşmuş kendisinde. Böyleleri evde kalsın bence. *-*Kendisi seçmece karpuz gibi kriter belirleyip kısmet ararken iyi. Sanki bulunmaz hint kumaşılar da yok sevgilisi olmasın yok şu yok bu. Böyle kız köylerde bile kalmadı. Sözüm size değil bu arada takıntılılara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?