Tuhaf bi kacma mevzuusu

Adam size değer vermediyse neden çektiniz 3 sene? Çekmeseydiniz, beklemeseydiniz, silah mı dayadılar başınıza?

Adam haysiyetsizin önde gideni de olabilir. Ama bu 18 yaşında gencecik bir kıza beddua etmenizi haklı çıkarmıyor. Kaçarak hata etmiş zaten. Ufacık kız mutsuz olsa mutlu mu olacaksınız?
Gidip evlenmişsiniz hala başkalarının kötülüğünü diliyorsunuz. Sizin mutsuzluğunuzun sebebi nedir peki siz kimin ahını aldınız acaba?

Eden bulur diyorsunuz.
Siz kime ne ettiniz ki evliliğinizde bu kadar mutsuzsunuz, kocanız sizi yok sayıyor da siz habire eski sevgilinizi düşünüyorsunuz söyleyin bakalım. Demek ki sizde birinin ahını aldınız.
İçiniz neden bu kadar garip acaba?
Birinin kötü olmasını, mutsuz olmasını dilemek neden yani. Siz mutsuzsunuz diye onlarda mı mutsuz olacak.

ya bosversenıze bır kere bırını kacırmıs kız kendı de kacmıs kacmamıs onemlı degıl ama yol bırkere munasıp degıl ne ayıp ne kadar ozguvensız kendını topluma kabul ettıremeyen kendını adamdan saydıramayan bır hareket
boyle bır ınsanla zaten sızde mutlu olamazdınız beddua edene kadar ıyıkı bıtmıs demenız gerek

Bazıları sanki eski sevgilimdeymiş aklımda hala unutamamış ım gibi yorumlar yapmış.. ben hiç bi zaman endime yapılan kötülüğü unutmam kim olursa olsun unutmadım da onu belirtmek isterim yoksa kocamla görücü usılü evlendim ve cok şükür ki mutluyum bazı pürüzler dışında ki o da her ailede olan seyler simdi önuargılarınızı da alın ve gidin lütfen :)

ya bosversenıze bır kere bırını kacırmıs kız kendı de kacmıs kacmamıs onemlı degıl ama yol bırkere munasıp degıl ne ayıp ne kadar ozguvensız kendını topluma kabul ettıremeyen kendını adamdan saydıramayan bır hareket
boyle bır ınsanla zaten sızde mutlu olamazdınız beddua edene kadar ıyıkı bıtmıs demenız gerek
İYİ Kİ BİTMİŞŞŞ yazdığınız herşeyin altına imzamı atıyorum teşekkür ediyorum

Merhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Kız kaçtığına pişman olacak zaten bunun aksini iddia eden olamaz

2 yıl geçmiş üzerinden, sizde evlenmişsiniz beddua etmeye ne gerek var?

İlişkilerde beddua etmekte çok basit oluyor, sizin için kılını kıpırdatmayan insanla 3 yıl geçirmeniz sizin tercihiniz.

18 yaşında kaçarak evlenmek gibi bir hataya düşmüş gencecik bir kız da var, umarım mutlu olur.

Sizde kendi evliliği bizde mutlu olursunuz.

Bak bak bunu da evli olduğu halde her konusu eski sevgilisi olan kadın yazmış ulan ya :KK70:
Bu arada gizledigin halde konularını görebiliyoruz :27:

Yoooook artik. Evli barkli kadin bu sinirle eski sevgili konusu acip beddua yagdiriyor.

Eşin görse şu konunu ne düşünür acaba konu sahibi? Evli oldugun kişiye acidim ben daha çok.

Bazıları sanki eski sevgilimdeymiş aklımda hala unutamamış ım gibi yorumlar yapmış.. ben hiç bi zaman endime yapılan kötülüğü unutmam kim olursa olsun unutmadım da onu belirtmek isterim yoksa kocamla görücü usılü evlendim ve cok şükür ki mutluyum bazı pürüzler dışında ki o da her ailede olan seyler simdi önuargılarınızı da alın ve gidin lütfen :)

Valla istedigin kadar mutluyum yaz sadece kendini kandiriyorsun. Elbette yapilan kotulukleri herkes kolay kolay unutmaz ama ustunden 2 sene gecmis eski sevgili mevzularina da bu kadar sinirlenip beddua yagdirmaz, hele evliliginde mutlu olan biri asla yapmaz.

Merhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Dislike atanlar eski sevgilinin tarafı 🐍

Valla istedigin kadar mutluyum yaz sadece kendini kandiriyorsun. Elbette yapilan kotulukleri herkes kolay kolay unutmaz ama ustunden 2 sene gecmis eski sevgili mevzularina da bu kadar sinirlenip beddua yagdirmaz, hele evliliginde mutlu olan biri asla yapmaz.
AYnen siz haklısınız ban yediremeyeceksiniz bana susuyorum :D size de gülüyorım

Back
X