- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Inanin matematigin m sini bile bilmiyorum dersem yeridir neredeyse 16 yil once okuldan 4 islemle ki onlarida yarim yamalak bilerek ciktim aöl dede zaten kesinlikle insana universite kazansiracak duzeyde bi egitime sahip degilsiniz sifir temelleyim artik olmayacagi kanaatine vardim vazgecmek istiyorumNe guzel iste mutevazi bi hayaliniz var. Hicbi sey icin gec degil oturun hazirlanin sinavlara. İnsanin isteyipte yapamicagi hicbir sey yok
Bu imkana sahip degilim ki ne yazik kiBir dersaneye gitmek ama basindan sonuna kadar ve ek ders almak bu isi cozer. Hicbir sey icin gec degildir yeter ki istediginiz sey icin adim atin. Sevgiler...
Inanin cabaladim ama matematigim 0 bile diyemeyecegim seviyede kurs gibi bir imkanimda yok yasinda artik belli bi donemi gecmek uzere suanki amacim bu hayali kalbimden söküp atmakÇalış.
Dersaneye git zor değil ki yapabilirsin .
Takıldığın sorular olursa hergün bana da sorabilirsin mail adresi veya tel no veririm benim matematigim cooook iyidirveya buradan başkalarına sorarsan onlar da yardımcı olur .
Yapılmayacak, ulasilmayacak bir hayal değil .
Desteginiz icon ayrica tesekkur etmek isterim Allah razı olsunÇalış.
Dersaneye git zor değil ki yapabilirsin .
Takıldığın sorular olursa hergün bana da sorabilirsin mail adresi veya tel no veririm benim matematigim cooook iyidirveya buradan başkalarına sorarsan onlar da yardımcı olur .
Yapılmayacak, ulasilmayacak bir hayal değil .
Illaki para sart degil ki dusuncesizce yazdiysam kusura bakmayin. Internette konu anlatımlı videolar var onlari izleyip bir kac da konu anlatimli kitap alsaniz, cevrenizde yapamadiginiz sorularda yardimci olacak bir universite ogrencisi olsa bile yeter. Yeter ki isteyin. Insanin isteyip de yapamayacagi hicbir sey yok. Hem hemsireligi kazanmak icin tip gibi Turkiye derecesi bir puan almaya gerek yok biraz cabalamak yeterli. Bol bol konu anlatimi dinleyip soru cozmek gerekli sadece.Bu imkana sahip degilim ki ne yazik ki
Fikir verdiginiz icin ayrica tesekkurler
Hayir hayir dershane ozel egitim manasinda dedimKurs demissin. Şu kuran kursunda açıktan okunuyor öyle bir yerde misin ? Tekamül falan ?
Aslinda bazen gelecek endexli dusunuyirum anca bir kac yil calisayim sonra sinava gireyim diye dusunuyirumIllaki para sar degil ki dusuncesizce yazdiysam kusura bakmayin. Internette konu anlatımlı videolar var onlari izleyip bir kac da konu anlatimli kitap alsaniz, cevrenizde yapamadiginiz sorularda yardimci olacak bir universite ogrencisi olsa bile yeter. Yeter ki isteyin. Insanin isteyip de yapamayacagi hicbir sey yok. Hem hemsireligi kazanmak icin tip gibi Turkiye derecesi bir puan almaya gerek yok biraz cabalamak yeterli. Bol bol konu anlatimi dinleyip soru cozmek gerekli sadece.
Anladım. Niye hemşirelik ? Amaç insanlara hizmet etmekse kimse hayrina hemşirelik yapmıyor bunu biliyorsun değil mi?Hayir hayir dershane ozel egitim manasinda dedim
Anladım. Niye hemşirelik ? Amaç insanlara hizmet etmekse kimse hayrina hemşirelik yapmıyor bunu biliyorsun değil mi?
Siz calismaya başlayın. Ben de elimden geldigince yardimci olurum. Hayatin neler getirecegi belli olmaz. Ama ciddi derecede efor sarfetmeniz gerekecek bu gucu kendinizde buluyorsaniz Allah saglik verdigi muddetce yapilamayacak sey yok.Aslinda bazen gelecek endexli dusunuyirum anca bir kac yil calisayim sonra sinava gireyim diye dusunuyirum
Bazende belki ileride sistem degisir kolaylasir belki benimde oyle bir sansim olur diye hayal ediyorum
Inanin hic suanki sartlarda meslegin arti getirileri umurumda dahi degil
Soyledikleriniz oyle iyi geldi ki aslinda bulundugum sartlar itibariyle gercekten ders calisma imkanim cok kisitli evdeyim ve evin neredeyse tum sorumlulugubustumde diyeyimBiraz ders alarak halledersinizi siz bu işi.
Yakın arkadaşlarımdan biri başörtüsü nedeniyle uzun yıllar ara verdi eğitime, sonra yapabilir miyim diye korka korka sınava girdi hayali olan bir bölüm vardı yerleşti 3.90 üstünde bir ortalamayla birincilikle bitirdi şimdi kendi bölümünde okutman. Allah size de nasip eder yeter ki emek verin yapamam diye korkmayın.
10 yil sonrada olsa deneyecegim insallahSiz calismaya başlayın. Ben de elimden geldigince yardimci olurum. Hayatin neler getirecegi belli olmaz. Ama ciddi derecede efor sarfetmeniz gerekecek bu gucu kendinizde buluyorsaniz Allah saglik verdigi muddetce yapilamayacak sey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?