- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Çok güzel online videolar var başlangıç seviyesinden itibaren matematik dersleri veriyorlar.
Ben dersane mantığını pek sevmiyorum lise harici hiç de gitmedim cağıl cuğul sınıfa toplan belli yaştan sonra çekilmiyor. Bir de yavaş öğreniyor insan dersanede, tek bir kişi bile tüm sınıfı yavaşlatıyor. Yolda geçen zaman yorgunluk verilen para cabası. Yani dersane imkanım yok diye üzülme inan böyle daha iyi. Ben online videoların çok faydasını görmüştüm zamanında. Kitabım soru bankam bile yoktu doğru dürüst hepsini internetten indirmiştim.
İnan ulaşılmayacak bir hayal değil, sıfırdan iki ayda tıp hedeflemiyoruz hemşireliği gerçekten kazanırsın. Senin gibi işine aşık insanlar yapsın mesleklerini. Allah gönlüne göre versin. Bana da yazabilirsin matematik konusunda elimden gelen yardımı yaparım.
Ahhh be ipegim bocugum sen ne guzel adami gaza getiriyorsunAh be evvelim sen o sartlarda ilkokuldan alinip aciktan unv mezunu olmus kizsin
Sen istedikten sonra hemsire olursun.
zorlukla.savasmani,krizleri sakinlikle atlatmani,azmini biliyorum. Yaparsin sen arkadasim
Ama internetten ders videoları indirip onlara çalışacak vaktin illa ki olur değil mi? Bir film bile izlesen ya da forumda dolaşsan en az bir saatin gidiyor, günde kendini vererek bir saat bile çalışsan çok verimli olur inan bana.Cok ama cokntesekkur ederim kimligim ifsa olmasin diye bazi seyleri vok ustu kapali anlatmaya calistim suan ders calisma imkanlarim falan cok kisitli
Gerci konuyu buraya bu hevesi icimden nasil atarim diye acmistim ama simdi nolursa olsun basaracagim 10 yil sonra nile oksa hemsirelik okuyacagim diyorum inşallah
Inanin matematigin m sini bile bilmiyorum dersem yeridir neredeyse 16 yil once okuldan 4 islemle ki onlarida yarim yamalak bilerek ciktim aöl dede zaten kesinlikle insana universite kazansiracak duzeyde bi egitime sahip degilsiniz sifir temelleyim artik olmayacagi kanaatine vardim vazgecmek istiyorum
YInede desteginiz icin cok tesekkur ederim
sevgili ebemızBende ebeyim keşke senin gibi meslektaşlarım olsa ben hem lise hem üniv ebelik okudum 8 yıl boyunca ne çektik bu lambalı kadından
Valla ozellikle ebeligi cok isterdim ama hemsirelik daha kapsamli oldugu icin her alanda oldugu icin daha cok hemsirelik taraftariyimBende ebeyim keşke senin gibi meslektaşlarım olsa ben hem lise hem üniv ebelik okudum 8 yıl boyunca ne çektik bu lambalı kadından
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim benim halimden anlayan biri varmis diye sevinirken benimle ayni derttten muzdarip biri varmis diye uzuldum eger temeliniz varsa nolur vazgecmeyin deneyin bulundugunuz ilde okuyun en azindan sansinizi deneyin lutfenDonusunboylemiolacakti sanki ben yazmisim bu konuyu.....ah yarama dokundun canım ya benim de kendi konumda ifşa olmayım dedim bu isteğimi yazmamistim ama sen yazınca aklıma geldi hiç aklımdan çıkmaz. ..Sağlık Meslek Lisesini kazanmıştım ama 7 8 yaşlarında koluma çizikler attim (istismar yasadim) bu yüzden gitmedim kollarımı kontrol etmesinler diye...içimde ölene dek kalacak belki tek şey. ..2 açıktan Üniv. Bitirdim ama hala tatmin olmadım başka bölüm onlar ....sen evli değilsin sanırım ben evliyim 32 yaşındayım ve çocuk var benim ki baya zor...umarım hayalini gerceklestirirsin.
Deniyicem zor olacagini biliyorum ama nolursa olsun ne zaman olursa olsun basaricam insallahO zaman şu sözünü de biliyorsunuzdur
"Başarımı şuna borçluyum: Asla bahane sunmadım ve kabul etmedim." - Florence Nightingale
Erken dönemlerinde hayır ama zaten alttan her türlü muayene şekli usg dahil gebelikte büyük tehlike oluşturuyosevgili ebemızsizce alttan muayene ile biz gebeliği anlayabilirmiyiz?
inşallah deneyeceğim aslında para olsa da 40 50 bin paralı okusak. ...Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim benim halimden anlayan biri varmis diye sevinirken benimle ayni derttten muzdarip biri varmis diye uzuldum eger temeliniz varsa nolur vazgecmeyin deneyin bulundugunuz ilde okuyun en azindan sansinizi deneyin lutfen
evet tehlikeli de bir ara denedik sanki anliycazda. ..teşekkürler ebe..Erken dönemlerinde hayır ama zaten alttan her türlü muayene şekli usg dahil gebelikte büyük tehlike oluşturuyo
Ahhh ahhh keske olsaydi oyke bi imkaninşallah deneyeceğim aslında para olsa da 40 50 bin paralı okusak. ...
evet tehlikeli de bir ara denedik sanki anliycazda. ..teşekkürler ebe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?