Tuhaf Bir Dert Florance Nightingale'i Kıskaniyorum

Çok güzel online videolar var başlangıç seviyesinden itibaren matematik dersleri veriyorlar.
Ben dersane mantığını pek sevmiyorum lise harici hiç de gitmedim cağıl cuğul sınıfa toplan belli yaştan sonra çekilmiyor. Bir de yavaş öğreniyor insan dersanede, tek bir kişi bile tüm sınıfı yavaşlatıyor. Yolda geçen zaman yorgunluk verilen para cabası. Yani dersane imkanım yok diye üzülme inan böyle daha iyi. Ben online videoların çok faydasını görmüştüm zamanında. Kitabım soru bankam bile yoktu doğru dürüst hepsini internetten indirmiştim.

İnan ulaşılmayacak bir hayal değil, sıfırdan iki ayda tıp hedeflemiyoruz hemşireliği gerçekten kazanırsın. Senin gibi işine aşık insanlar yapsın mesleklerini. Allah gönlüne göre versin. Bana da yazabilirsin matematik konusunda elimden gelen yardımı yaparım.

Evli misiniz?
Yaşınız kac?
Hayaller zamansizdir bana göre.
Dersane sart degil.
Simdi cogu yayin birbiriyle yarismak adına ucretsiz videolar yayinliyor youtube da.
İsem yayincilik var.onun kpss dersleri hemen hemen ygs mufredatiyla ayni.
Ac izle sonra bol bol soru coz.
Madem bu kadar cok istiyorsun yarı burslu da olsa ozel oku diyecegim ama sanirim maddi sıkıntı var.
Madem cok kararlisin o halde dedigim gibi nette dinle sonra bol bol soru coz

Cok ama cokntesekkur ederim kimligim ifsa olmasin diye bazi seyleri vok ustu kapali anlatmaya calistim suan ders calisma imkanlarim falan cok kisitli

Gerci konuyu buraya bu hevesi icimden nasil atarim diye acmistim ama simdi nolursa olsun basaracagim 10 yil sonra nile oksa hemsirelik okuyacagim diyorum inşallah

Ah be evvelim sen o sartlarda ilkokuldan alinip aciktan unv mezunu olmus kizsin
Sen istedikten sonra hemsire olursun.
zorlukla.savasmani,krizleri sakinlikle atlatmani,azmini biliyorum. Yaparsin sen arkadasim
Ahhh be ipegim bocugum sen ne guzel adami gaza getiriyorsun

Sevkyorum seni be KK tasli bojuqu

Ama internetten ders videoları indirip onlara çalışacak vaktin illa ki olur değil mi? Bir film bile izlesen ya da forumda dolaşsan en az bir saatin gidiyor, günde kendini vererek bir saat bile çalışsan çok verimli olur inan bana.

Yani deseydin ki bana matematiğim sıfır yazın sınava girip tıp kazanmak istiyorum o zaman olmaz o iş gerçekçi ol derdim. Ama hemşirelik olmayacak bişey değil gerçekten, çoğu sağlıkçının öyle süper matematiği yoktur emin ol.

Son düzenleme:

Antremanlarla matematik diye iki kitap var. Her güne özel konu anlatımı ve antremanlar var. Ben de sıfır matematiktim temel yoktu o iki kitapla temelim oturdu normal test kitabı çözer hale geldim. Artık 15 neti görüyorum Kpss'de
İsteyip de çalışarak yapamayacağın bir şey yok.
Hemen git bir kitapçıya bu dediğim kitabın birini ve ikisini al. Günü gününe çöz ve çalış inan bana farkı göreceksin. Sonrasında normal müfredata geçer test çözersin.

Donusunboylemiolacakti sanki ben yazmisim bu konuyu.....ah yarama dokundun canım ya benim de kendi konumda ifşa olmayım dedim bu isteğimi yazmamistim ama sen yazınca aklıma geldi hiç aklımdan çıkmaz. ..Sağlık Meslek Lisesini kazanmıştım ama 7 8 yaşlarında koluma çizikler attim (istismar yasadim) bu yüzden gitmedim kollarımı kontrol etmesinler diye...içimde ölene dek kalacak belki tek şey. ..2 açıktan Üniv. Bitirdim ama hala tatmin olmadım başka bölüm onlar ....sen evli değilsin sanırım ben evliyim 32 yaşındayım ve çocuk var benim ki baya zor...umarım hayalini gerceklestirirsin.

Bende ebeyim keşke senin gibi meslektaşlarım olsa ben hem lise hem üniv ebelik okudum 8 yıl boyunca ne çektik bu lambalı kadından
Valla ozellikle ebeligi cok isterdim ama hemsirelik daha kapsamli oldugu icin her alanda oldugu icin daha cok hemsirelik taraftariyim

Hatta gecen aöf nin bi sayfasinda sorumluluk donem unitelerinde hensirelik saglik memurlugu ve ebelik onlisans bolumleri yaziyordu anlatamam sevincten kalbim yerinden cikacak sandim atanamasam dahi en azindan hastanede gonullu stajerlik yaparak hevesimi dindiririm dedim ama akakasiz biseymis ogrenince dunyam basima yikikdi size ve diger lambali kadinlara sevgilerimi saygilarimi sunarim

Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim benim halimden anlayan biri varmis diye sevinirken benimle ayni derttten muzdarip biri varmis diye uzuldum eger temeliniz varsa nolur vazgecmeyin deneyin bulundugunuz ilde okuyun en azindan sansinizi deneyin lutfen

Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim benim halimden anlayan biri varmis diye sevinirken benimle ayni derttten muzdarip biri varmis diye uzuldum eger temeliniz varsa nolur vazgecmeyin deneyin bulundugunuz ilde okuyun en azindan sansinizi deneyin lutfen
inşallah deneyeceğim aslında para olsa da 40 50 bin paralı okusak. ...

Erken dönemlerinde hayır ama zaten alttan her türlü muayene şekli usg dahil gebelikte büyük tehlike oluşturuyo
evet tehlikeli de bir ara denedik sanki anliycazda. ..teşekkürler ebe..

Çok duygulandım başlığı okurken farklı düşünüyordum içeriği okuduktan sonra farklı his kapladı içimi
Ne diyeceğimi bilmiyorum hayallerinize erişememenize çok üzüldüm inşallah okuduğunuz bölüm ile ilgili uygun bir yerde çalışır hevesinizi azıcık köreltirsiniz bu vesile ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…