Tuhaf bir eş

pudratadinda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
45
11
3
26
Ya o kadar sinirlerim bozukki .. Eşim çok tuhaf bir insan . Yanyanayken sürekli opmeler falan. Uzağa gidincede beni unutuyor sanki. Ya arıyorum adam telefona bakmıyor, mesaj atıyorum bakmıyor, dalgamı geçiyor benimle ?Boyle bir şey var mı bıktım ya belki ölüyorum insan bı açar sonrada demiyor mu sessizde çıldırıyorum. Zaten evdeyken TL elinden dusmuyor ya bıktım ne yaparsa yapsın umurumda değil zaten soğudum her şeyden bu gidişle zaten ayrılacam böyle tuhaf bir insanla yapamayacağım. her konuda sinirlerimi bozuyor sonra hiç bir şey olmamış gibi sarılması öpmesi iyice sinir ediyor beni bu ne ya gerçekten insan hayat arkadaşını çok iyi secmeli . Benim güvenim falanda yok bu adama her şeyi yapar genel olarak zaten erkekler her şeyi yapar . Ama oylede beddua ediyorum bu hamile halimle benden sonra hayatina girecek kişi gösterir buna gününü o zmanda ben yok olacam .

Öpüp sarılınca geçer gibi

Yan yana iken sürekli öpüyor ama telefon elinde düşmüyor?
İnsan sevdiğine nasıl beddua edebilir?
Sevginiz yoksa boşanın gitsin bu kadar yıpratmayın.
Sürekli ya bazen onada söylüyorum telefon icat edilmeseydi sen bulurdun diyorum ya heber bakıyorum diyor 40 tane laf soyluyo aetik beddua eden benim çünkü ben bu ilişkide çok yiprandigimi dusunuyorum

Sürekli ya bazen onada söylüyorum telefon icat edilmeseydi sen bulurdun diyorum ya heber bakıyorum diyor 40 tane laf soyluyo aetik beddua eden benim çünkü ben bu ilişkide çok yiprandigimi dusunuyorum
Yıpranan taraf olduğunuzu anladım, sormak istediğim şey aslında eşinizi seviyor musunuz gerçekten? Sevseniz saygı duysanız beddua etmezsiniz diye düşünüyorum.

Kaç aylık hamilesiniz? Hormonlarda coşmuş olabilir.

Telefon olayi cagimizin vebasi. Bir de hamilesiniz ekstra cinleniyosunuz olana bitene. Yaniii biz bilemeyiz ki esiniz neden boyle. Tuhafsa yeni mi basladi bu tuhafligi? Evlenmeden once nasildi? Ya da opme sevmeler rol mu sizce ne dusunuyosunuz

Çok seviyordum ama artık sevginin yerini bı soğukluk aldı 3. Ayıma girdim

Telefon olayi cagimizin vebasi. Bir de hamilesiniz ekstra cinleniyosunuz olana bitene. Yaniii biz bilemeyiz ki esiniz neden boyle. Tuhafsa yeni mi basladi bu tuhafligi? Evlenmeden once nasildi? Ya da opme sevmeler rol mu sizce ne dusunuyosunuz
Bence rol yapıyor beni kaybetmek istemiyor ama her haltida yiyor diye düşünüyorum yok hamileokten değil benim sinirlerim genel olarak sınırlı biriyim ama onun hareketleri beni iki kat sinir yapıyor

Umarım değildir ama aldatma olabilir gibi hissettim.
Yanınızdayken bile sürekli elinde telefon, sizden uzaklaşınca telefonlara bakmamalar... Gelince size sarılıp öpüp vicdan yapmalar...
Zaten söylemişsiniz güvenimi kaybettim diye, elinde telefonuna odaklandığı bir anda "bi bakabilir miyim?" deseniz verir mi size acaba? Vermiyorsa çünkü cevabınızı almış olursunuz. Bilemedim ya, çok şüpheli hareketler.

Ölür yine telefonunu vermez ben iyice sinirlendiren sonra 5 10 dakka sonra gelir der al bak bende o zman bakmam

Ve bu adamdan çocuk yapıyorsunuz?
Ve bu adamdan çocuk yapıyorsunuz?
Ya bir şey diyeceğim çocuğumuza bakamayacagimizi mi düşünüyorsunuz ya da doğurup dışarı mi atacağız? İyi bir anne baba olacağız bu konuda, eşime güveniyorum. Çünkü çocuklara olan sevgisinden biliyorum onun ya da benim ikimizin de sorunu her neyse birbirimizle alakalı çocuk ne alaka? Bu saçma yorumuzunu kendinize saklayın ikimizde mesleği olan insanlarız maddi manevi tabikide çocuğumuzun yanında olacağız siz neyin tribindesiniz ya ay ne saçmalık bu tür konularda her zaman böyle saçma sapan yorum yapan tuhaf birileri çıkıyor illa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…