- 17 Temmuz 2021
- 7.364
- 24.256
- 298
- Konu Sahibi pudratadinda
-
O 5-10 dakkada silmesi gerekenleri siliyor demek ki.
Bence aldatılıyorsunuz
eşime güveniyorum
IlgincBencede öyle sonrada vicdan yapıyor kendince
O zman belki böyle düşünmüyor olabilir miyim sizceIlginc
Neden konu acip yorumlara ofke kusuyorsunuz
Esiniz hep boyleymis zaten
Sonradan boyle olmamis ki?
Kendiniz bosanacagim yazmissiniz
Bi uye de madem oyle neden cocuk dusundunuz demis
Mantiksiz mi sizce de?
Hamilelikten sonra mi batmaya basladi hareketleri? Yazmamissiniz meselaO zman belki böyle düşünmüyor olabilir miyim sizce
Yani şu an her şey daha çok dikkatimi çekiyor ben bunun hamilelik le alakalı olduğunu düşünmüyorum tahammül edemiyorum artık sabırlı değilim eskisi gibi.Hamilelikten sonra mi batmaya basladi hareketleri? Yazmamissiniz mesela
Heberde mi bahmasin?Sürekli ya bazen onada söylüyorum telefon icat edilmeseydi sen bulurdun diyorum ya heber bakıyorum diyor 40 tane laf soyluyo aetik beddua eden benim çünkü ben bu ilişkide çok yiprandigimi dusunuyorum
Mesela telefonunu ver diyince 10 dk sonra getiriyormus bu suphe cekiciYani şu an her şey daha çok dikkatimi çekiyor ben bunun hamilelik le alakalı olduğunu düşünmüyorum tahammül edemiyorum artık sabırlı değilim eskisi gibi.
Haber baktığını söylüyor kripto para takip ediyor ama sürekli de olmazHeberde mi bahmasin?
Mantıklı denerim ama ben de hazır değilim bir seylere bir şeyle karşılaşırsam yani bu seferde nasıl tepki vericem neyse insAllah bir şey çıkmaz ben kuruntu yapiyorumMesela telefonunu ver diyince 10 dk sonra getiriyormus bu suphe cekici
Dalgin bi aninda ver bi annemi aricam benimkinin sarji bitti diye elinden cekip alip wcye girip bi kurcalamak lazim ne var ne yok
Yaaaaa yerim seni burda da eşini korumuşsunYa bir şey diyeceğim çocuğumuza bakamayacagimizi mi düşünüyorsunuz ya da doğurup dışarı mi atacağız? İyi bir anne baba olacağız bu konuda, eşime güveniyorum. Çünkü çocuklara olan sevgisinden biliyorum onun ya da benim ikimizin de sorunu her neyse birbirimizle alakalı çocuk ne alaka? Bu saçma yorumuzunu kendinize saklayın ikimizde mesleği olan insanlarız maddi manevi tabikide çocuğumuzun yanında olacağız siz neyin tribindesiniz ya ay ne saçmalık bu tür konularda her zaman böyle saçma sapan yorum yapan tuhaf birileri çıkıyor illa..
Ee söylüyorum sonra opuyo sessizdeydi diyo o da bebeğe ilgili karnima dokunuyo cinsiyeti ne olacak diye merak ediyo benden daha heyecanlı şimdiden oyuncaklar alıyor sanki bebek doğar doğmaz oyuncaktan anlayacakmis gibi . Bazı konularda yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Yaaaaa yerim seni burda da eşini korumuşsun
Canım benim tabiki eşinde her erkekte olduğu gibi bi odunluk var burası okey. Ama sendede hormonlar biraz coşmuş sanki havalarda sıcak insan delleniyo valla sana daha zor Allah yardımcın olsun. Bence kendini üzme, kendine odaklan hamileliğünin tadını çıkar bebeğine odaklan onunla konuş. Unutmaki sendeki herşeyi hissedip duyuyo o bebek bunu bilerek hareket et. Hem bebek bi doğsun babası kucağına alsın ozmn telefınu hatırlamaz bile.
İşteyken açmıyo dedin ya onun içindr eşinle şöyle bi konuşma yap bak ben hamileyim başıma heran bişe gelebilir bebeğimize bişe olabilir lütfen telefonun sessizde olmasın aksine arada ara brni komtrol et bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum ya bayılırsam felan de korkut biraz da :))))
Çocuğun 3. Ebeveyni anne ile babasi arasindaki iliskidir, karni tok sırtı pek diye o cocugun her ihtiyaci giderilmiş varsayilamaz. Daha simdiden şu stresinizle bile anne karnindayken zarar verebilirsiniz çocuğunuza. "Tuhaf ve saçma sapan olan" hak etmediği halde bebeginize bunu maruz birakmaniz.Ya bir şey diyeceğim çocuğumuza bakamayacagimizi mi düşünüyorsunuz ya da doğurup dışarı mi atacağız? İyi bir anne baba olacağız bu konuda, eşime güveniyorum. Çünkü çocuklara olan sevgisinden biliyorum onun ya da benim ikimizin de sorunu her neyse birbirimizle alakalı çocuk ne alaka? Bu saçma yorumuzunu kendinize saklayın ikimizde mesleği olan insanlarız maddi manevi tabikide çocuğumuzun yanında olacağız siz neyin tribindesiniz ya ay ne saçmalık bu tür konularda her zaman böyle saçma sapan yorum yapan tuhaf birileri çıkıyor illa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?