- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Ben bazen kendime de yabanci hissediyorum. Sanki bu bedenin icinde degilmisim gibi. Tuhaf bir durum.
Cok tuhaf oluyor degil mi o an? Sanki kendime uzaktan bakiyor gibi oluyorum. Anlatamiyorum da tam olarak..Aynısını yazmışız
Cok tuhaf oluyor degil mi o an? Sanki kendime uzaktan bakiyor gibi oluyorum. Anlatamiyorum da tam olarak..
Bana çok ilginç geldi ya.
Demicem ya babasına da oluyomuş.Merve gözünü sevem boşan demebu anlık bı his esiyle falan alakalı değil yani
Astral filan mı?Bedenini terkedip kendini ve yasadigin hayati disardan izlemek gibi
Demicem ya babasına da oluyomuş.Ben çok kolay adapte oluyorum galiba bana hiç böyle şeyler olmuyo. On yıldır hamileyim sanki mesela.
Kız hiç kendine yabancı geldiğin olmuyor mu?Demicem ya babasına da oluyomuş.Ben çok kolay adapte oluyorum galiba bana hiç böyle şeyler olmuyo. On yıldır hamileyim sanki mesela.
Yok valla gerçekten şaşkınım bu kadar çok kişinin aynı şeyleri söylemesine.Kız hiç kendine yabancı geldiğin olmuyor mu?
Astral demişsin ya öyle birşey değil . Bazen kendimi sorguluyorum hatta ismimi . Diyorum benim ismim Elif aynaya bakıyorum bu ben miyim falanYok valla gerçekten şaşkınım bu kadar çok kişinin aynı şeyleri söylemesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?