tuhaf bir yabancılık hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
her zaman olan birşey değil ama bazen içimi tuhaf bir his kaplıyor. en yakınlarımın yüzüne bakıyorum mesela bu benim annem babam mı bu eşim mi gibi birşey oluyor içimde. o his anlatılır mı ya da daha önce yaşayan oldu mu bilmiyorum.
yani sanki yıllardır gören ben değilim, karşımdakiler aslında yabancı insanlar gibi saniyelik his oluyor. herşey hayalde gibi. tuhaf hissediyorum.
böyle hissettiğimde tekrar bir yüzüne bakıyorum eşimin, eşimde ne oldu diyor tabi bişey yok diyorum ne diyebilirim ki

Evet boyle dusundugum olmuştu. Özellikle kisa bir donem calismisligim var o ara iş yerinde bana boyle geliyordu. Benim burada ne işim var, bunlar kim, niye sabahtan aksama burdayim hayati sorguladim. İşi birakinca duzeldi.

Hahs bana da oluyor eşime karşı bazen. Hatta değişik bir his bazen içim ürperiyor . Tek benim sanıyordum neyse ki değilmişim

Demicem ya babasına da oluyomuş. Ben çok kolay adapte oluyorum galiba bana hiç böyle şeyler olmuyo. On yıldır hamileyim sanki mesela.

Adapte olmakla da ilgisi yok aslında. Bende yazdım mesela benim kendimi bile yabancı gibi hissettiğim oluyor böyle anlık. Sanki bedenim benim değilmiş gibi kendime dışardan bakıyormuşcasina bı his değişik.

Yok valla gerçekten şaşkınım bu kadar çok kişinin aynı şeyleri söylemesine.
Astral demişsin ya öyle birşey değil . Bazen kendimi sorguluyorum hatta ismimi . Diyorum benim ismim Elif aynaya bakıyorum bu ben miyim falan . Çok kısa bir şey ama 1 dk falan sürüyor benim ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…