Tuhaf çığlıklar

Gtayldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
292
195
53
33
Kizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.

Kendisi bagirdigini hatirlamiyor. O olayi soyle hatirliyor. Bebek bagirdi sen ciglik attin kalktin besige bakinca daha cok ciglik atmaya basladin ben oglumuza birsey oldu sandim seni sakinlestirmeye calistim diyor. Ben zaten oglumun bagirmasina alisigim ondan korkmadim esimin bagirmasindan korktum ki sesi de degisikti o yüzden bagirdim.

Bazen gece sayiklarken de sesi degisik cikiyor. Muhtemelen uykuda kalkti bagirdi sonra uyandi. Isigi kim acti diye sordu ben actim dedim onu da hatirlamiyor. Hayatimda bu kadar korktugumu harirlamiyorum. Cok uzuldu iki gundur. Basina boyle virsey gelen var mi?

Belki rüya falan görmüstür? Onun etkisinde kalmistir?

Tanıdığınız bilir kişilere danışın . Yaşadığım ve çevremdede buna benzer yaşamış olaylar var ama anlatmayacağım . Korkarsınız durduk yere . Sizinki farklı birşey olabilir. Sizden ricam önünüze bir bardak su alın. 7 kere ayetel kürsi 7 kere felak 7 kere nas 7 kerede fatiha okuyun. Allahım sen bizi koru diye dua ederek o suyu evinizin köşelerine serpiştirin duvarlara köşeler tavanlara. Dilinizdwn duayı eksik etmedikçe korkutamaz kimse sizi

Dua evimden eksik olmaz. Biz inancli bagli bir aileyiz. Ben farkli bi konu oldugunu dusunmuyorum esimin uykusuyla alakali bence. Uykudayken konusurum cevap verir hatirlamaz ama. 3 yillik evliyiz ilk senemizde de uykudayken kolumu isirmisti. Hayirlamiyor ama. Ruyasinda abisiyle sakalasirken onun bacagini isirdigini soylemisti

Uyurgezerin başka türlüsümü acaba

Karanlik cokmeye basladikca bende tirsmaya basladim
Kız suuussssss

Töbe bismillahh 'kız dememe kusura bakma :) Benım tarz böyle bazı kişiler takılıyormuş bunu da yeni öğrendım

Esinizin uykusu cok derin olabilir. Bizim ailede de oyle bir durum var. Uyur gezer gibi degil ama ona yakinen bir durum. Esiniz muhtemelen o sirada ruyada ama sizin olayi hatirlamuyirdur. Bizdede ben isigi yaktigimda bu isigi kim yakti veya sen ne zaman geldin gibi sorularla karsilasiyorum. Korkacak bisey yok buna zamanla alisiyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…