Yatmadan muhakkak ayetel kursi okurum bebegime ozellikle. Cok tuhaf bir durumdu buHayırdır inşallahyatarken felak nas okuyun bolca geçmiş olsun
Normalde bebegin aglamasini duymuyor gece. Duyunca panik yapti uyanamadi birden diye dusundum bendeBelki rüya falan görmüstür? Onun etkisinde kalmistir?
Dua evimden eksik olmaz. Biz inancli bagli bir aileyiz. Ben farkli bi konu oldugunu dusunmuyorum esimin uykusuyla alakali bence. Uykudayken konusurum cevap verir hatirlamaz ama. 3 yillik evliyiz ilk senemizde de uykudayken kolumu isirmisti. Hayirlamiyor ama. Ruyasinda abisiyle sakalasirken onun bacagini isirdigini soylemistiTanıdığınız bilir kişilere danışın . Yaşadığım ve çevremdede buna benzer yaşamış olaylar var ama anlatmayacağım . Korkarsınız durduk yere . Sizinki farklı birşey olabilir. Sizden ricam önünüze bir bardak su alın. 7 kere ayetel kürsi 7 kere felak 7 kere nas 7 kerede fatiha okuyun. Allahım sen bizi koru diye dua ederek o suyu evinizin köşelerine serpiştirin duvarlara köşeler tavanlara. Dilinizdwn duayı eksik etmedikçe korkutamaz kimse sizi
Uyurgezerin başka türlüsümü acabaDua evimden eksik olmaz. Biz inancli bagli bir aileyiz. Ben farkli bi konu oldugunu dusunmuyorum esimin uykusuyla alakali bence. Uykudayken konusurum cevap verir hatirlamaz ama. 3 yillik evliyiz ilk senemizde de uykudayken kolumu isirmisti. Hayirlamiyor ama. Ruyasinda abisiyle sakalasirken onun bacagini isirdigini soylemisti
Dun arastirmis esim onun gibi birsey sanirimUyurgezerin başka türlüsümü acaba
Karanlik cokmeye basladikca bende tirsmaya basladimbu gece evde yalnızım neden bu konuyu okudum ben
Kız suuussssssKaranlik cokmeye basladikca bende tirsmaya basladim
Yoo sorun yok takilmam bn de kullanirim bazenKız suuussssss
Töbe bismillahh 'kız dememe kusura bakma :) Benım tarz böyle bazı kişiler takılıyormuş bunu da yeni öğrendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?