rüya görüyor bellikiKizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.
Kendisi bagirdigini hatirlamiyor. O olayi soyle hatirliyor. Bebek bagirdi sen ciglik attin kalktin besige bakinca daha cok ciglik atmaya basladin ben oglumuza birsey oldu sandim seni sakinlestirmeye calistim diyor. Ben zaten oglumun bagirmasina alisigim ondan korkmadim esimin bagirmasindan korktum ki sesi de degisikti o yüzden bagirdim.
Bazen gece sayiklarken de sesi degisik cikiyor. Muhtemelen uykuda kalkti bagirdi sonra uyandi. Isigi kim acti diye sordu ben actim dedim onu da hatirlamiyor. Hayatimda bu kadar korktugumu harirlamiyorum. Cok uzuldu iki gundur. Basina boyle virsey gelen var mi?
Al benden de o kadar su an yalnızım kızım da uyudu ben Yusuf Yusufbu gece evde yalnızım neden bu konuyu okudum ben
bundan 7-8 sene önce teyzemlerde kalmıştım. gece kuzenim benle geyik yapmak için odama gelmiş, beni uyandırmaya çalışmış. ben de uyanıp "anneee anneee kurtar beni" diye bağırmışım. kuzenim "benim ben bağırma" dedikten sonra ben de ona " allah belanı versin" deyip tekrar uyumuşum. ama hatırlamıyorum tabi. sabah uyanınca bunları bana anlattı ve tek bir saniyesini bile hatırlamadığımı fark ettim. olur böyle şeyler. muhtemelen kötü bir rüya gçrdü sonra bebeğin bağırmasıyla uyandı ve üstüne bir de bundan korkup bağırmaya başladı. yarı uyanık olduğu için de hatırlamıyor muhtemelen.Kizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.
Kendisi bagirdigini hatirlamiyor. O olayi soyle hatirliyor. Bebek bagirdi sen ciglik attin kalktin besige bakinca daha cok ciglik atmaya basladin ben oglumuza birsey oldu sandim seni sakinlestirmeye calistim diyor. Ben zaten oglumun bagirmasina alisigim ondan korkmadim esimin bagirmasindan korktum ki sesi de degisikti o yüzden bagirdim.
Bazen gece sayiklarken de sesi degisik cikiyor. Muhtemelen uykuda kalkti bagirdi sonra uyandi. Isigi kim acti diye sordu ben actim dedim onu da hatirlamiyor. Hayatimda bu kadar korktugumu harirlamiyorum. Cok uzuldu iki gundur. Basina boyle virsey gelen var mi?
İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama mutlaka ayetel kürsi oku yatmadan. Çocuğun ağlayınca da aynı şekilde.Kizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.
Korkmayin korkacak birseyyok aslinda tamamiyle bilinc altindaki koruma icgudusuyle yapilmis hareketler aslindaEsim yok kac gundur benimde 7 aylik oglum var.Gece uykusunda birden ciglik atar, anlattiklarinizi okuyunca korktum simdigece aklima gelir simdi
Korkmayın hemen ; bebeğin sesine sık uyanmıyorsa o uyku haliyle ne yaptığının farkına varamıyor insan.
Ben derin uykudayken eşim yanlışlıkla Siri programını açmış, kim o kadın , nerede diye dakikalarca evde kadın aramışım çığlık çığlığa ve elimde zımbayla. Bana sorsanız sadece su içtikten sonrasını hatırlıyorum
İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama mutlaka ayetel kürsi oku yatmadan. Çocuğun ağlayınca da aynı şekilde.
2 sene önce yeğenime bakıyordum 6 7 aylıktı bir gün uyuttum uykusunda ağlamaya başladı susmadı bende Ayetel kürsi okumaya başladım yarısına geldiğinde yanımızdan bir karaltı resmen yuvarlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?