Tuhaf çığlıklar

Kizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.

Kendisi bagirdigini hatirlamiyor. O olayi soyle hatirliyor. Bebek bagirdi sen ciglik attin kalktin besige bakinca daha cok ciglik atmaya basladin ben oglumuza birsey oldu sandim seni sakinlestirmeye calistim diyor. Ben zaten oglumun bagirmasina alisigim ondan korkmadim esimin bagirmasindan korktum ki sesi de degisikti o yüzden bagirdim.

Bazen gece sayiklarken de sesi degisik cikiyor. Muhtemelen uykuda kalkti bagirdi sonra uyandi. Isigi kim acti diye sordu ben actim dedim onu da hatirlamiyor. Hayatimda bu kadar korktugumu harirlamiyorum. Cok uzuldu iki gundur. Basina boyle virsey gelen var mi?
rüya görüyor belliki

gayet normal bisey bu ruyasinda gormustur.herseyi biseylere baglayip kendinizi korkutmayin etkilenmmissiniz ama unutun korkulacak bisey yok

gece görüş özelliğiolan bir kamera yerleştirin odanıza. böylece eşinizin uyku esnasındaki hareketlerini daha iyi izlersiniz. kendisi de izler. doktora da izletebilirsiniz sonrasında. garip bir durum varsa da orda ortaya çıkar. büyük ihtimalle uyur-gezerliğin değişik bir türü

Esim yok kac gundur benimde 7 aylik oglum var.Gece uykusunda birden ciglik atar, anlattiklarinizi okuyunca korktum simdi:bicak:gece aklima gelir simdi

Ben de birkaç kere kendi cigligima uyandım. Sesim o kadar tuhaf çıkıyordu ki. Ben ben değilim. Kendi sesimden irkildim o zaman. Bir iki kere de eşim öyle uyandırdı. Ama rüyamda tam çığlık atıyorum gerçekte de boğuk boğuk çıkıyor sesim. Normal geldi bana da.
Çocuğunuzu da aşırı gürültülü hareketli ortamlardan uzak tutun. Aşırı hoplatip ziplatmayin. Etkileniyor yavrucak belli ki.

Ya arkadaşlar korkutmayın insanları, olabilir belki bir uyku bozukluğu var. Çocuklarda görülen gece terörü diye bir uyku bozukluğu var gece kalkıp uykularında bağırıyorlar, küçücük çocuğa neler yakıştıracaksınız başınıza gelse hey Allahım.

Konu sahibi, korkma, inancım yetersiz mi az mı dua ediyorum falan stili de kafanı karıştırma. Bu durum devam ederse eşini al, hastanelerde uyku araştırma merkezi var, oraya başvurun. Bir gün orada uyuturlar, nörolojik bir problem var mı yok mu anlaşılır. Geçici bir durum da olabilir stres falan etken olabilir. Çok yorulduğu bir işi varsa o etken olabilir. Geçmiş olsun.

Kizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.

Kendisi bagirdigini hatirlamiyor. O olayi soyle hatirliyor. Bebek bagirdi sen ciglik attin kalktin besige bakinca daha cok ciglik atmaya basladin ben oglumuza birsey oldu sandim seni sakinlestirmeye calistim diyor. Ben zaten oglumun bagirmasina alisigim ondan korkmadim esimin bagirmasindan korktum ki sesi de degisikti o yüzden bagirdim.

Bazen gece sayiklarken de sesi degisik cikiyor. Muhtemelen uykuda kalkti bagirdi sonra uyandi. Isigi kim acti diye sordu ben actim dedim onu da hatirlamiyor. Hayatimda bu kadar korktugumu harirlamiyorum. Cok uzuldu iki gundur. Basina boyle virsey gelen var mi?
bundan 7-8 sene önce teyzemlerde kalmıştım. gece kuzenim benle geyik yapmak için odama gelmiş, beni uyandırmaya çalışmış. ben de uyanıp "anneee anneee kurtar beni" diye bağırmışım. kuzenim "benim ben bağırma" dedikten sonra ben de ona " allah belanı versin" deyip tekrar uyumuşum. ama hatırlamıyorum tabi. sabah uyanınca bunları bana anlattı ve tek bir saniyesini bile hatırlamadığımı fark ettim. olur böyle şeyler. muhtemelen kötü bir rüya gçrdü sonra bebeğin bağırmasıyla uyandı ve üstüne bir de bundan korkup bağırmaya başladı. yarı uyanık olduğu için de hatırlamıyor muhtemelen.

Bazı insanlarda uykuda konuşma,yürüme,bağırma durumları oluyor.benim oğlumda geceleri konuşur,güler kızar bazen yanıma gelir sonra yatağına gider felan ama bunların hicccc birini hatırlamaz.esiniz bence rüyasında artik ne gördüyse o an onu yasamis:)korkacak bir şey yok.Allah koşuşun her türlü şerliden

Benim kızım da o kadarken uykusunda çığlık atıyordu.Çünkü o ara birkaç diş üstüste çıkarıyodu ve bu da onu çok sıkıntıya sokuyodu ağrı yapıyodu.Muhtemelen eşinde onun sesine korkup direk çığlık attı.Uyku halinde olduğu icin de sana ses tonu farklı gelmiş olabilir.

Benim arkadaşım da eşini rüyasında dövmeye başlamıştı yanı adam rüyasında hırsızı dövdüğünü sanmış ama yanındaki karısına saldırmış aslında. Bence rüya ile gerçek karışıyor o sırada sanırım. Korkmayın tamamen olabilecek şeyler bunlar. Birde sesinin garip çıkması da normal onu da annemden biliyorum geceleri hep rüyasında inler ve sesi öyle korkunç ürkütücü çıkıyor ki sma rüyasında bir şeyler görüyor işte tek olan bu.

Ben hemen sizip kalan tiplerdenim.. Yeni evlendigimiz esnada eşim konuşurken aniden sorusuna cevap vermemisim.. ertesi gün benle konusmamisti Ablam anlayana kadar kabul etmedi Cat diye uyurim yani..

Bi gece eşim sayıkliyor Bi yandan bana tekme atıyor Ayağına tekme attım kendine geldi.. Döndü normal uyudu. Rüyasında motora binmeye çalışıyormuş kaçmak için... Sabah bana yaptıklarını hatirlamiyordu.

Babam kolunu kırdı Hastanede yatıyor bende refakatçi .. Sabah hemşirenin sesine uyandım Yeni hasta gelmiş söylemiyorsunuz dedi diğerine.. Diğer hemşire hasta yakını olduğunu söyledi. HEemsire hışmına uğradım.Hasta yatacak orada sen değil diye..

Bazen yataktan kalktığımda eşime biz neredeyiz dermisim Defalarca Ama hiç hatırlamıyorum.. Bide dişlerimi sıkma huyum var ki Sorma

Bi gün yine aileden biri hasta Ömrümde ilk defa refakatçi olarak uyumamisim Refakatçi değişimi yaptık ablamla .. Eve geldim yattım. Ertesi gün çantamı aramaktan helak oldum.. Uyku sersemi klozerin yanına koymusum

Bi gün eşim beni uykuda tokatladı. Sen bana vurursun ha deyip uykum arasi var gücümle vurmusuM.. uyanmış bana kızmış falan Ben sadece bana vurduğunu hatırlıyorum.

Esim Arada karnıma dirsek atar. Bu gene iyi.. bi gün eşime döndüm yatiyorum Birisi sırtıma vuruyor Sürekli olarak.. bi el beni duruyor. Ben eşime dönük yatıyorum. Evde yalnızız. Orası kesin.. korkudan arkama anlamadım uzunca süre.. Uyandırmaya çalışıyorum Kalkmıyor. Bi cesaret geldi arkamı döndüm ki... Onun kolunun üzerine yatmisim. Eli arkamda kalmış. Eşimin eliymis beni durten Eli denizden çıkmış balık gibi çırpınıyor. Rahatladim Uyumaya devam ettim. Sabah hatırlamıyordu. ..

Uykudayken çok sıçrar. Bazı kaslar dinlenirken tepki veriyor sanırım Yeni evliyken takip ediyordum bisey ni şey olur diye ☺ Hafif voltaj Elektrik akımı almış gibi Zamanla alistim iyiki her zaman olmuyor

Bunlar aklıma gelenler... Ve biz yine birlikte uyumakran vazgecmiyoruz

Korkmayın sizde...

Korkmayın hemen ; bebeğin sesine sık uyanmıyorsa o uyku haliyle ne yaptığının farkına varamıyor insan.
Ben derin uykudayken eşim yanlışlıkla Siri programını açmış, kim o kadın , nerede diye dakikalarca evde kadın aramışım çığlık çığlığa ve elimde zımbayla. Bana sorsanız sadece su içtikten sonrasını hatırlıyorum :bicak:

Bence bir psikiyatriste gitmenizde fayda var.
Bebek rüya görmüştür ama eşin ben bağırmadım sen bağırdın diyor. Sen ise bağırmadığını söylüyorsun tuhaf bir durum.
Bide üstelik değişik bir sesti diyorsun. Yorgunluktan olabilir ama bilemedim psikolojik bir sorun da olabilir.

Bebek bagirinca ikiniz de uyku sersei ne oldugunu anlamayip panikle ciglik atmissiniz.

Herkesin cigligi birbirine karismis.;)

Olur boyle seyler uzerinde durmayin;)

Uykusuzluk yorgunluk...

İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama mutlaka ayetel kürsi oku yatmadan. Çocuğun ağlayınca da aynı şekilde.

2 sene önce yeğenime bakıyordum 6 7 aylıktı bir gün uyuttum uykusunda ağlamaya başladı susmadı bende Ayetel kürsi okumaya başladım yarısına geldiğinde yanımızdan bir karaltı resmen yuvarlandı.

Esim yok kac gundur benimde 7 aylik oglum var.Gece uykusunda birden ciglik atar, anlattiklarinizi okuyunca korktum simdi:bicak:gece aklima gelir simdi
Korkmayin korkacak birseyyok aslinda tamamiyle bilinc altindaki koruma icgudusuyle yapilmis hareketler aslinda

Valla ben de geceleri bazen konusutugumu falan hatirlamiyorum. Ablamla ayni odada yatiyoruz o da cok urkek uyur, en ufak bi seste irkilerek uyanir ve cogu zaman hatirlamaz.

Gecen gunde mutfaga kalkmisim su icmek icin, koridorun ortasinda uyandim resmen. Oluyor bazen oyle seyler.

Esiniz bebegin cigligindan korkup uyur halde ciglik atmistir. Yeni uyandigimizda da sesimiz malum. Birde korkunca ses tuhaf cikmistir. Bir de sizin yeni uyanik sesi farkli da algilamis olabilirsiniz.

Korkmayın hemen ; bebeğin sesine sık uyanmıyorsa o uyku haliyle ne yaptığının farkına varamıyor insan.
Ben derin uykudayken eşim yanlışlıkla Siri programını açmış, kim o kadın , nerede diye dakikalarca evde kadın aramışım çığlık çığlığa ve elimde zımbayla. Bana sorsanız sadece su içtikten sonrasını hatırlıyorum :bicak:
:D :D :D Bu çok iyiymiş.

İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama mutlaka ayetel kürsi oku yatmadan. Çocuğun ağlayınca da aynı şekilde.

2 sene önce yeğenime bakıyordum 6 7 aylıktı bir gün uyuttum uykusunda ağlamaya başladı susmadı bende Ayetel kürsi okumaya başladım yarısına geldiğinde yanımızdan bir karaltı resmen yuvarlandı.

Offff allah aşkına yazmayın şöyle şeyler bu saatte yaaa

Back
X