rüya görüyor bellikiKizlar mrb. Iki gun once basimdan gecen birseyi paylasmak istiyorum sizinle. Gece saat ikiye dogru 10 aylik oglum birden ciglik atarak aglamaya basladi. Daha once de bir iki defa olmustu ama bu kadar degil. Besigi yatagimizin yani da.uykudan firladim besige egildim almak icin arkamdan tuhaf bir sesle ciglik atildi dondum ki esim yatagin ustunde dizleri ustune kalkmis bagiriyor. Tabi korktum bende ciglik attim. Iki nefeste bagirdi. Yani bagirirken hafif diraksayip birdaha bagirdi ama kesinlikle kendi sesi degildi. Elimi yuzune koydum benim canim falan dedim. Sonra durdu ne oldu diye sordu ben isigi actim hemen.
Kendisi bagirdigini hatirlamiyor. O olayi soyle hatirliyor. Bebek bagirdi sen ciglik attin kalktin besige bakinca daha cok ciglik atmaya basladin ben oglumuza birsey oldu sandim seni sakinlestirmeye calistim diyor. Ben zaten oglumun bagirmasina alisigim ondan korkmadim esimin bagirmasindan korktum ki sesi de degisikti o yüzden bagirdim.
Bazen gece sayiklarken de sesi degisik cikiyor. Muhtemelen uykuda kalkti bagirdi sonra uyandi. Isigi kim acti diye sordu ben actim dedim onu da hatirlamiyor. Hayatimda bu kadar korktugumu harirlamiyorum. Cok uzuldu iki gundur. Basina boyle virsey gelen var mi?