Tuhaf geçen iş görüşmesi

Soruldu mu bilmiyorum ama görüştüğünüz avukatlar bayan mı? Estetik muhabbeti yapan bayan gibi geldi. Eşimin estetikten falan anlayacağını sanmıyorum mesela. Ama bayansa bile iş ortamında hoş değil, profesyonel bir şekilde çalışmadıkları ortada.

Sakın orda çalışmayın bu ne seviyesizlik size böyle sorular sormaya hakları yok

Merhaba meslektaşım, dönemdaşım.

Maalesef hukuk sektörü bir garip. Ben de stajı yeni bitirdim şimdiye kadar iki görüşmeye gitmişimdir. Zaten deneyimin yok diye görüşmeye de çok çağırılmıyorsun. Benim hikayemde de benzer mobbing türü bir görüşme var. Hepsi böyle diyemem ama baronun ilan sayfasına ilan koyanlar yüzde 40 oranında problemli bence.

Yuh yani adam resmen sozleriyle taciz etmis, vurucan kurekle agzina bide avukat olacak.

Tanidik bildik bir yerde kafaniz rahat calisin derim yada saga sola haber salip referans aldigini yani iyi duyunlar aldiginiz bir yere basvurun derim.

Kolayliklar diliyorum.

İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi

Bariz tacize giriyor bu. Bir de bu adam avukat değil mi? Yazıklar olsun ahlaksız, pislik

Arasalarda sakın gitme.
Canım hevesin kaçmasın sakın. Daha çok yolun başındasın yenisin bu tarz insanlarla daha çok karşılaşabilirsin. Dik dur sende hiçbir sıkıntı yok sıkıntı tamamen onların kafalarında bildiğin taciz bu.

İkisi de erkek

İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
pis herif, niyeti başka da sizi yokluyor , haysiyetsiz. Ortalığı karıştırıp ağzının payını verip çıksaydınız keşke. baroya şikayet edeceğinizi söyleseydiniz de üç buçuk atsaydı namussuz.

Bir isyerini sizin de secme hakkınızı var hatta bence siz eleyin bu sapiklari ki niyetleri apacik ortada.

Ben de sabır testi olarak düşündüm ama bittiğin de söylerlerdi zaten, bence almamak için böyle şeyler söylemiş, tipik işveren taktiği

uzuun yıllar önce bir hukuk bürosunda çalışmıştım. oranın sahibi 65 yaşlarındaki prof.dr avukat bana mobbing uyguluyor ve hakaret ediyor diye posta koydum. cevap olarak "bu nedir ki, ben eski bir sekreterime tokat atmıştım" dedi o gün çarpıp kapıyı çıktım. adamı da sonradan mektupla tehdit edip fazla mesai,içeride kalan maaş ne var ne yok söke söke almıştım. sizin bu görüşmeye gittiğiniz yeri hiç gözüm tutmadı. ne münabeset dudak dolgunuza fiziğinize yorum yapacak. ne demek özel günlerde çiçek alırım vs. bir daha hiçbir iletişim kurmayın. şimdilik çalıştığınız yerde devam edin bir yandan da yeni bir yer bakın bence. bu işin sonu hayra alamet değil gibi

Psikiyatiriniz bu durumunuza ne diyor? deseydin ya kuzum ,yuksek ihtimal yuzunu begendi dogal mi degil mi kendince arastiriyor sevgilini de yoklamis yani calismamasi gerektigi kesinde sozlu tacize benzemis

Bir kere zaten eğitime katılıyolar bildiğim kadarıyla ki orada zaten psikologlar vs var, nasıl ne şekilde davranılması gerektiğini söylüyolar. Siz de eğitime katılacaksınız zaten neyin testi ki?

Seni deniyor diyenler fazla poncik yaklasmis boyle deneme olmaz ,bunu kimse kimseye yapamaz, agzinin payini vermrk lazimdi da iste neyse

İş görüşmesinde sözlü tacize uğramışsınız malesef, çok geçmiş olsun. Münferit bir olay, tekrar başınıza gelmez demek isterdim ancak ülke koşulları malumunuz, o nedenle diyemiyorum.

Ancak bu tanıdık büroda çalışarak çözülebilecek bir sorun değil. Çalıştığınız büro dünya iyisi olda ne olur; aynı muameleyi dosyacısından tutun savcısına, taraflardan vekillere kadar pek çok farklı kimseden görebilirsiniz. Mesleği toptan bırakmak da çözüm değil. İnsanın özellikle de bizim insanımızın olduğu yerde öyle ya da böyle var bi çirkinlik ve hadsizlik. Kendimizi robotlarla dolu bi yere hapsedip hiç insan görmesek bi ilerleme kaydedebiliriz belki ama o da zor.

Yapılacak şey derinizi biraz kalınlaştırmak, daha soğukkanlı, daha hazır cevap, daha kesin sınırları olan bi kadın olmak ve herhangi bi sekilde alanınıza yapılan saldırılara karşı çekinmeden ve dozunda müdahale edebilmek. Hem meslekte hem kadınlıkta işe yarar, tavsiye ederim.

Oyle deme benim bir muvekkilim botox yaptirdim diye cok kizmisti bana, mimiklerim kaybolmus savunma yaparken mimik cok onemliymis diye Erkekler takiyor bu mevzuya garip bi sekilde
Hiç de önemli değil, Sanki karşında jüri üyeleri var. Bir hakim bir katip bitti gitti. Sırada bir sürü dava var mimiklere mi bakacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…