Tuhaf geçen iş görüşmesi

Bazı saçma insanlara denk gelebiliyoruz bu tür görüşmelerde anlaşılan siz de öyle birine denk gelmişsiniz ki bu da size oranın nasıl bir ortam olduğu hakkında bilgi vermiş bence istediğiniz yönde arayışınızı devam ettirin gönlünüze göre bir yer bulacaksınız inşallah üzmeyin ve ümitsiz olmayın sadece kötü bir deneyim yaşadım deyip devam edin neticede herkes aynı değil

Hiç de önemli değil, Sanki karşında jüri üyeleri var. Bir hakim bir katip bitti gitti. Sırada bir sürü dava var mimiklere mi bakacaklar.
Ben orgutlu dosya bakiyorum, valla cok uzun suruyor, uzun uzun savunma yapiyoruz icerisi insan kayniyor o yuzden adam takilmis mimiklere iste

Bizde iş görüşmesi yapıyoruz ama hiç bu kadar kişisel alanlara girmiyoruz.
Bence bilinçli olarak sizin sinirlerinizi test etmiş. Ama çağırırlarsa da kesinlikle gitmeyin. Görüşmede dolgularınızı, ilişkinizi sorgulayan insan ilerde size çok tacizde bulunur.

Böyle iş görüşmesi olmaz! Baroya şikayet edin eğer böyle bir imkan var ise, bu resmen tacize giriyor.
Bu şekilde sorular soran insanlarla da görüşmeyi sonlandırın, kendilerini bir bok sanan züppeler!!!!

Mülakat sorari klasik nabız ölçülmes...
Tuhaf değil..

Asıl niyetinden emin olamayız tabi ama sanki sinirlerinizi ölçmek, sabrınızı denemek ve absürt olaylara karşı savunma yeteneğinizi ölçmek istemişler gibi geldi. Hani sanki hakarete karşı verilebilecek hukuki karşılık ya da tacize karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…