En ağırıma giden de sana hakaret etsem ne yapardım diye sorması oldu
Yok, bence ilişki süreniz daha ağır.En ağırıma giden de sana hakaret etsem ne yapardım diye sorması oldu
Ben sana sövsem nasıl hissedersin acaba? deseydinizEn ağırıma giden de sana hakaret etsem ne yapardım diye sorması oldu
Merhaba işin tuhafı bu konuşmalar geçerken diğer ortak da yanımıza geldi yani duyduMotivasyonunuz düşmesin, her yer manyaklar la dolu değil iş bakmaya devam
Size gelince, bence bir numaralı ortağa telefon edin bu adamın anlattıklarını aynen söyleyin. Ortağınız hasta mı, psikolojik problemli mi bu nasıl bir konuşma diyin. Bu ortaklar kimseyi iş görüşmesine çağırmayın diğer insanları da mağdur etmeyin derim. Bir de müsait vakitte şirket adı vererek mutlaka ifşa yapın o hadsiz herifin yanına kalmasın!
Merhaba işin tuhafı bu konuşmalar geçerken diğer ortak da yanımıza geldi yani duydu
Ağzının ortasına tokadı patlatırım deseydin. Böyle densiz soruya böyle cevap verilir utanmaz herifEn ağırıma giden de sana hakaret etsem ne yapardım diye sorması oldu
İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dediYok, bence ilişki süreniz daha ağır.
Hiç aklıma mantığıma yatmadı benim, daha duyup görmedim böyle bir şey.
Manyak mıdır sapık mıdır nedir, şerefsiz taciz etmeye kalkmış.
Benim huyum böyle küsmemen gerekiyor sen işi bırakıp gidersin hemen sinirlenirsin dedi . Bende stajyere en kötü ne yaptınız dedim diğer ortak dövüyor dedi. Ama ciddi mi dedi anlayamadımAğzının ortasına tokadı patlatırım deseydin. Böyle densiz soruya böyle cevap verilir utanmaz herif
Bu söylediklerime ben de inanamıyorum ama artık bu ülkede maalesef tüm benliğimle inandığım şey sadece bu.Merhaba işin tuhafı bu konuşmalar geçerken diğer ortak da yanımıza geldi yani duydu
İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
Seni denemiş işteBenim huyum böyle küsmemen gerekiyor sen işi bırakıp gidersin hemen sinirlenirsin dedi . Bende stajyere en kötü ne yaptınız dedim diğer ortak dövüyor dedi. Ama ciddi mi dedi anlayamadım
Arsız namussuz utanmaz bu avukat mı bir de? Biz ölmüşüz de gömenimiz yokİlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
Bu noktadan sonra şöyle davranman lazım , güzel bir laf sokacaksın ,gülerek asla umursamıyor gibi kalkıp gideceksin. Ben olsam kapıdan çıkarken annenize selamımı söyleyin derim hattaİlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?