- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.837
- 333
- Konu Sahibi Umayumay35
-
Bu yazdığınız beni nedense rahatsız etti. Çocuk istenmediğini anlayıp annesine söylediyse görümce o yüzden uzak duruyor olabilir. Veya kayınvalideniz çocuğa bunu söylediyse gene aynı şekilde çocuk gitmek istemeyip annesine söylemiştir. Zaten çocuğunun da gelmesi sizi rahatsız etmiş görümce gelse aynı tavrı belki ona da takınacaktınız.Çocuğu hergün bize yolladı kayinvalidem ile. Ben de kayinvalidemi uyardım lütfen bebegi ellemesin diye.
Ben aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatmak için yazdim tabi ki eşimin ablasi oldugu için her işine koştuk ama o zor günümüzde bizi hic umursamadi. Bu da bana tuhaf geliyor. Çünkü insan ilişkileri karsiliklidir sadece alarak talep ederek sosyal ilişki devam ettirilemez diye düşünüyorum.Kac gun kalacak insanlar yaninizda? 20gun yeterli bir sure zaten.
Gorumceniz gelse daha cok dert ederdiniz.
Bir de böyle konularda kisi beklentilerinizi karsilamayinca ama bizim imkânlarımızdan faydalanıyor diye dile getirilmesini cirkin buluyorum.
Insanlarin yuzune vuracaksiniz, bunlar size yukse yapmayın.
Cocuk annesiyle ic içe bu salgın olmasa böyle bir tavir takınmazdımkadının çocuğuna bebeği çok ellemesin demenizin bunda etkisi olabilir mi acaba, bunu da bir düşünün derim.
Canım cocuga ayri oda bile verdim rahat oynasin diye sadece bebegimin henüz aşıları bile yok bu salgın döneminde ister istemez dikkat ediyorum. Kaldı ki çocukla bu durumdan önce de gorumcem gelmiyordu ve aramıyorduBu yazdığınız beni nedense rahatsız etti. Çocuk istenmediğini anlayıp annesine söylediyse görümce o yüzden uzak duruyor olabilir. Veya kayınvalideniz çocuğa bunu söylediyse gene aynı şekilde çocuk gitmek istemeyip annesine söylemiştir. Zaten çocuğunun da gelmesi sizi rahatsız etmiş görümce gelse aynı tavrı belki ona da takınacaktınız.
Fikirlerin için teşekkür ederim buradaki farklı fikirleri de öğrenmek için yazdım zaten.Neden Esin kok aılesınden ayrı olunca ne olacak aglayacak mı, sen kok aılenle mı geziyorsun her haftasonu?
İsteyerek goturdun iste, kadın size yapısmadı sıze borclu degıl oyuzden, borclu hissetmediği ıcınde aramıyor . Bebek aglamasından sıkılmış olabılır, kendı cocuguna annesı bakıyormuş her dk o ortamda olmak istememis olabılır
Saygı duymak lazım yapacak bisey yok.
Babalarımız hep yaslı Bıgun Allah gecınden versın vefat edecekler, bu demek degıl kı gorumcemı kaynanamı kuyruk gıbı her hafta sonu pesıme takayım.Fikirlerin için teşekkür ederim buradaki farklı fikirleri de öğrenmek için yazdım zaten.
Bu arada eşim ailesine çok düşkün babasi çok yasliydi ki onu da geçen sene kaybettik. Onlar hep beraber vakit gecirsinler diye onlarla da hep program yaptık. Benim annem babam olsa da vakit geçirsem keske ama yoklar. Ablamla da sık sık görüşüyorum
Bazılarımız (bu bende de vardı eskiden) gereksiz bir iyi niyetle, yapmasak da olabilecek davranışlar sergiliyoruz. Ondan sonra da bir şey olunca vay ben ona şunu yaptım bunu yaptım diye beklentiye giriyoruz. Ne gerek var normal davran, ne sen beklentiye gir, ne de o insanlar buna alışsın.Babalarımız hep yaslı Bıgun Allah gecınden versın vefat edecekler, bu demek degıl kı gorumcemı kaynanamı kuyruk gıbı her hafta sonu pesıme takayım.
Anneni babanı kaybettin mi bilmiyorum eger oyleyse nur ıcınde yatsınlar ınsallah.
Aynen oyle arkadasım.Bazılarımız (bu bende de vardı eskiden) gereksiz bir iyi niyetle, yapmasak da olabilecek davranışlar sergiliyoruz. Ondan sonra da bir şey olunca vay ben ona şunu yaptım bunu yaptım diye beklentiye giriyoruz. Ne gerek var normal davran, ne sen beklentiye gir, ne de o insanlar buna alışsın.
burda ayrımcılık var evet haklısınız ben olsam bende kızardımBen aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatmak için yazdim tabi ki eşimin ablasi oldugu için her işine koştuk ama o zor günümüzde bizi hic umursamadi. Bu da bana tuhaf geliyor. Çünkü insan ilişkileri karsiliklidir sadece alarak talep ederek sosyal ilişki devam ettirilemez diye düşünüyorum.
Insanlar kac gün kalacak demissiniz ama kayinvalidem yıllardır her gün gorumcemde onun cocuguna bakıyor. Hem de her gün. Yemeğini temizliğini de yapiyor. Bu durumda benim eşime de adaletsizlik yapmış oluyor ben öyle düşünüyorum
Ben aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatmak için yazdim tabi ki eşimin ablasi oldugu için her işine koştuk ama o zor günümüzde bizi hic umursamadi. Bu da bana tuhaf geliyor. Çünkü insan ilişkileri karsiliklidir sadece alarak talep ederek sosyal ilişki devam ettirilemez diye düşünüyorum.
Insanlar kac gün kalacak demissiniz ama kayinvalidem yıllardır her gün gorumcemde onun cocuguna bakıyor. Hem de her gün. Yemeğini temizliğini de yapiyor. Bu durumda benim eşime de adaletsizlik yapmış oluyor ben öyle düşünüyorum
42 yasinda 2 yıl önce bosandi. Evi de bize o kadar yakın ki
Hmm boşanmış bizde de var ... Evide yakın, tüm tıslmalari duyuyorum ve artık konuşmuyorum. Sende delimisin salla gitsin. Onun derdi başka...42 yasinda 2 yıl önce bosandi. Evi de bize o kadar yakın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?