- Konu Sahibi Umayumay35
-
belki de seni fazla rahatsız etmek istemedigi icin gelmiyordur kafana takma benceKızlar merhaba. Ben 3 ay önce doğum yaptım çok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim ölü doğumla sonuçlandığı için ve pandemi dönemi doğduğum için hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay önce kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu süreçleri de goz önünde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gün kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve bütün imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi öncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek için bizi ararbarabamiz oldugu için) bu donemde uzaktan bile çocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu söylüyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona dönemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye düşünüyorum haksiz miyim?
Teşekkür ederim. Bence de artık bir beklentim yok eşim de ablasindan aynı gerekcelerle soğudu bencegençse boş ver diyecektim aklına bile gelmez diye
muhtemelen burada da travmaları tetiklenen bir kişi var
sıkma canını gelmezse gelmesin
bir de zaten virüs var işe gidip gelen birisinin sık sık gelmesi daha sıkıntılı
ama gelmeme gerekçesi olarak virüs dese sen de daha az üzülürdün
sağlıkla büyütün
Evet haklısınız maalesef eşim de ben de ailemize ablalarımız da dahil çok duskunuz...arabamiz var diye eşim il dışında olmadığımız her hafta sonu gorumcemin çocuğunu kursa, sınava aktiviteye gotururdu. Artık biz de çift olarak kırgınız bundan sonra kendi çocuğumuzun pesinde koşmaktan onlara kosamayiz zaten ıstesek de...Aynen oyle arkadasım.
Herseyın fazlası zarar, buna ıyı niyette dahil.
Kök aileden kopmasın dıyıp tum aileyi pesıme takip gezmek ıyılık degıl kendine kotuluk
Koca adam ablası haftasonu onlarla gezmyınce neden kok aileden kopsun ki?
Bu kafa dogru bir kafa degıl.
Bu sefer bak ben gezdirdim yanıma gelmiyor beklentisi olusuyor kısıde.
Bazı seyleri gorev gıbı degıl jest gıbı yapacaksın ki tesekkur etsinler.
Gorumce ıcın rutınlesmıs bu heryerde goturulme.
Haklı da.
Simdı oturup ona kızmak dogru degıl.
Gelmiyor iste, yapacak bisey yok.
Kok aile onun cok umrunda degıl demek, hayat.
Evet derdimi çok iyi anlamışsınız...tabi ki çift olarak da beraber tatil yaptık ama şu an görümce ve çocuğu için verdigimiz zaman ve ozveriye aciyorum...sımdı tam ortadan konusuyorum kımseyı tanıdıgım yok netıcede :) objektıf yazıyorum
sureklı pesınıze takılmamıs sız her gıttıgınız yere goturmussunuz nıye her gıttıgınız yere goturuyorsunuz kı ne munasebet. esınız ıstıyorsa bas basa olalım dıye konussaydınız keske koca kadın nıye sızın basınızı beklıyor evlı cıftsınız el ele tutusup gezın
onun dısında da kendısının gelmedıgı yere cocugunu gondermesı de absurt hemde salgın var ve kucuk cocuklar bız buyukler kadar hıjyene dıkkat edemez cocuk bebegın agzını burnunu elını ellemıs olabılır konu sahıbı de o yuzden bebege dokunma demıs olabılır cocugunu gıtmedıgı ortama gonderıyorsa cocugunu kontrol etmıyorsa karsılıgında bır sorun olursa da buna bozulamaz gorumce
ayrıca da cok ayıp yegenı olmus bır hayırlı olsun yapabılcegım bırsey var mı vırus sebebıyle gelmek ıstemıyorum annem zaten yanında bırseye ıhtıyacın olursa haber ver demesı zor olmasa gerek
bende gorumceyım
gorumce ayıp etmıs
konu sahıbının de haksız oldugu konu heryere gorumceyı goturen sızsınız ve bırlıkte gezdınız dıye karsılıgında bırsey beklemeyın
ama sanırım konu sahıbı sunu demek ıstemıs olabılır bırlıkte gezerken sohbet ederken ıyıydı ayran ıctık ayrı mı dustuk nıye aramıyorsun dıye alındı galıba oyleyse haklı konu sahıbı
Zaten kadın 68 yaşında olduğu için bakamaz bakıcı bu yüzden tutacağız ben işe başlayınca. Yine de manevî olarak tum enerjisini gorumcem ve çocuğuna verip bize diken ustunde uğramasına üzülüyorum.Soylemeye calistigim dengeyi kuramamissiniz. Esinizin ailesi kle her haftasonu gezmek size yaptığınız iyilil degil, bir yerden sonra yuk olmus. Su an ki hayal kirikliginiz da bundan. Cok verici olmak iyi bir sey degil. Su an bunu dile getirseniz alacağınız cevap, yapmasaymissiniz olur
Ama esinizin ailesine düşkünlüğü sebebi ile bence oyle bir sansiniz yoktu da.. neyse.
Gorumcenizin cocuguna bakti diye sizinkine de bakacak değil. Siz ihtiyaciniz var mi yok mu, bunu olcup tartin.
Ilk yardımı esinizden alin.
kayınpederım bır kere bana sey demıstıEvet derdimi çok iyi anlamışsınız...tabi ki çift olarak da beraber tatil yaptık ama şu an görümce ve çocuğu için verdigimiz zaman ve ozveriye aciyorum...
Bunun dışında ben de soğudum artık birlikte plan yapmam zaten
Kızlar merhaba. Ben 3 ay önce doğum yaptım çok sukur saglikla kavuştum kuzuma. Ilk hamileligim ölü doğumla sonuçlandığı için ve pandemi dönemi doğduğum için hamileligim psikolojik olarak zordu. Bu arada annemi de ilk dogumumdan 9 ay önce kaybetmiştim. Yaşadığım zorlu süreçleri de goz önünde bulundurun diye yazıyorum.
Doğumdan sonra gorumcem sadece 3 kez geldi ,gelmediği gibi arayıp sormadı da.ilk 20 gün kaynanam geldi logusayken sonra zona olunca gelemedi memleketten yegenim geldi yardima.
Bizle her sene tatil yapan ve bütün imkanlarimizdan faydalanan gorumcem (pandemi öncesi eşim her hafta sonu bizi gezmeye cikarirdi hep beraber, bunun dışında başı ağrısa doktora gitmek için bizi ararbarabamiz oldugu için) bu donemde uzaktan bile çocuğu gormeye uğramadığı gibi ne beni ne eşimi arayıp sormuyor da. Sizce bu durum tuhaf değil mi?is yoğunluğu oldugunu söylüyor ama instagramda takip ettiğim kadarıyla fiti fiti geziyor bu corona dönemi bile?bayramda ister istemez soğuk davrandım acaba benim mi beklentim yuksek sadece yeğenini merak etmeliydi ve logusaligim zordu beni aramaliydi diye düşünüyorum haksiz miyim?
O da cok gezer tozar demenizde ki amac nedir?Benim Görümce de aramıyor ama takmiyorum o da cok gezer tozar. Herkes kendine yakışanı yapar deyip geçiyorum. Umursamamak çok güzel bir şey size de tavsiye ediyorum
Zor gününüzde?eşimin ablasi oldugu için her işine koştuk ama o zor günümüzde bizi hic umursamadi.
Gelinler isterse küsmek icin arayi acmak icin her türlü bahaneyi bulur derlerdi. Dogruymus demek ki.Zor gününüzde?
Bebeğiniz 3 aylık.
20 gün kayınvalideniz yanınızda durmuş. Hala gelip gidiyormuş.
Daha ne gibi bir yardımları olmalıydı?
Siz zorlanıyor ve daha fazla yardıma ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Peki görümcenizin bundan haberi var mı? Ondan yardım istediniz mi ki, nereden bilsin?
Daha önce bebek bakmadığınız için bizim için zordu. Bir ara her aksam aynı saatlerde ağlıyordu ve biz çarşıya cikacak fırsatı bile bulamıyorduk eşimle.Zor gününüzde?
Bebeğiniz 3 aylık.
20 gün kayınvalideniz yanınızda durmuş. Hala gelip gidiyormuş.
Daha ne gibi bir yardımları olmalıydı?
Siz zorlanıyor ve daha fazla yardıma ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Peki görümcenizin bundan haberi var mı? Ondan yardım istediniz mi ki, nereden bilsin?
Canim keske logusayken laf sokacak kadar gorseydim sadece 2 kere yarimsar saat uğrayıp gitti.Lohusalar pek bir alıngan oluyor hatta bazıları bunu kullanıyor da ..ben de yengemle bir hafta ilgilendim baktım normalde kurmadigi cümleleri kurar her cümlenin altında bişey bulur oldu.sonrasinda akabinde eve postalandm.ben giderdim o laflara karşılık ama suçlu ben oldum ve resmen bir daha gelmene gerek yok dendi.Bunun ikincisi hayatta olmaz artık..
siz de öyle bir pot kırmış olabilirsiniz kendisine değilse de çocuğuna karşı.(bebegime ellemesin demenizden ötürü)
Ha bir de beni de ısrarla tatile götürdüler acaba o günler için miydi diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?