Tuhaf görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sımdı tam ortadan konusuyorum kımseyı tanıdıgım yok netıcede :) objektıf yazıyorum

sureklı pesınıze takılmamıs sız her gıttıgınız yere goturmussunuz nıye her gıttıgınız yere goturuyorsunuz kı ne munasebet. esınız ıstıyorsa bas basa olalım dıye konussaydınız keske koca kadın nıye sızın basınızı beklıyor evlı cıftsınız el ele tutusup gezın

onun dısında da kendısının gelmedıgı yere cocugunu gondermesı de absurt hemde salgın var ve kucuk cocuklar bız buyukler kadar hıjyene dıkkat edemez cocuk bebegın agzını burnunu elını ellemıs olabılır konu sahıbı de o yuzden bebege dokunma demıs olabılır cocugunu gıtmedıgı ortama gonderıyorsa cocugunu kontrol etmıyorsa karsılıgında bır sorun olursa da buna bozulamaz gorumce

ayrıca da cok ayıp yegenı olmus bır hayırlı olsun yapabılcegım bırsey var mı vırus sebebıyle gelmek ıstemıyorum annem zaten yanında bırseye ıhtıyacın olursa haber ver demesı zor olmasa gerek

bende gorumceyım

gorumce ayıp etmıs

konu sahıbının de haksız oldugu konu heryere gorumceyı goturen sızsınız ve bırlıkte gezdınız dıye karsılıgında bırsey beklemeyın

ama sanırım konu sahıbı sunu demek ıstemıs olabılır bırlıkte gezerken sohbet ederken ıyıydı ayran ıctık ayrı mı dustuk nıye aramıyorsun dıye alındı galıba oyleyse haklı konu sahıbı

belki de seni fazla rahatsız etmek istemedigi icin gelmiyordur kafana takma bence

Teşekkür ederim. Bence de artık bir beklentim yok eşim de ablasindan aynı gerekcelerle soğudu bence

Evet haklısınız maalesef eşim de ben de ailemize ablalarımız da dahil çok duskunuz...arabamiz var diye eşim il dışında olmadığımız her hafta sonu gorumcemin çocuğunu kursa, sınava aktiviteye gotururdu. Artık biz de çift olarak kırgınız bundan sonra kendi çocuğumuzun pesinde koşmaktan onlara kosamayiz zaten ıstesek de...

Evet derdimi çok iyi anlamışsınız...tabi ki çift olarak da beraber tatil yaptık ama şu an görümce ve çocuğu için verdigimiz zaman ve ozveriye aciyorum...
Bunun dışında ben de soğudum artık birlikte plan yapmam zaten

Tamam işte gelmesin siz de ne güzel bundan sonra haftasonları birlikte fıtı fıtı gezmezsiniz. Zor zamanınızda yalnız kaldığınız gibi güzel zamanınızda da yalnız kalmak/başbaşa geçirmek en büyük hakkınız.
Dırdır etmeyecek formatta uzaklaşın.

Zaten kadın 68 yaşında olduğu için bakamaz bakıcı bu yüzden tutacağız ben işe başlayınca. Yine de manevî olarak tum enerjisini gorumcem ve çocuğuna verip bize diken ustunde uğramasına üzülüyorum.
Gorumcem ve kv haftasonu öyle güzel planlar yaptılar ki oraya da gitsek buraya da gitsek diye biz hayır diyemedik maalesef. Tabi gorumcenin getir götürünü yaptigimiz hafta sonlarını hic saymiyorum. Insan hayal kırıklığına uğruyor

kayınpederım bır kere bana sey demıstı
kayınvalıdem bana haksızlık yaptıgında...

14 ayara 22 ayar degerı verırsen zararlı cıkarsın

aynen de dogru bu

kımseye degerınden ederınden fazlasını vermemek lazım hayata bır kere gelıyorsunuz bu kadar zaman ayırmak bu kadar ozverı ... sıze yazık
hıc uzulmeyın boyle seylerle ogrenıyoruz bazı seylerı ben demın yukarda çen çen konustum ya ne dıye pesınıze tasıyorsunuz dıye
sankı ben yapmadım mı bu hataları bende yaptım boyle anlıyor ınsan bazı seylerı sızın canınız sagolsun saglıkla buyutun evladınızı

Altı aylık yeğenim var, bende aramam kolay kolay anneme gelince bahçede görüyorum. Zaten korono var ve sürekli geziyorlar bana kalsa hiç görüşmem ama kardeşim çocuklarımı özlüyor, bende yeğenimi.

Ben bu vakte kadar kimseden beklenti içine girmedim, sizde girmeyin. Hayat boyle daha güzel. Yaptığıniz iyilikler sizin tercihiniz, siz öyle davrandiniz diye onlar da sizin gibi davranmak zorunda değil.

Lohusalar pek bir alıngan oluyor hatta bazıları bunu kullanıyor da ..ben de yengemle bir hafta ilgilendim baktım normalde kurmadigi cümleleri kurar her cümlenin altında bişey bulur oldu.sonrasinda akabinde eve postalandm.ben giderdim o laflara karşılık ama suçlu ben oldum ve resmen bir daha gelmene gerek yok dendi.Bunun ikincisi hayatta olmaz artık..
siz de öyle bir pot kırmış olabilirsiniz kendisine değilse de çocuğuna karşı.(bebegime ellemesin demenizden ötürü)
Ha bir de beni de ısrarla tatile götürdüler acaba o günler için miydi diye düşünmedim değil

İster istemez insan sorguluyor. Görümce olmaz arkadaş olur, o olmaz kardeş olur. Yani insan komşusu doğum yapsa bir ihtiyacın var mı der? Hastalık var oturamasa bile bir kap yemek götürür. Herhalde görümceden kimse 7/24 bakım talep etmiyor. Normal zamanda birlikte gezip-tozup, yenilip içiliyorsa, zor gününde de insan azıcık destek bekler. Kendi uğramadığı gibi çocuğunu yolluyor. İnsan kendine yük bazen.
Lohusalık çok duygusal bir dönem. Hele annede yok. Allah rahmet eylesin.

Benim Görümce de aramıyor ama takmiyorum o da cok gezer tozar. Herkes kendine yakışanı yapar deyip geçiyorum. Umursamamak çok güzel bir şey size de tavsiye ediyorum
O da cok gezer tozar demenizde ki amac nedir?

eşimin ablasi oldugu için her işine koştuk ama o zor günümüzde bizi hic umursamadi.
Zor gününüzde?
Bebeğiniz 3 aylık.
20 gün kayınvalideniz yanınızda durmuş. Hala gelip gidiyormuş.
Daha ne gibi bir yardımları olmalıydı?
Siz zorlanıyor ve daha fazla yardıma ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Peki görümcenizin bundan haberi var mı? Ondan yardım istediniz mi ki, nereden bilsin?

Gelinler isterse küsmek icin arayi acmak icin her türlü bahaneyi bulur derlerdi. Dogruymus demek ki.

Daha önce bebek bakmadığınız için bizim için zordu. Bir ara her aksam aynı saatlerde ağlıyordu ve biz çarşıya cikacak fırsatı bile bulamıyorduk eşimle.
En azından kapıdan uğrayıp bir ihtiyacınız var mı diye sormasını ya da yeğenimi kapıdan da olsa bi gösterin demesini bekledim aramız çok iyi olduğu için. (Ya da ben öyle zannettigim için).
Kayinvalidem bütün hayatını gorumceme adamış durumda ama bizim eve gelince dakikalarını sayıyor:))muhtemelen eşime "gelemem "demeye cesaret edemediği için. Yine de Allah razı olsun. Okullar açılınca zaten onu da eve kabul edemeyeceğim.
Lohusalık zormuş hep annesiyle birlikte logusaligini gecirenlere özendim, pandemi oldugu için kendimi yalnız hissettim bebek gazdan agladikca ben de agladim. Benim için "zor gunler "'di.herkesin zor gun kavrami farkli olabilir ...

Canim keske logusayken laf sokacak kadar gorseydim sadece 2 kere yarimsar saat uğrayıp gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…