Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?

Son düzenleme:
Eve gittiği halde hala görüşüyor musunuz ? İyi misiniz siz hanımefendi başkasının kocası o adam. Çocukları var. Sırf başka yerde yaşamadiniz diye ak kaşık olmuyorsunuz. Bırakın evli adamlarin peşini . Ayrıca o pislik adamın da iki dünyada yakası bir araya gelmesin . Evde çoluk çocuk eşi varken yaşadığı rezilliğe bak .

Lutran sen doktorla görüştün mü, ilacını düzenlettin mi, hastaneye yattın mı?

Sana o adan hakkında söylenmesi gereken her şeyi önceki konunda söylemiştik zaten. Boşanmadan, seni bir eve kapatıp canı istediğinde sevişmek istiyor.
Senin boşanma davan ne oldu?

Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.

Ben görüştüm drla evet teşekkür ederim.
Boşanma davam ertelendi 3 ay sonraya benim.

Evli adamlarla görüşmeyin. Bu ilk kural.
İkincisi; bu tip adamlar şerefsizin önde gidenidir.
Üçüncüsü; boşansa bile sizi de yüzde 100 aldatacaktır, güvenmeyin.
Dördüncüsü ise; adamın eşine her şeyi anlatın. O da daha fazla enayi yerine konmasın.

Sizin evli olmanızda sizi ahlaksız yapar yalnız!

Ne güzel ya çok sevdimlerin arkasına sığınmak, herkes kendini böyle aklasın o zaman.

Kusura bakmayın da eskilerin bir sözü var "evli evine gider unutur"
Olay bu kadar basit
O ya da bu şekilde yanlış bir ilişki yaşamışsınız ve ısrarla bahaneler bularak bu yanlışı sürdürmeye çalışıyorsunuz.
Adamın umurunda değil, kurulu düzeni, eşi, cocukları var
E sevgilisine var oh ne ala.....
Zaman kaybeden, doğru bir evlilik yapma şansını ve belkide anne olma şansını kaybeden sizsiniz
Yarın birini bulur size tekmeyi atar, karısı duyuncada aman o.... nun tekiydi zaten der
Emin olun erkekler böyle
Bu yüzden o size tekme atmadan siz atın, kurtulun bu pislikten yada zaman kaybetmeye devam edin.
Sonuçta yarın yaşlanınca çok pişman olursunuz.

Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.

Adamla görüşmek yerine doktorla görüşmeliydiniz, hasta olmanizda işin bahanesi bence artık.

Hâlâ iletişimde olmanız çok saçma.

Ayrıca ne bekliyordunuz ki boşanmayacaktı zaten. Size çok aşık olduğunu falan mı sanıyordunuz, ilk görüşmede dayak yediğiniz adamın?

Kağıt üstünde de olsa sizde evlisiniz ayrıca, adamın o da evliyken ilişki yaşamayı kabul edeceğinizi düşünmesi de normal, çok absürt değil yani. Sanki herşey normalmiş gibi davranmaya çalışmayın.

Görüşmüyorum. Bana hergün saydırıyor. Kahretsin niye gelmedin sen şöylesin böylesin diye. Gelmedin ben senin için savaşacaktım deyip duruyor. Niye gideyim ben. Evli mutsuzsa bi insan ben mi boşattırcam onu yuvasında mutlu olsun. İnanın uzak duruyorum.

Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Bu saçmalığa bir son verin. Karısı da midesizmiş. Tam bir rezillik. Kurtarın kendinizi bu iğrenç hayattan.

Uzak dursaniz attığı mesajları görmez engellerdiniz adamı her yerden . Bir bataklığın içindesiniz gittikçe batıyorsunuz size tek tavsiyem o kadının ve çocukların ahını daha fazla almayın sittin sene duzelemezsiniz bıçak gibi kesin ilişkinizi

İletişim kanalları öyle ilerledi ki engelleme seçenekleri var evli adamın daha fazla oyuncağı, ufak heyecan arayışlarına malzeme olmaya devam etmek istemiyorsanız engellemekle başlayabilirsiniz.

Konu sahibi de evli

Her yerden engelli. Engellenen mesajlar bölümüne yığılıyor mesajlar. Ordan gördüm. Çoluğuna çocuğuna dön karını sevmeye çalış dedim. Yemin ederim dedim. Anlık mutluluklar yaşayalım dedi bana. Benim artık hata yapma lüksüm yok dedim. Ben onu hep yuvasına yönlendirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…