Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.Hala görüşmeye devam ederseniz her seye rağmen adam neden var olan durumu düzeltmek için çabalasın ki?
Ahlaksız biriyle berabersiniz. Siz de ahlaksızsınız aşk meşk deyip ardına sığınmayın. Bu saçmalığa son verin.
Ben görüştüm drla evet teşekkür ederim.Lutran sen doktorla görüştün mü, ilacını düzenlettin mi, hastaneye yattın mı?
Sana o adan hakkında söylenmesi gereken her şeyi önceki konunda söylemiştik zaten. Boşanmadan, seni bir eve kapatıp canı istediğinde sevişmek istiyor.
Senin boşanma davan ne oldu?
Sizin evli olmanızda sizi ahlaksız yapar yalnız!Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.Evli adamlarla görüşmeyin. Bu ilk kural.
İkincisi; bu tip adamlar şerefsizin önde gidenidir.
Üçüncüsü; boşansa bile sizi de yüzde 100 aldatacaktır, güvenmeyin.
Dördüncüsü ise; adamın eşine her şeyi anlatın. O da daha fazla enayi yerine konmasın.
Görüşmüyorum. Bana hergün saydırıyor. Kahretsin niye gelmedin sen şöylesin böylesin diye. Gelmedin ben senin için savaşacaktım deyip duruyor. Niye gideyim ben. Evli mutsuzsa bi insan ben mi boşattırcam onu yuvasında mutlu olsun. İnanın uzak duruyorum.Eve gittiği halde hala görüşüyor musunuz ? İyi misiniz siz hanımefendi başkasının kocası o adam. Çocukları var. Sırf başka yerde yaşamadiniz diye ak kaşık olmuyorsunuz. Bırakın evli adamlarin peşini . Ayrıca o pislik adamın da iki dünyada yakası bir araya gelmesin . Evde çoluk çocuk eşi varken yaşadığı rezilliğe bak .
Bu saçmalığa bir son verin. Karısı da midesizmiş. Tam bir rezillik. Kurtarın kendinizi bu iğrenç hayattan.Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
Uzak dursaniz attığı mesajları görmez engellerdiniz adamı her yerden . Bir bataklığın içindesiniz gittikçe batıyorsunuz size tek tavsiyem o kadının ve çocukların ahını daha fazla almayın sittin sene duzelemezsiniz bıçak gibi kesin ilişkiniziGörüşmüyorum. Bana hergün saydırıyor. Kahretsin niye gelmedin sen şöylesin böylesin diye. Gelmedin ben senin için savaşacaktım deyip duruyor. Niye gideyim ben. Evli mutsuzsa bi insan ben mi boşattırcam onu yuvasında mutlu olsun. İnanın uzak duruyorum.
İletişim kanalları öyle ilerledi ki engelleme seçenekleri var evli adamın daha fazla oyuncağı, ufak heyecan arayışlarına malzeme olmaya devam etmek istemiyorsanız engellemekle başlayabilirsiniz.Görüşmüyorum. Bana hergün saydırıyor. Kahretsin niye gelmedin sen şöylesin böylesin diye. Gelmedin ben senin için savaşacaktım deyip duruyor. Niye gideyim ben. Evli mutsuzsa bi insan ben mi boşattırcam onu yuvasında mutlu olsun. İnanın uzak duruyorum.
Konu sahibi de evliKusura bakmayın da eskilerin bir sözü var "evli evine gider unutur"
Olay bu kadar basit
O ya da bu şekilde yanlış bir ilişki yaşamışsınız ve ısrarla bahaneler bularak bu yanlışı sürdürmeye çalışıyorsunuz.
Adamın umurunda değil, kurulu düzeni, eşi, cocukları var
E sevgilisine var oh ne ala.....
Zaman kaybeden, doğru bir evlilik yapma şansını ve belkide anne olma şansını kaybeden sizsiniz
Yarın birini bulur size tekmeyi atar, karısı duyuncada aman o.... nun tekiydi zaten der
Emin olun erkekler böyle
Bu yüzden o size tekme atmadan siz atın, kurtulun bu pislikten yada zaman kaybetmeye devam edin.
Sonuçta yarın yaşlanınca çok pişman olursunuz.
Her yerden engelli. Engellenen mesajlar bölümüne yığılıyor mesajlar. Ordan gördüm. Çoluğuna çocuğuna dön karını sevmeye çalış dedim. Yemin ederim dedim. Anlık mutluluklar yaşayalım dedi bana. Benim artık hata yapma lüksüm yok dedim. Ben onu hep yuvasına yönlendirdim.Uzak dursaniz attığı mesajları görmez engellerdiniz adamı her yerden . Bir bataklığın içindesiniz gittikçe batıyorsunuz size tek tavsiyem o kadının ve çocukların ahını daha fazla almayın sittin sene duzelemezsiniz bıçak gibi kesin ilişkinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?