Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Allah aşkına, karısına ve çocuklarına faydası olmayan, doğru düzgün çalışmayan, beleşçi, eli dayaklı bu serseriye aşık olacak kadın da var mıymış; kör müymüş topal mıymış aptal mıymış da bu kadın bu pisliğin peşine takılmış?” düşüncesiyle sizle bir tanışmak istedi sanırım kadın. Kendi malını biliyor çünkü, bir de karşı tarafı tanımak istedi.

Şey bu; 3. Sınıf Günlük Dizisi senaryosu. Kendini aklama çabası...

Size yemin ediyorum. Odalarımız bile ayrı dedi kadın. Nikahımı vermem dedi. Sesi şiveliydi. İnanmakta ben de zorluk çektim.

Düşünüp de konuşuyoruz çok şükür düşünüp de yasadığımız gibi... Evliliği öğrenince geberseniz de iletişimi kesecektiniz.

Düşünüp de konuşuyoruz çok şükür düşünüp de yasadığımız gibi... Evliliği öğrenince geberseniz de iletişimi kesecektiniz.
Haklısınız bunu yapmalıydım. Çok büyük bi boşluktaydım çok hata yaptım ben.

Haklısınız bunu yapmalıydım. Çok büyük bi boşluktaydım çok hata yaptım ben.
Peki karşınızdaki adam senin evli olduğunu biliyor muydu? Bilmiyor ise sen de yalan söyledin, biliyorsa evli olduğu halde başka birinin karısıyla dost hayatı yaşayacak kadar düşük bir zihniyet. Müge Anlı konuğu profili.

Sana burda herkes soyledi.. sevgilini birak, zaten sana siddet uygulamis.. hem sende evlisin.. bosluktan mantikli dusunemiyorsun…tum irtibatini kes sana ulasamasin, cok
Mu zor?

Annesi oraya katılırım demiş zaten müg anlıya. Evet ben dürüstçe ona hayatımın her detayını ve mutsuzluğumu anlatırken o sadece dinledi. Ben de evliyim üzerimde hayal kurma sakın demedi. Deseydi en baştan ben bu duruma düşmezdim. O da düşmezdi.

Ben bitti demeden bitmez ve başkası olursa mutlu olmana izin vermicem dedi.
Ben çoktan bitirdim o bitiremiyor
Bunu yazan adam dün gece karısının kolları arasında uyudu..farkındasın di mi?! Sen aşkınızı yüceleştirmek,imkansızlıklar nedeniyle olamayan olarak hatırlamak istiyorsun ..oysa ortada böyle bir ilişki yok.Adamın senden tek istediği /beklediği onun cebine para koymandı.Bunu yapamadığında zaten senin yanında durmayacaktı..çok da düşünme yani "o bana böyle dedi,ben ona böyle dedim" leri

Hatta sen mutsuzsan ayrılmadan biz nasıl yaşarız dedim doğru olmaz dedim. Ben ayrılmadan yaşasam seninle bak eşim ikna oldu desem bu da doğru mu olu dedim. Ayrılma istersen olur yaşayalım deneriz bi bakarız oluyor mu diye dedi.
Deneme tahtası değilim dedim.
Akli sorunları var sanırım.

Akli sorunu filan yok .. evliyken senle devam ederiz diyen birinin tek amaci seni kullanmaktir.. hala cok safca dusunuyorsun

Ben görüştüm drla evet teşekkür ederim.
Boşanma davam ertelendi 3 ay sonraya benim.

e sizde evliyken adamla ilişki kurmuşsunuz?
ne kadar zamandır devam ediyor boşanma davanız?
ben bu aşık olduktan sonra söyledi evli olduğunu vs safsatalarına inanmıyorum insan ne kadar aşık olursa olsun kendisini kandıran salak yerine koyan birini nasıl sevmeye devam eder/edebilir aklım almıyor.

Bi gelirin varsa al beni kurtar bu hayattan gibi bişey söylemişti. Hiç para istemedi ama birikimin var mı iş kuralım gelecekte demişti. Herşey senin üstüne olsun ben yönetirim işleri demişti. Birikimim yok dedim. Hayatını değiştirmek istiyorsan kendin birikim yapıp değiştirirsin demiştim.

Yeni açıldı davamız. Duruşma görüldü. Dava ertelendi.
O salak benim işte.
Ne deseniz haklısınız. Yüzüm yerde.

Size cerrahi müdahale şart..neresi olduğunu düşünün bulun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…