Ne deseniz haklısınız. Kurtulmak istiyorum.Aşkı sevdayi şu işe katmayin olur mu . Adamdan dayak yemiş siniz anlik mutluluk ne demek sizi ne yerine koyuyor farkında mısınız ? Sizi kullanacak tek derdi bu
“Allah aşkına, karısına ve çocuklarına faydası olmayan, doğru düzgün çalışmayan, beleşçi, eli dayaklı bu serseriye aşık olacak kadın da var mıymış; kör müymüş topal mıymış aptal mıymış da bu kadın bu pisliğin peşine takılmış?” düşüncesiyle sizle bir tanışmak istedi sanırım kadın. Kendi malını biliyor çünkü, bir de karşı tarafı tanımak istedi.Vallahi eşi bana da ulaştı. Birgün konuşurken eşim seninle tanışmak istiyor dedi ve telefonu verdi eşine. Eşi sen bunu çekemezsin dedi. Siz herşeyi yaşayın aşkınıza saygı duyuyorum ama ben nikahımı vermem ben dedi. Tuhaf tuhaf konuştu.
Şey bu; 3. Sınıf Günlük Dizisi senaryosu. Kendini aklama çabası...Bu cevaptan sonra sizin masum aşkınıza sevginize çok inandım . Siz birbirinize aitsiniz kötü kadına bak nikahı vermiyor . Pis kadın aşka sevdaya hiç saygısı yok .(!)
Size az bile yapmış niye boşansın böylece kalın size evli bı adamla birlikte olunca ne söyleniyor hic düşündünüz mü ? Ayrıca bu konusamaya hiç inanmadım . Kadın arayacak aşkınıza saygı duyuyorum diyecek kime ne anlatıyorsunuz ya siz
Size yemin ediyorum. Odalarımız bile ayrı dedi kadın. Nikahımı vermem dedi. Sesi şiveliydi. İnanmakta ben de zorluk çektim.Bu cevaptan sonra sizin masum aşkınıza sevginize çok inandım . Siz birbirinize aitsiniz kötü kadına bak nikahı vermiyor . Pis kadın aşka sevdaya hiç saygısı yok .(!)
Size az bile yapmış niye boşansın böylece kalın size evli bı adamla birlikte olunca ne söyleniyor hic düşündünüz mü ? Ayrıca bu konusamaya hiç inanmadım . Kadın arayacak aşkınıza saygı duyuyorum diyecek kime ne anlatıyorsunuz ya siz
Düşünüp de konuşuyoruz çok şükür düşünüp de yasadığımız gibi... Evliliği öğrenince geberseniz de iletişimi kesecektiniz.Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Tamamen öyle hangi kadın der bunu aşkınıza saygı duyuyorum diye ya öyle deyince bizde ha tamam karısı izin vermiş diyeceğiz herhaldeŞey bu; 3. Sınıf Günlük Dizisi senaryosu. Kendini aklama çabası...
Haklısınız bunu yapmalıydım. Çok büyük bi boşluktaydım çok hata yaptım ben.Düşünüp de konuşuyoruz çok şükür düşünüp de yasadığımız gibi... Evliliği öğrenince geberseniz de iletişimi kesecektiniz.
Artık dışardan bakabiliyor musunuz lütfen sıyrılın bu pislikten hiçbir şey için geç degil kendinize düzgün bir hayat kurunHaklısınız bunu yapmalıydım. Çok büyük bi boşluktaydım çok hata yaptım ben.
Peki karşınızdaki adam senin evli olduğunu biliyor muydu? Bilmiyor ise sen de yalan söyledin, biliyorsa evli olduğu halde başka birinin karısıyla dost hayatı yaşayacak kadar düşük bir zihniyet. Müge Anlı konuğu profili.Haklısınız bunu yapmalıydım. Çok büyük bi boşluktaydım çok hata yaptım ben.
Bundan sonra da hatanın biri de bir bini de bir diye devam etmeyin.Haklısınız bunu yapmalıydım. Çok büyük bi boşluktaydım çok hata yaptım ben.
Annesi oraya katılırım demiş zaten müg anlıya. Evet ben dürüstçe ona hayatımın her detayını ve mutsuzluğumu anlatırken o sadece dinledi. Ben de evliyim üzerimde hayal kurma sakın demedi. Deseydi en baştan ben bu duruma düşmezdim. O da düşmezdi.Peki karşınızdaki adam senin evli olduğunu biliyor muydu? Bilmiyor ise sen de yalan söyledin, biliyorsa evli olduğu halde başka birinin karısıyla dost hayatı yaşayacak kadar düşük bir zihniyet. Müge Anlı konuğu profili.
Bunu yazan adam dün gece karısının kolları arasında uyudu..farkındasın di mi?! Sen aşkınızı yüceleştirmek,imkansızlıklar nedeniyle olamayan olarak hatırlamak istiyorsun ..oysa ortada böyle bir ilişki yok.Adamın senden tek istediği /beklediği onun cebine para koymandı.Bunu yapamadığında zaten senin yanında durmayacaktı..çok da düşünme yani "o bana böyle dedi,ben ona böyle dedim" leriBen bitti demeden bitmez ve başkası olursa mutlu olmana izin vermicem dedi.
Ben çoktan bitirdim o bitiremiyor
Hatta sen mutsuzsan ayrılmadan biz nasıl yaşarız dedim doğru olmaz dedim. Ben ayrılmadan yaşasam seninle bak eşim ikna oldu desem bu da doğru mu olu dedim. Ayrılma istersen olur yaşayalım deneriz bi bakarız oluyor mu diye dedi.Peki karşınızdaki adam senin evli olduğunu biliyor muydu? Bilmiyor ise sen de yalan söyledin, biliyorsa evli olduğu halde başka birinin karısıyla dost hayatı yaşayacak kadar düşük bir zihniyet. Müge Anlı konuğu profili.
Akli sorunu filan yok .. evliyken senle devam ederiz diyen birinin tek amaci seni kullanmaktir.. hala cok safca dusunuyorsunHatta sen mutsuzsan ayrılmadan biz nasıl yaşarız dedim doğru olmaz dedim. Ben ayrılmadan yaşasam seninle bak eşim ikna oldu desem bu da doğru mu olu dedim. Ayrılma istersen olur yaşayalım deneriz bi bakarız oluyor mu diye dedi.
Deneme tahtası değilim dedim.
Akli sorunları var sanırım.
Ben görüştüm drla evet teşekkür ederim.
Boşanma davam ertelendi 3 ay sonraya benim.
Bi gelirin varsa al beni kurtar bu hayattan gibi bişey söylemişti. Hiç para istemedi ama birikimin var mı iş kuralım gelecekte demişti. Herşey senin üstüne olsun ben yönetirim işleri demişti. Birikimim yok dedim. Hayatını değiştirmek istiyorsan kendin birikim yapıp değiştirirsin demiştim.Bunu yazan adam dün gece karısının kolları arasında uyudu..farkındasın di mi?! Sen aşkınızı yüceleştirmek,imkansızlıklar nedeniyle olamayan olarak hatırlamak istiyorsun ..oysa ortada böyle bir ilişki yok.Adamın senden tek istediği /beklediği onun cebine para koymandı.Bunu yapamadığında zaten senin yanında durmayacaktı..çok da düşünme yani "o bana böyle dedi,ben ona böyle dedim" leri
Yeni açıldı davamız. Duruşma görüldü. Dava ertelendi.e sizde evliyken adamla ilişki kurmuşsunuz?
ne kadar zamandır devam ediyor boşanma davanız?
ben bu aşık olduktan sonra söyledi evli olduğunu vs safsatalarına inanmıyorum insan ne kadar aşık olursa olsun kendisini kandıran salak yerine koyan birini nasıl sevmeye devam eder/edebilir aklım almıyor.
Size cerrahi müdahale şart..neresi olduğunu düşünün bulunMerhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Ben bitti demeden bitmez ve başkası olursa mutlu olmana izin vermicem dedi.
Ben çoktan bitirdim o bitiremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?