Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Strobe.
Yazacaklarım üye kimliğimle tespitlerdir, **Moderatör Mune** olarak algılanmaz ve üyeye yazdıklarım üzerinden fake vb şeyler yazılmazsa sevinirim zira üye kadın, iletişim bilgileri mevcut, ki daha önce üyeliği askıya alındığında psikolojik bir sıkıntısı olabileceğini not düşmüşüm adminlere.
Üye bipolar mı bilemem ama bir sorun olduğu aşikar, trollemek için yazdığını düşünmüyorum ama gerçeklerden koptuğu yönünde algı oluştu bende.
Eşiyle ablasından bahsetmiş bir konuda, bu olay 6-7 yıl önce olmasına rağmen sanki yeniymiş gibi anlatmış ve eşini değil ablasını suçlamış evliliğe devam etmiş, hatta aldatılan başka bir üyeye eşini sakın bırakma demiş, ayrıca üyenin kendi beyanıdır yer, zaman, mekan, kişiler hakkında değişiklik yapma hakkına sahibim demiş, doğrudur üyeler deşifre olmak istemiyorsa gerçekten kopmadan anlatabilirler, ilk üye olduğunda ablam demiş, konu açıp anlattığında kardeşim, eşiyle arasında 40 yaş olduğunu da düşünmüyorum belki deşifre olmamak belki de yanlış yaptığını bildiği için büyük yaş farkının kabul görülebilir bir sebep olacağını düşünerek mübalağa yaparak anlatmış bence, evet yaş farkı vardır belki ama belki en fazla 20 yaş fark vardır, evlendiklerinde konu sahibesi 18 olsa adam 38 yaşındadır gibi.
Bir konuda babası dahil ablaları ve abisinin evli olduğundan bahsetmiş bekar ve konsomatrislik yapan kimse yok bu beyana göre, annesinin ise vefat ettiğini belirtmiş, başka bir konudaysa babasının borç batağında olduğunu, annesine kendisinin baktığını.
Konu sahibesinin yıllardır süregelen bir hastalığı olduğu aşikar, belki eşi gerçekten ablasına yan gözle baktı, konu sahibesi de içinde biriktirdiği öfkeyi eşini aldatarak çıkarmak istemiş olabilir, diğer adamın eşiyle olan diyalogları ve bu diyalogların konu sahibesinin bilmesi, hatta adamın eşiyle konuştuğunu sanması kısmında gerçekle inanmak istedikleri arasında bir yerlerde sıkıştığını düşünüyorum.
Velhasıl bence ortada aşık olunan başka bir erkek varsa da bu adamla olan ilişkinin de yıllar önce başlayıp bittiğini düşünüyorum, üye zaman ve mekan kavramını karıştırıyor, ama bilerek ama hastalığın sonucu orasını bilemem fakat her şey bir yana aslında doğru-yanlış kavramında bir sorunu yok, anladığım kadarıyla da bu hastalık doktor gözetimi altında olduğunuzda kontrol altına alınabilen bir hastalık, hastalık bir yere kadar sebep görülebilir ama bir yerden sonra sebep olmaktan çıkıyor.
Ortada yaşanmışlıklar var ama bu yaşanmışlıklardaki karakterler gerçekte anlatılanların ne kadarını ne zaman yaşadı meçhul.
Sadece şunu anladım üye ailenin en küçüğü, belki problemli bir aileydi, şefkat gördüğü biriyle evlendi ama evlendiği kişi kendisinden 40 yaş büyük değil en fazla 20 yaş.
Yaşadığı şehirde tek olmak, belki eşle yaşanan problemler ve çocuklu hayata adapte olamamak, belki parçalanmış ve kendi derdine düşmüş ailesinden ilgi görmemek derken yıllar evvel belli ki psikolojik sorunlar başlamış, hayattan soyutlanma ve gerçeklikten kopma noktasına gelmiş.
Her şey bir yana kendi iyiliği için tedavisini aksatmaması ve terapi alması gerekiyor.