Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Davam sürüyor. Ben üstüme düşeni yaptım.
Eşime bu durumu ağlayarak anlattım. Ve davamız sürüyor bizim .
O da dava açabilirdi, onun da davası sürebilirdi. Çekişmeli boşanma için tek kişinin müracaatı yeterli. Kararlı olsaydı karısı da elbet ikna olurdu. Ama sen karısına vereceği nafakaya da tazminata da değmiyorsun demek ki.

Lutran, gel seninle birşey deneyelim. Sen dilekçeni vermiştin değil mi? Şimdi ondan da iste bunu. Evet evet, hiç aman yuva yıkmıyim, çoluk çocuğa yazık falan yapma. Evli halde evli adamla görüşüyorsun zaten, o vakit çoluk çocuk aklına gelmiyor. Ne lüzum var böyle şeylere. Neyse, sen bi dediğimi yap, bak nasıl R yapıyor senin güzel sevgilin. O kadın onun her kahrını çekiyor, ana babasına bile bakıyor. O kadını ömrünce bırakmaz o adam.
Ha bu arada dilekçeyi seninle yaşarken veririm dedi. Kabul etmedim

R yaptı ki zaten. Ama hala peşimden koştu.
Bırakmasın. Ben onu istemiyorum ki artık
Aslında sen de bu adamın boşanıp gelmesini istemiyorsun, hazır kahrını çeken biri var, neden sorunu devr alasın?

Tüm bu hengamenin ortasında 4 tane çocuk var değil mi?
Koskoca kadınlar,adamlar işi gücü bırakıp ergenlik peşinde koşarken, dönüp bir onların gözünün içine baksalar keşke....

Çok haklısınız güzelce de yazmışsınız teşekkür ederim.
Benim aldatma gibi bi durumum olmadı. Gittim eşime anlattım bu durumu ve hislerimi hemen.
Ayrılmak istediğimi ve birini sevdiğimi söyledim.
O zaman tabi o adamı bekar sanıyordum....
Darbeyi yedim öğrenince.
Başka birine ilgi duyma sebebim bu hastalık değil, eşimle aramdaki uçurum olan yaş farkı. İlk defa böyle bir durum yaşadım. Birini körce çok sevdim.
Aldatma gibi bir durumunuz olmadı mı :KK57: :KK57:

Adam sizi kandiriyor kendine aşik ediyor iyi hoşta adam ben evliyim seni kandirdim dedikten sonra icinizde bir soğuma olmuyor mu? ne bileyim insan "vay serefsiz, vay adi" evliymis der ama siz "evli miymiş ama ben ona aşiktim" mı diyorsunuz.

pardon siz de daha bosanmamiş olduğunuz icin empati yaptıniz herhalde adamla.

buna ne yazıkki aşk diyemiyorum ben. ne yazıkki tamamen hormonal bir durum.

Ergen degiliz kimse kimseyi aşk diye kandırmasın.

Bu arada o adam boşanmaz karısina donmek icin bahene arıyormuş bulmuş siz onu boşanmadan kabul edin istiyor.

Kendinizi güzellemeniz metres olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor malesef kabullenemiyorum ben böyle insanları buna aşk denilemez evliliği öğrendikten sonra koşarak uzaklaşmanız lazımdı metres olmaya devam etmek için mi açtınız konuyu
Ben metres olmadım ki. Salak oldum ben

Adam sizi kandiriyor kendine aşik ediyor iyi hoşta adam ben evliyim seni kandirdim dedikten sonra icinizde bir soğuma olmuyor mu? ne bileyim insan "vay serefsiz, vay adi" evliymis der ama siz "evli miymiş ama ben ona aşiktim" mı diyorsunuz.

pardon siz de daha bosanmamiş olduğunuz icin empati yaptıniz herhalde adamla.

buna ne yazıkki aşk diyemiyorum ben. ne yazıkki tamamen hormonal bir durum.

Ergen degiliz kimse kimseyi aşk diye kandırmasın.

Bu arada o adam boşanmaz karısina donmek icin bahene arıyormuş bulmuş siz onu boşanmadan kabul edin istiyor.
Soğudum kaçtım. Peşimi bırakmadı. Sana çaresizliğimi anlatayım dedi. Nolur dedi yoksa ölürüm dedi. Oturdum dinledim ben de

Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.

Ablacım sen ne diyorsun ya? Adam şerefsiz sen sütten çıkmış ak kaşık mısın allasen! Ağzından çıkanı kulağın da duymuyor ya pes. Adam da evli sen de evlisin nokta!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X