Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben dertleşmeye geldim öylesine. İnsanlara hakaret etmeden bir yorum yapmayı bilseniz keşke.
Neyse ki güzelce yorum yapanlar yol gösterenler oluyor onlar hatrına burdayım ben.
Hakaret edenleri bildiricem. Bir hayat kadını bile kimbilir niye o yola düştü diye vicdanen yargılanmaz. İnsanları kınamayın. Ben evli adamla asla olmam güvenmem bu çok büyük ahlaksız bir durum derdim. Ve ben bu duruma düştüm. Büyük konuşmuşum. Büyük konuşmayın kimseyi kınamayın derim...
Bipolar.
Bu arada diğer arkadaşlara hitaben, hastalığa sığınmıyorum. Bu hastalık benim mantığımın önüne geçip bana hata yaptırıyor diyorum.
Yoo hiç de mantığınızın önüne geçmiyor. Bakın, hakaret edenleri şikayet edip hakkınızı aramayı akıl edebiliyorsunuz ama 😊

Bütün gün cevap okudum. Yoruldum. Eşim hastayken canla başla koşturduğum günleri de okudunuz mu. Sonra ben başkasını sevdim ayrılalım dediğimde bana en ağır küfürler ettiğini. Ondan sonra bu lafları hazmedemeyip bileğime sigara bastığımı. İzleri duruyor. Birdaha yapmam Pişmanım.Nasıl bi buhran yaşamışım ki hayatımda ilk kez oldu bu. Ben ömür boyu onunla yaşlanmak zorundayım zannederdim. Ama işte sevdim birini o da evli çıktı. Bugün kurtuldum. Bugün benim düğünüm.
Siz hala ergen misiniz? Yaş kaç?

Gerçekten merak ediyorum ,hani bi iş ortamı değil anladığım kadarıyla, olur ya insan beşer şaşar durumu da değil.
Nasil evliyken başka adama aşık olabiliyorsunuz ,yargılamiyorum sadece merak nasil tanıştınız mesela ?
Arkadaş ortamı, iş ortamı yine de bi mesai lazım, ilk görüşte aşk bile olsa ,buluşmaya gorusmeye gitmek lazım ki aşık olduğumu anlayayım.
Cocuk ta var ,es var ev var sorumluluk var
Nasil oluyor gerçekten yargılamadan soruyorum insan nasıl düşüyor bu hatanın pençesine

Anlayamadığınız şeyler var. Adam bana sahip oldu cinsel anlamda. Zorla değil. Ben tamam dedim. ben 17 yaşındaydım.Tamam o suçlu. Çünkü reşit değildim. Tamam dedim diye bunu neden yaptı bana. Ben yaşıtımı bulur mutlu olurdum belki. Evlenmek zorundayım diye hissettim.Kendinden 40 yaş büyük kocası olan bi kadın şimdi gitti yanlış insana aşık oldu. Birsürü acılar çekti. Bunları size yazarken ben pek iyi değilim. Siz bana kusarken beni aşağılarken ben ölmeyi diliyorum

Anlayamadığınız şeyler var. Adam bana sahip oldu cinsel anlamda. Zorla değil. Ben tamam dedim. ben 17 yaşındaydım.Tamam o suçlu. Çünkü reşit değildim. Tamam dedim diye bunu neden yaptı bana. Ben yaşıtımı bulur mutlu olurdum belki. Evlenmek zorundayım diye hissettim.Kendinden 40 yaş büyük kocası olan bi kadın şimdi gitti yanlış insana aşık oldu. Birsürü acılar çekti. Bunları size yazarken ben pek iyi değilim. Siz bana kusarken beni aşağılarken ben ölmeyi diliyorum
Hiç inandırıcı değil artık aynı hikayeler .

Evet inandırıcı değil. Dilerim kimse böyle şeyler yaşamasın.
Hanım efendi geçmişte size zorla sahip olmaya çalışan adamı şikayet edebilirdiniz ki hiç sanmıyorum neden mi ? Adamı aldattığınızı ayan beyan kendisine söylüyorsunuz ama geçmişte size tecavüz eden adamı şikayet edemiyorsunuz ne kadar tuhaf demi ,bizde dileriz kimsenin başına gelmesin ama başına bunlar gelip üstüne aldatmak neyin cesareti ?

İlki sahip oldu siz kucuktumuz mağdur oldunuz tamam .
İkinci evli olduğunu sakladı aşık oldunuz meğer evliymis yine mağdur.
Karısı istedi konuştu sizinle yine kadın suçlu siz mağdur.

Bu ikinci adamla nasil tanıştınız diye sormuştum??

Evet mağdur olduğunuz konular olmuş ama kendi hatalarınızı görmeyip sürekli suçu başkasına yukluyorsunuz .Bu ikinci adam bekar olsaydı ortada yine suç olacaktı,siz evlisiniz.

Tamam hatalıyım ,beni asagiliyorsunuz ben neler yaşadım diyorsunuz da ,diğer konuda sizi anlayıp yapma etme diyenlerden biri de bendim ,ama olay bütününe bi baktim ki orda hata onda ötekinde ötekinde siz mağdur olan taraf hep .
Hic te asagilamadim kendi adıma, o kadar tavsiye verdim yapma etme kendine bunu yakıştırma diye .
3 5 gün sonra bi konu adam ben gitmeyince evine döndü beni suçladı, karısı sarılmış o itmiş, tek suçum benden büyük kişiyle evlenmek bi de bu adama inanmak .
Tek hatanız bu değil heyecan adrenalin ve dram seviyorsunuz .Hastalığınız kaynaklı olabilir bu durum ,ki kuvvetle muhtemel oyle ,ama enerjinizi yanlış şeylere harcayıp vakit kaybediyorsunuz

25 sayfa okuyamadım yazdılar mı bilmiyorum ama, adamın eşi lutranı çok sevmiş hatta eşiyle selam yolluyormuş konu sahibine 💆🏻‍♀️

Ben konu sahibinin kocası olsam, bu kadar ayan beyan, artık ayyuka çıkan bir aldatmayı yargıya taşırdım. Adama da söylemiş seni aldatıyorum diye zaten. :işsiz:

sadakatsizlik başlı başına suçlu duruma düşüren bir madde boşanmalarda, değil mi?
Kocası, adamın mesleğini beğenmemiş, öyle rahat konuşmalar 🤪

Beni aştı artık bu konu 🤐

Hanım efendi geçmişte size zorla sahip olmaya çalışan adamı şikayet edebilirdiniz ki hiç sanmıyorum neden mi ? Adamı aldattığınızı ayan beyan kendisine söylüyorsunuz ama geçmişte size tecavüz eden adamı şikayet edemiyorsunuz ne kadar tuhaf demi ,bizde dileriz kimsenin başına gelmesin ama başına bunlar gelip üstüne aldatmak neyin cesareti ?
Bir insan evliyken başkasına karşı bi his duyarsa ve bunu eşine söylerse, ayrılmamız gerek derse bu dürüst olma çabasıdır. Bunu saklayıp devam etmek yanlıştır. Kadın bunu canıyla ödeyebilir.

İlki sahip oldu siz kucuktumuz mağdur oldunuz tamam .
İkinci evli olduğunu sakladı aşık oldunuz meğer evliymis yine mağdur.
Karısı istedi konuştu sizinle yine kadın suçlu siz mağdur.

Bu ikinci adamla nasil tanıştınız diye sormuştum??

Evet mağdur olduğunuz konular olmuş ama kendi hatalarınızı görmeyip sürekli suçu başkasına yukluyorsunuz .Bu ikinci adam bekar olsaydı ortada yine suç olacaktı,siz evlisiniz.

Tamam hatalıyım ,beni asagiliyorsunuz ben neler yaşadım diyorsunuz da ,diğer konuda sizi anlayıp yapma etme diyenlerden biri de bendim ,ama olay bütününe bi baktim ki orda hata onda ötekinde ötekinde siz mağdur olan taraf hep .
Hic te asagilamadim kendi adıma, o kadar tavsiye verdim yapma etme kendine bunu yakıştırma diye .
3 5 gün sonra bi konu adam ben gitmeyince evine döndü beni suçladı, karısı sarılmış o itmiş, tek suçum benden büyük kişiyle evlenmek bi de bu adama inanmak .
Tek hatanız bu değil heyecan adrenalin ve dram seviyorsunuz .Hastalığınız kaynaklı olabilir bu durum ,ki kuvvetle muhtemel oyle ,ama enerjinizi yanlış şeylere harcayıp vakit kaybediyorsunuz
Aşkı bulana kadar arıcam

Ara kardeşim arayan aşkı da bulur herseyi de ,ama boşanıp ararsan şansın artar ,bi de ararken evlileri ,seni kullanabilecek potansiyelde olanları ele ,dene yanil dene yanil derken yeni dramlar ekleme hayatına dilerim ki.

Boşanip kurtulup evladımla bi sağlam durayım demek yerine aşkı bulana kadar bilmem ne bla bla .....
Bul bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X