- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))Sizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
Ya ciddiye mi aldınız ben onu bana hakaretle ağızı salyalı bas bas bağıranlar için latife olarak yazmıştım. Herkese teşekkür ederim. Herkes kendine yakışanı yapar çünkü.:))
Siz travmatik bir vakasiniz.
Bu ahlaki değer durumuyla (kibar olayim) bırakın birinin eşini elinden almayı normal ve sağlıklı iliski yürütmeniz bile imkansız.
Tedavi olun,oluyorsanız da doz arttırımı falan isteyin. Iyi değilsiniz
Bu kurduğun cümleler bi insanın hayatı farkındasındır umarımAhım var tutacak diye aklınca laf mı ediyorsun ,ben senin gibi arabesk ,hayatı dipte yaşayıp, basit bi hayatı kendime yakistiracak kadın değilim.
Olur da yolunda gitmeyen bisey olursa yoluma bakmayı bilirim ,kucaktan kucağa gezip adına da aşk demem ,kendimi yakmam, kendimi alkole verip kimseden dayak ta yemem ,koca diye yanında durduğum adamın tecavüzüne de katlanmam, ablama sarkmasina da müsade etmem .
korkudan altimiza yapmistik oh be rahat nefes aldik. ya allah askina don de bi kendine baksana????Şaka yaptım hemen korkmayın. Teşekkür ederim konuma emekleriniz için
Benim huyumdur kimseye saygısızca yazmam. Bana edilen hakarete hakaretle cevap vermem. İnsanoğlu anlamanın değil yermenin peşindedir çok iyi bilirim. Bu yüzden ben değil bana hakaret edenler banlanacak.çünkü ben kimseye saygısızlık etmedim.
Kendi tercih ettiği,farkettirmeye çalışana da ah ettim gör bak diye laf söyleyen birinin hayatı, tercihi ,davranışlarının sonucu ,ektiği ve biçtiği evet gayet farkındayımBu kurduğun cümleler bi insanın hayatı farkındasındır umarım
Rica ederim.Konusunda bu kadar hakaret yiyip yine de saygısını koruyup dimdik durabilen sayılı insanımdır sanırım. Bir insanı kötüleyip dışlayarak siz iyi bir insan olmuyorsunuz. Ahlak dersi vererek ahlaklı olmuyorsunuz. Objektif ve hakaret etmeden yorum yapan herkese minnettarım. Bana yol gösteren güç veren herkese teşekkür ederim
Anlatmama sebebin dışlanma korkusu :)Burdaki kimliğim böyle sanki acıların kadını gibi oluyor anlattıkça ama dışarda ben hep gülerim. Arkadaşlarım beni çok sever. Yakın arkadaşlarıma bunları anlatmam hiç.
Sizden daha iyiyim teşekkür ederim. Ahlakım vicdanımdır. Bir insanı hastalığından ve yaşadıklarından dolayı dışlamak sizin güzelliğiniz. Yorumunuz için teşekkür ederim:))
Siz travmatik bir vakasiniz.
Bu ahlaki değer durumuyla (kibar olayim) bırakın birinin eşini elinden almayı normal ve sağlıklı iliski yürütmeniz bile imkansız.
Tedavi olun,oluyorsanız da doz arttırımı falan isteyin. Iyi değilsiniz
İkinizde ahlak disi işler yaptığınız için yaptığınız eylemin adınin size söylenmesi niye zorunuza gidiyor ?Konusunda bu kadar hakaret yiyip yine de saygısını koruyup dimdik durabilen sayılı insanımdır sanırım. Bir insanı kötüleyip dışlayarak siz iyi bir insan olmuyorsunuz. Ahlak dersi vererek ahlaklı olmuyorsunuz. Objektif ve hakaret etmeden yorum yapan herkese minnettarım. Bana yol gösteren güç veren herkese teşekkür ederim
Ben yaşadığım durumu onaylamıyorum. Onaylasaydım bu yorumunuzu hakederdim.İkimizde ahlak disi işler yaptığınız için yaptığınız eylemin adınin size söylenmesi niye zorunuza gidiyor ?
İki tarafta rezil bir durumun başrolleri.
Lütfen karıştırmayın... Hayat bi yana, hatalarım bir yana ama oğlum bir yana.Vicdann???
Bize mi hayata mi ??
Yoksa sevgilinizin vazgeçmediği eşine mi ??
Aldattığınız kocanıza mii??
Hic karıştırmak istemezdim qma oğlunuza mi ??
Hangi vicdan, kime vicdan ??
Yooo gayet hakediyorsun.Ben yaşadığım durumu onaylamıyorum. Onaylasaydım bu yorumunuzu hakederdim.
Benden iyi misiniz kötü müsünüz orası tartışılır.Sizden daha iyiyim teşekkür ederim. Ahlakım vicdanımdır. Bir insanı hastalığından ve yaşadıklarından dolayı dışlamak sizin güzelliğiniz. Yorumunuz için teşekkür ederim