Tuhaf yürüyormuşum.

Caillou5

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
173
142
18
30
Hep arkadaşlarım söylerdi ( eskiden) dik yürümüyorsun, önüne eğik yürüyorsun diye) onu düzeltmiştim. Omuzlarım arkaya vücudum dik.
Ama şimdi de etrafımdakiler " bir tuhaf yürüyorsun" vs dediler. Ben çok hızlı yürürüm, acelem olmasa bile. Her zaman her yere geç kaldığım için sanırım hızlı yürümek alışkanlık olmuş. Yavaş yürümeyi deniyorum ama oturmuş artık o hız bende.
Bugün iş yerinde arkadaşlarım söyledi yine. Sen tuhaf yürüyorsun, erkek gibi yürüyorsun dediler. Çok rahatsız hissettim kendimi. Ne demek erkek gibi yürümek. Hiç yakıştıramadım kendime. Yahu nasıl yürüyeyim. Onlar öyle deyince düzeltmeye çalıştım yürüyüşümü ama aşırı zorlanıyorum. Nasıl yürüyücem ki ben. Tarif de etmiyorlar, kız gibi yürü diyorlar birde.. Anlamadım da yapamıyorum da. Ve cidden çok taktım, yürüyüş çok önemli değil mi?

Ay allah aşkına gece gece yemin ederim güldüm çok yaşayın siz vallahi çok yaşayın. .. ☺ arkadaşım topuklu ayakkabı giyip biraz temposuz yürü 1 2 deneme ya evde ve sonrasında dışarda başla bu ilk adımlara.. RABBİM BAŞKA DERT VERMESINN
Düzelir mi öyle, birde topuklu ayakkabıyla aynı modda yürüyormuşum :KK48:
Güldürdüysem ne mutlu ☺

Bende postaci gibi yuruyorum kimse yetisemiyor her yerim oynuyor:rapci:Yavas moda geceyim dedim cok zor ya yapamadim alismisim yani napiyim.Her seye de kafa yormasinlar:63:

Direk çözüm aslında ama yürüyemediğim gibi bunu düşünecek kafam da yok ki:KK3:

Yurursun yurursun. Millette dogustan kedi gibi yurumuyor ya ogreniyorlar. Sen tabi podyumda yuruyecek gibi yapmazsin olur biter cok taktiysan deneyebilirsin bence degismeyecek bisey degil yuruyus alti ustu. :)

hahahahha Allah başka dert vermesin kız:KK48:
şöyle söyleyin;
diyelim ki erkek gibi yürüyorum, eeeeee?
İşte ben taktım kendimi dışarıdan öyle hayal edince, tuhaf yürüyorsun denilince çok takmıyordum da erkek gibi deyince dedim bir düşüneyim şu konuyu :olamaz:

Bende postaci gibi yuruyorum kimse yetisemiyor her yerim oynuyor:rapci:Yavas moda geceyim dedim cok zor ya yapamadim alismisim yani napiyim.Her seye de kafa yormasinlar:63:
Bencede öyle ne güzel hızlı hızlı yürüyordum ben :110:

Back
X