Tuhaf

Sürekli her akşam yaptığı biseydi oyun oynamak ben de o gün bari mesajlaşma şeklinde uyuyana kadar konuşalım demek istedim.atiyorum 1 _2 arası.Sadece regl döneminde oluyor ne hikmetse.

Ona da dedim ailen konusunda fazla hassas ve taraflısin diye onu da kabul etmedi hiç bı şekilde.

Ailesiyle iliskilerine gereksiz fazla karismissiniz bence. Ablasinin evliligi, ailesiyle para iliskisi sizi ilgilendirmez. Evli bile degilsiniz daha.
Maksat ailesini tanımaktı elbette beni ilgilendirmez özel hayatları ama o çirkin şaka karşısında sakin kalamazdim ki ben aşıktır derken zannetmiyorum diyerek aksini iddia eden kendisiydi ben de kendi imasini hatırlattım.ikincisi de yani kira mevzusu yol göstermeydi her şeyi üstlenme gibi amacı olduğu için.

Gitmedim ama işin dini boyutu var diye biliyorum o tür paylaşımlar da yasak malum o yüzden paylaşamiyorum.psikolojik de olabilir tabi bı kere denk geldiği için regl olduğum da korkutuyolar psikolojisine de kapılmis olabilirim.

Sürekli her akşam yaptığı biseydi oyun oynamak ben de o gün bari mesajlaşma şeklinde uyuyana kadar konuşalım demek istedim.atiyorum 1 _2 arası.Sadece regl döneminde oluyor ne hikmetse.
erkekler bunalıyor böyle isteklerden ya. çok talepkar, nazlı falan görünüyoruz sanırım. ha tabi bir de ilk zamanlar her şeye eyvallah gülüm oldukları için sonradan böyle olunca bize garip geliyor tabi :)
hrr akşam oyun fenaymış bu arada :/

Evet fazla yüz göz olduğumu kabul ediyorum ailevi meselelerde ama asıl derdim aynı mesele için farklı şeyler söyleyip savunma psikolojisine girmesi.

Daha ortada söz nişan evlilik yokken parasal konuları düğün nasıl olacak, neyi nerden ödeyeceksini haksız buldum. Regl döneminizde yalnız kalmamanızda tuhaf. 27 yaş küçük bir yaş değil. Bu zamana kadar nasıl başa çıktınız? Evlenince eşiniz gece çalışsa annenize mi gideceksiniz? Burda erkek arkadaşınızın tepkisini haklı buldum. Ailevi meselelere fazla girilmiş. Onun tepkilerinden önce sizin psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum regl dönemleri için. Siz fazla dahil olmuşsunuz. O da boş boğazlık etmiş.

Evet o konuda hak veriyorum yani müdahil olmamam gerekirdi sinirli dahi olsam cirkinlesmemem gerekirdi empati kurunca evet bende ne kadar da kötü olsalar ailemin başkası tarafından eleştirilmesine Karsi çıkarım.benim asıl derdim ağız degistrilmesiydi.tamam ailesini savunduğu için üstünü örtüyo olabilir ama başka konularda da aynı tavra giriyor.

27 yaşındaki bi kadın korkuyorum deyip erkek arkadaşı onunla konuşsun diyo.. Tamamen psikolojik. Bence bi psikiyatriye gidin öncelikle.. Bundan dolayı erkek arkadaş rahatsız tabi ki de olur.. Ama unutkanlığı konusunda evet sinir bozucu.

Onu da aşmıştık oyun meselesini yani.sonra tekrar başladı:/ evet başta olduğu gibi kalamiyo kimse maalesef.

Sürekli olan bişey değildi lise donemindeyken olmuştu izlediklerimden etkilenip şu gerçek kesit gibi programlardan.uzun yıllar korku yaşamadım bu sene tekrarladı her zaman da olmuyor belki o anlar depresif olduğum için denk geliyo bilemiyorum.

Ablasının söylediği lafı size söylemesi inanılmaz yanlış. Siz şimdi ablasına karşı hep tavırlı olacaksınız ve haklısınız da. Ailesi hakkında kendisi konuşuyor, eleştiri yapıyor ama başkası yapınca zor gelir insana, savunmaya geçer , o durum oluşuyor herhalde. Siz ailesi ile ilgili hiçbir şey demeyin, yorum yapmayın bence. Regl dönemindeki sesler için de psikolojik destek alın.

Evet keske soylemeseydi kimsenin o laf karşısında sakin kalacağına inanmıyorum.

Evlilik konusu açılınca iş düğüne de sonra da maddiyata geliyor yani bunun için nişan mı olması gerekli bilmiyorum.fazla dahil olduğumu kabul ediyorum ama karşımdaki insandan aldığım tepkinin normal olduğunu düşünmüyorum.

İleride panik atak vs bunlara sebep olabilir. Çözüm olmazsa herşey her zaman daha kötüye gider çok önemli bu. Bınun ilerde lohusalığı var o dönemleri de yaşayacaksınız. Daha zor geçmemesi için kendinizi telkin edin

Yorum yapan arkadaslara tamamen katilmakla beraber ben en çok unutkanlik diye tabir ettiginiz olaya takildim. Unutkanlik boyle bisey degildir bece, insan yeri gelir biyere gidip orada ne yapacagini unutur ama dayisinin ikinci kez evlendigini nasil unutur. Bunun dogrulugunu teyit ettinizmi siz, sanki oylesine atilmis ve unutulmus yalan gibi geldi bana daha cok

Sevgilinizin ablasının lafını size taşıması ne kadar yanlışsa sizin de gösteriş meraklısı olmasa zengin adamla evlenmezdi demeniz yanlış. Daha önce "aşık olmuş evlenmiş" demiştiniz öyle değilmi... İkinizinde hataları var...

Okurken sinirlendim. Benim şu hayatta tahammül edemedigim insan türü, şu an sevgiliniz ve gibileri.
Allah yarrrrr ve yardımcınız olsun
Hangi yönü için dediniz?

Çalış işe gir deseniz anlarım ama aileden alacağım kirayı örnek göstermeniz doğru değil. Alacağı parayı kendi nasıl yönetip ne yapacağını bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…