Tuhaf

Yok sosyal medyadan gördüm düğün fotoğraflarını.bizzat dayısının kendi hesabında.

Çalış işe gir deseniz anlarım ama aileden alacağım kirayı örnek göstermeniz doğru değil. Alacağı parayı kendi nasıl yönetip ne yapacağını bilmeli
Ben yol göstermek istedim sadece kendi mahcubiyet yaşamasin madem öyle bir amacı var gerçekleştirme olanağı olsun diye.

erkek arkadaşınız neyi nasıl yapacağını bilen biri değil. Nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Görümcenin söylediğini size söylemesi çok büyük ayıp. O mu söyledi siz telefondan falan mı duydunuz?

Evet ben onu dediğimde aksini ima etti ve devamı var o düşünceyi destekleyecek şeyler söylemişti.ben de kadın olsam zengin eş isterim tabi vs vs

Yanımda konuştular telefonda ben sesi algilayamadim bu güldü neye güldün dedim ablasının lafını söyledi gülerek.

Yok sosyal medyadan gördüm düğün fotoğraflarını.bizzat dayısının kendi hesabında.
O halde umursadigi bir yakinligi yok sanirim dayisiyla, hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Herseyden iyice emin olmadan adim atmamanizi tavsiye ederim

karakterinin duzelecegini sanmıyorum.
Surekli kavga tartışma çıkaran insanlarin ne yazık ki duzeldigini görmedim.
Ya böyle devam edeceksiniz yada ayrılın hakkinizda hayırlısı olsun

regl dönemindeki probleminiz için psikiyatrik tedavi olmanız gerekiyor.erkek arkadaşınız ailesi konusunda ise isterseniz kocanız olsun sizi ilgilendirmez.siz laf söyleyemezsiniz, karışamazsınız.erkek arkadaşınızı haksız bulmadım, kimse kimsenin başında alt tarafı regl olmuşken komada yatan ölümlük hasta gibi beklemiyor ki saçma olur zaten.ya da benim eşim benim ablama kibarca gold digger dese oracıkta ağzına ederim onun.ki siz daha sevgilisiniz.

Adam her regl döneminde senin ile mecburmu hep telefonda konusmaya? Adam evet ailesini koruyor ama sende sikistiginda ailesi üzerine gitmeseydin yapmazdi diye düsünüyorum. Yani cidden ablasi, dayisini konusmak mecburmu?

Ayirten bu regl dönemi icin bir psikologtan randevu al. Normal degil.

O halde umursadigi bir yakinligi yok sanirim dayisiyla, hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Herseyden iyice emin olmadan adim atmamanizi tavsiye ederim
Evet dayısı şehir dışında bir de kalabalık aileleri.ama ne olursa olsun insan dayisini unutmaz gibi geliyo o yüzden unutkanlık problemi olduğunu düşündüm.

Normal sartlarda hep geceleri mesajlasiriz o an da ses duymuş ve korkmuştum.o da arkadaşlarıyla disardaydi. kendi derdi korktugunda kaç olursa olsun beni uyandır konuşalım vs diye.yoksa evet kimse beni çekmek zorunda değildi.

Beni uyandir dedi, arkadaslarim ile beraber oldugumda rahatsiz et demedi. Sevgilin herseyi cözemez, zorundada degil. Regl her ay olan birsey, bunun cözümünü sen bulacaksin. Yani birazda güclü dur.

Anksiyeteyi yoğun olarak yaşadım 1_2 senedir yok şükür. ve panik atak da bir kaç kere olmuştu ama tekrarlamadi.tedavi gördüm

Bu nasıl bi bakış açısı evlilik tek başına olacak bişey değil herhalde.Ona hakkın yok,bunu yapamazsın falan.

Haklısınız bu rahatsız edici bir tavır. Açıkçası ben bu karakterin sonradan değişeceğini düşünmüyorum çok rahatsızsanız belki bitirmek lazım, bunu yaptığında yüzüne vurun yine ama ailesi üzerinden değil de başka konularda.

Regl dönemimi çok ağır bir ruhsal sıkıntıyla geçiriyorum resmen o dönemde suç işlesem ceza indirimi alırım o derece. Yine de kaç yıldır eşimle birlikteyiz bir iki kez dışında ona yansıtmadım. Hayır yansıtınca sıkıntım geçiyor mu geçmiyor bir de ilişkime çentik atıyorum ne lüzum var. Siz de şimdiden yıllarca her ay yaşayacağınız doğal bir olay için prenses sendromuna girmeyin adam şimdiden kaale almamaya başlamış ilerde ölseniz ciddiye almaz. Ayrıca ses duymak nedir onu çözemedim

Adam sıkılmış korkmanızdan muhtemelen ya da bunu bahane olarak söylediğinizi düşünüyor bence.Nazlanan biriyseniz bunu yapmayın.Ablasının size ettiği laf çok çirkin şakası olmaz.Nişanlıyken sevgili kayınvalidem koltuklarımın fiyatını duyunca biz ucuza gittik o zaman desene demişti eşim cevaben espri yaptıysan hiç olmadı senin cebinden de çıkmıyo hayırlı olsun de yeterli demişti benim verecek cevabım kalmamıştı eşim sussa yada şaka yapıyo dese bende sizinkine benzer bi cevap verirdim muhtemelen.Ancak ailesinin detaylarını anlatıp sonra yoo hatırlamıyorum demesi inanılmaz saçma.Belli ki bi anlık ailesine siniriyle söylüyo sonra inkar ediyo.Eşimde yapardı aynısını annem şöyleydi babam böyleydi derdi ama ben annen böyle demiştin ya desem iftira atma derdi ki kayınvalidemden nefret etme sebeplerimden çoğu eşim yüzündendir bu önemli bi konu.Aradaki dengeyi sağlayamayınca kayınaileyle yıldızlar asla barışmıyo malesef

Regli dönemin de yaşadığın sıkıntı için muhakkak psikiyatriye git ihmal etme. Bu çocukla da iyice emin olmadan evlilik yoluna girme, biraz daha zaman ver derim.

Biri sanki sesleniyo gibi "şişt" sesi geliyo umursamayıp uykuya dalacakken şiddeti artıyo "şişşşşttt" diye.

Ben de hepsi bi kenara o şakanın yenilir yutulur bi tarafı olduğunu düşünmüyorum belki tepkim daha çirkindi evet ama tepki göstermeden durabileceğini düşünmüyorum kimsenin.Ye yut otur düşüncesi bana ters.Sizin eşiniz size fırsat bırakmamış bu güzel bişey.Akıllı bi kadın eşinin ailesini eşine şikayet etmez derler.Benimki şikayet değil tepkiydi kira konusu da gerçekten o insanı gerçekten düşünerek yaptığım öneriydi.Erkekler konu aileleri olunca balık hafızalı oluveriyolar.O şaka konusunda bile nasıl bakcan ablamın yüzüne lafını duydum suçlu oluyosunuz ve bu insanı boğan bişey.Her şeyi içine ata ata yuta kanser olur insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…