Yok sosyal medyadan gördüm düğün fotoğraflarını.bizzat dayısının kendi hesabında.Yorum yapan arkadaslara tamamen katilmakla beraber ben en çok unutkanlik diye tabir ettiginiz olaya takildim. Unutkanlik boyle bisey degildir bece, insan yeri gelir biyere gidip orada ne yapacagini unutur ama dayisinin ikinci kez evlendigini nasil unutur. Bunun dogrulugunu teyit ettinizmi siz, sanki oylesine atilmis ve unutulmus yalan gibi geldi bana daha cok
Ben yol göstermek istedim sadece kendi mahcubiyet yaşamasin madem öyle bir amacı var gerçekleştirme olanağı olsun diye.Çalış işe gir deseniz anlarım ama aileden alacağım kirayı örnek göstermeniz doğru değil. Alacağı parayı kendi nasıl yönetip ne yapacağını bilmeli
Evet ben onu dediğimde aksini ima etti ve devamı var o düşünceyi destekleyecek şeyler söylemişti.ben de kadın olsam zengin eş isterim tabi vs vsSevgilinizin ablasının lafını size taşıması ne kadar yanlışsa sizin de gösteriş meraklısı olmasa zengin adamla evlenmezdi demeniz yanlış. Daha önce "aşık olmuş evlenmiş" demiştiniz öyle değilmi... İkinizinde hataları var...
Yanımda konuştular telefonda ben sesi algilayamadim bu güldü neye güldün dedim ablasının lafını söyledi gülerek.erkek arkadaşınız neyi nasıl yapacağını bilen biri değil. Nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Görümcenin söylediğini size söylemesi çok büyük ayıp. O mu söyledi siz telefondan falan mı duydunuz?
O halde umursadigi bir yakinligi yok sanirim dayisiyla, hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Herseyden iyice emin olmadan adim atmamanizi tavsiye ederimYok sosyal medyadan gördüm düğün fotoğraflarını.bizzat dayısının kendi hesabında.
Evet dayısı şehir dışında bir de kalabalık aileleri.ama ne olursa olsun insan dayisini unutmaz gibi geliyo o yüzden unutkanlık problemi olduğunu düşündüm.O halde umursadigi bir yakinligi yok sanirim dayisiyla, hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Herseyden iyice emin olmadan adim atmamanizi tavsiye ederim
Normal sartlarda hep geceleri mesajlasiriz o an da ses duymuş ve korkmuştum.o da arkadaşlarıyla disardaydi. kendi derdi korktugunda kaç olursa olsun beni uyandır konuşalım vs diye.yoksa evet kimse beni çekmek zorunda değildi.Adam her regl döneminde senin ile mecburmu hep telefonda konusmaya? Adam evet ailesini koruyor ama sende sikistiginda ailesi üzerine gitmeseydin yapmazdi diye düsünüyorum. Yani cidden ablasi, dayisini konusmak mecburmu?
Ayirten bu regl dönemi icin bir psikologtan randevu al. Normal degil.
Normal sartlarda hep geceleri mesajlasiriz o an da ses duymuş ve korkmuştum.o da arkadaşlarıyla disardaydi. kendi derdi korktugunda kaç olursa olsun beni uyandır konuşalım vs diye.yoksa evet kimse beni çekmek zorunda değildi.
Anksiyeteyi yoğun olarak yaşadım 1_2 senedir yok şükür. ve panik atak da bir kaç kere olmuştu ama tekrarlamadi.tedavi gördümİleride panik atak vs bunlara sebep olabilir. Çözüm olmazsa herşey her zaman daha kötüye gider çok önemli bu. Bınun ilerde lohusalığı var o dönemleri de yaşayacaksınız. Daha zor geçmemesi için kendinizi telkin edin
düzgün bir insanı nekadar kızdırırsan kızdır, konuştuğu kelimeleri bozmaz....sinirliyken insanların gerçek karekteri çıkar ortaya...ayrıca erkek ailesini eleştirir, kızabilir ama sen onun anllattıklarıyla, onu vuramassın...ayrıca düğünü nasıl yapacağını kendisi ve ailesi karar verir, sen karışmassın...
Evet o konuda hak veriyorum yani müdahil olmamam gerekirdi sinirli dahi olsam cirkinlesmemem gerekirdi empati kurunca evet bende ne kadar da kötü olsalar ailemin başkası tarafından eleştirilmesine Karsi çıkarım.benim asıl derdim ağız degistrilmesiydi.tamam ailesini savunduğu için üstünü örtüyo olabilir ama başka konularda da aynı tavra giriyor.
Biri sanki sesleniyo gibi "şişt" sesi geliyo umursamayıp uykuya dalacakken şiddeti artıyo "şişşşşttt" diye.Regl dönemimi çok ağır bir ruhsal sıkıntıyla geçiriyorum resmen o dönemde suç işlesem ceza indirimi alırım o derece. Yine de kaç yıldır eşimle birlikteyiz bir iki kez dışında ona yansıtmadım. Hayır yansıtınca sıkıntım geçiyor mu geçmiyor bir de ilişkime çentik atıyorum ne lüzum var. Siz de şimdiden yıllarca her ay yaşayacağınız doğal bir olay için prenses sendromuna girmeyin adam şimdiden kaale almamaya başlamış ilerde ölseniz ciddiye almaz. Ayrıca ses duymak nedir onu çözemedim
Ben de hepsi bi kenara o şakanın yenilir yutulur bi tarafı olduğunu düşünmüyorum belki tepkim daha çirkindi evet ama tepki göstermeden durabileceğini düşünmüyorum kimsenin.Ye yut otur düşüncesi bana ters.Sizin eşiniz size fırsat bırakmamış bu güzel bişey.Akıllı bi kadın eşinin ailesini eşine şikayet etmez derler.Benimki şikayet değil tepkiydi kira konusu da gerçekten o insanı gerçekten düşünerek yaptığım öneriydi.Erkekler konu aileleri olunca balık hafızalı oluveriyolar.O şaka konusunda bile nasıl bakcan ablamın yüzüne lafını duydum suçlu oluyosunuz ve bu insanı boğan bişey.Her şeyi içine ata ata yuta kanser olur insan.Adam sıkılmış korkmanızdan muhtemelen ya da bunu bahane olarak söylediğinizi düşünüyor bence.Nazlanan biriyseniz bunu yapmayın.Ablasının size ettiği laf çok çirkin şakası olmaz.Nişanlıyken sevgili kayınvalidem koltuklarımın fiyatını duyunca biz ucuza gittik o zaman desene demişti eşim cevaben espri yaptıysan hiç olmadı senin cebinden de çıkmıyo hayırlı olsun de yeterli demişti benim verecek cevabım kalmamıştı eşim sussa yada şaka yapıyo dese bende sizinkine benzer bi cevap verirdim muhtemelen.Ancak ailesinin detaylarını anlatıp sonra yoo hatırlamıyorum demesi inanılmaz saçma.Belli ki bi anlık ailesine siniriyle söylüyo sonra inkar ediyo.Eşimde yapardı aynısını annem şöyleydi babam böyleydi derdi ama ben annen böyle demiştin ya desem iftira atma derdi ki kayınvalidemden nefret etme sebeplerimden çoğu eşim yüzündendir bu önemli bi konu.Aradaki dengeyi sağlayamayınca kayınaileyle yıldızlar asla barışmıyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?