Tuhaf..

Daha iyi değil mi? Yenge demesi hos olur mu sence? Benim birtane kiz kardesim var. Cocugum olsa teyze dedirtmicem.

Kaynımın eşine oğlum da yenge demiyor, ismiyle hitap ediyor. Kız da bozuluyor mudur acaba buna. Arada biz evde yenge demen falan diyoruz ama çocuk yanına gidince yine ismiyle hitap ediyor
Bence daha iyi. Benim burda bazi aileler var ve cok saygililar büyüklerine karsi,ama teyzelerine yengelerine hep ismiyle hitap ediyorlar.Saygisizlik yapmiyorlar sonucta. Ufacik çocuk koskoca kadina ismiyle hitap ediyor. Bir tek anneanneye nine diyorlar.

Ozaman cocugum hala dayi demese de olur onemli olan saygsizlik yapmamasi mi? Saygisizlik elbette degil ama.denmesi gerekir diye dusunuyorum.

Ozaman cocugum hala dayi demese de olur onemli olan saygsizlik yapmamasi mi? Saygisizlik elbette degil ama.denmesi gerekir diye dusunuyorum.
Ya ben sahsen kendimi yaşlı hissederim diye düşündügum icin boyle düşünüyor olabilirim. Hala yaşlı kadınlara yakışmıyor mu

Oğlum teyzesine de ismiyle hitap ediyor. Ben kendine arkadaş gibi gördüğü için yani oynadığı için öyle hitap ettiğini düşünüyorum samimiyetten dolayı.

Ya ben sahsen kendimi yaşlı hissederim diye düşündügum icin boyle düşünüyor olabilirim. Hala yaşlı kadınlara yakışmıyor mu
Yasla bir ilgisi yok bnce yani erken yasta da hala teyze olablrsiniz o zaman siz isteseniz de istemesenz de sizin o cocukla bir baginiz olusur ve hatta ozaman size teyze hala demesi sizi daha mutlu eder:)

Yasla bir ilgisi yok bnce yani erken yasta da hala teyze olablrsiniz o zaman siz isteseniz de istemesenz de sizin o cocukla bir baginiz olusur ve hatta ozaman size teyze hala demesi sizi daha mutlu eder:)
Yani simdi hakli olabilirsiniz ben boyle atıp tutuyorum ama belki kardesimin cocugu olsa dediginiz gibi teyze dese mutlu olabilirm:)

Oğlum teyzesine de ismiyle hitap ediyor. Ben kendine arkadaş gibi gördüğü için yani oynadığı için öyle hitap ettiğini düşünüyorum samimiyetten dolayı.
Acikcasi ben de hic art niyet dusunmedim.bugune kadar hep oyledir diye dusundum.ama.bikac seye sahit olunca yakin zamanda ne bileyim annesi benim yanimda bile cocuguna benden bahsederken teyze yada yenge vs demiyor ismimi soyluyor, çocuk bu durumda ondan isime alismis demek diyorum oyle öğretmeyi yeterli buldularsa demek.ayda yilda bir gördüğü kuzenine de dayi diye hitap ettirilnce bakis acim.biraz değişti

Bu ülke insanlarını anlamıyorum ya Konu sahibi Allah başka dert vermesin Küçücük çocukla aşık atıyorsunuz...

Bu ülke insanlarını anlamıyorum ya Konu sahibi Allah başka dert vermesin Küçücük çocukla aşık atıyorsunuz...
Onemsiz bir sorunu bukadar önemseyip cevap yazma gafletinde oldugunuz icin tesekkur ederim yeterince onemli demekBen de boylelerini anlamiyorum cidden yorum yapmak icin yorum yapıyorsunuz..bos vaktiniz cok demek,gercekten ihtiyaci olan insanlar olabilir yorumlariniza,onlata harcayin degerli zamaninizi bana burda bu sekilde konusmaniz sorunumu benim nazarimda kucultmuyor da..

Onemsiz bir sorunu bukadar önemseyip cevap yazma gafletinde oldugunuz icin tesekkur ederim yeterince onemli demek
Bu siteye paylaşım yapmak için üye oldum, amacı da o zaten ben dahil insanlar aval aval baksa bir anlamı kalmaz değil mi? Az düşünün yorum yaparken, boş yapmayın.

Yengeee desin mi istiyorsunuz

Bir tanıdık evlendim tüm yeğenleri tembihledim bana yenge demeyin diye demişti

Dört yengem var hiçbirine yenge demedim X abla dedim biri de X teyze zira o evlendiğinde ben küçükmüşüm

Oğlum görümceme hala diyor ama eşine X abi diyor

Çünkü ona biz de X abi diyoruz bizimle arasında 13 yaş oğlumla 43 yaş var

Adam çok seviniyor

Eniştelik yengelik bir statü değil ki sizi önemsememiş olsunlar

Bir de dayı teyze hala amca zaten kim olduğu anlaşılan kelimedir de yenge genel olarak aileye sonradan gelen kadın gelin anlamına gelir

Yani yengem diye anlatınca kimden söz edildiği anlaşılmaz

Dayı eşi amca eşi ya da abi eşi olabilir

Çocuk dayısına emmoğlu demez zira dayısıdır onları Nasıl farklı öğretecekler

Ben ailedeki herkese dayi amca teyze nene dede abla abi hala gibi terimlerin ogretilip de bana neden israrla cocuga ismimle hitap ettirildigine anlam veremiyorum.yenge olmak statusune erismeye calismiyorum.zaten bununla ilgili bir kaygimin olmadgini belirtmistm.bana hala ve teyze diyen iki yegenim var zaten cok şükür.

Siz öyle yapin ozaman sorunlarinizi cozeceginizde

Böyle gereksiz şeyleri kafama takıp sorun etmediğim için çözülecek sorunum yok malesef. Keşke bu tip şeyleri düşünüp kafaya takıp üzülecek kadar dertsiz ve boş vakitli olsaydım.

Böyle gereksiz şeyleri kafama takıp sorun etmediğim için çözülecek sorunum yok malesef. Keşke bu tip şeyleri düşünüp kafaya takıp üzülecek kadar dertsiz ve boş vakitli olsaydım.
Oyle demeyin ya herkesin bir derdi olur mutlaka hayatta :) belli ki sizin sorun cozme stiliniz bu şekilde tarif ettiginiz gibi:) Cidden ise yarıyor mu anlatsaniza biraz..:))

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…