Tuhaf

Aileyi tam olarak tanıyıp tanımadığınızı anlayamadım ama belki açık fikirli insanlardır. Anne tesettürlü olmasına rağmen kızları istedikleri gibi giyinen birçok aile biliyorum. Tanışınca anlarsınız zaten baskı kuracak insanlar mı.
Aile bir akrabamızn akrabası ( aracı olan o akrabamız da siteyi takip ediyor daha açık yazamıyorum)

Beni o akrabamızn düğününde görmüş annesi en açık halimle 😕
Baba ilahiyatçı bana "tuhaf"gelen bu

Kusura bakmayin bunu soyleyecegim ickn ama 36 yasinda bir adama annesi es arıyorsa o adamdan bir cacik olmaz

Görücü usulünü düşünenler hep bu şekilde tercih ediyorlar görüş meselesi
Ben de denklik olacağını düşünmüyorum 🤷 benim erkek arkadaşlarım oldu bu kişinin olduğunu düşünmüyorum
Ha bir de bazıları vardır eğlenecek kız evlenecek kız diye kategorize eder iş evliliğe gelince "evlenilecek " olanları ailesinin bulmasını ister
Bana göre de bu mide bulandırıcı olan

Kendi kendine bulamamış mi birini eşek kadar adam? Ben olsam değerlendirmem bile.

Aman sakın evlenince değişir deme.adam ne ise evlenincede o olacak.mesela şiddet eğilimi varsa,senle evlendiğinde sevgi pııtırcığı olmaz.cimri ise eli açık olmaz.kaba ise kibar olmaz.vs

Aman sakın evlenince değişir deme.adam ne ise evlenincede o olacak.mesela şiddet eğilimi varsa,senle evlendiğinde sevgi pııtırcığı olmaz.cimri ise eli açık olmaz.kaba ise kibar olmaz.vs
Hiç tanımıyorum 🤷
Sadece ailesi muhafazakar onu biliyorum
Kendi düşüncesini bilmiyorum

Hiç tanımıyorum 🤷
Sadece ailesi muhafazakar onu biliyorum
Kendi düşüncesini bilmiyorum
Beni en dekolteli halimle gördüler beğendiler yazmışsın.kapanmanı isteyebilirler.olmayadabilir tabi

Aile bir akrabamızn akrabası ( aracı olan o akrabamız da siteyi takip ediyor daha açık yazamıyorum)

Beni o akrabamızn düğününde görmüş annesi en açık halimle 😕
Baba ilahiyatçı bana "tuhaf"gelen bu

Bilemedim, bence aracı olan kişi olumsuz bir cevap verirseniz de anlayışla karşılayacak biriyse tanımaktan zarar gelmez. Hakkınızda hayırlısı olsun

Beni en dekolteli halimle gördüler beğendiler yazmışsın.kapanmanı isteyebilirler.olmayadabilir tabi
O açıdan düşündürücü evet zaten görüşürsem ilk soracağım şey bu olur

Herkese merhaba
İçinde bulunduğum duruma benzer bir durum yaşayanların düşüncelerini özellikle merak ediyor ve konuya giriyorum..
Bundan bir kaç sene önce bir aile oğulları için bana talip oldu benim de o sıra ilişkim olduğu için reddettim.(ailesi beni bir davette görüp beğenmiş oğulları da fotoğrafımı görünce tanışmak istemişti)
Gel gelelim aradan o kadar zaman geçtikten sonra tekrar düşünmem için tanıdık vasıtasıyla haber gönderdiler.Ben olumlu olumsuz yine bir şey söylemedim (şuan ilişkim yok)sadece şaşırdım neden aradan o kadar zaman geçtiği halde yine ben? Diye.
Aracı olan kişi bir şans vermem gerektiğini söyledi ama ben hiç bu şekilde biriyle tanışmadım ve ısrarlarını anlayamadığım için kafam karışık.
Kendisi kimseyi beğenmemiş bu zamana kadar nasıl biri mükemmeliyetçi mi ne anlamda beğenmemiş bilemiyorum ben 29 yaşındayım sanırım benden 7 yaş büyük.
Sizce neden aradan 3_4 yıl geçtiği halde yinelenmistir bu istek ?
(Asıl şaşkınlığım da ailenin mutaassıp yapıda olup beni en dekolteli halimle görüp istiyor olmaları aslında)
Baskı yapıp kapatacak , egosunu sende tatmin edecek , bunda şaşıracak birşey yok
Ona verilmiş bir görev olarak görüyordur
Sen evet deyince göreve başlar

Baskı yapıp kapatacak , egosunu sende tatmin edecek , bunda şaşıracak birşey yok
Ona verilmiş bir görev olarak görüyordur
Sen evet deyince göreve başlar
Bunu anlarsam evet demem
Baskıyı hiç bir sekilde kabul etmem
Hayatımı istediğim doğrultuda yaşamak isterim
Herkes gibi...

Bunu anlarsam evet demem
Baskıyı hiç bir sekilde kabul etmem
Hayatımı istediğim doğrultuda yaşamak isterim
Herkes gibi...
Bu tipler psikolojiden çok iyi anlıyorlar
Manipülasyonu çok iyi yapıp onun her istediğini yapma konumuna getiriliyorsun

Bu tipler psikolojiden çok iyi anlıyorlar
Manipülasyonu çok iyi yapıp onun her istediğini yapma konumuna getiriliyorsun
Ben henüz konuşmadım narsist midir değil midir bilmiyorum 🤔

Herhalde sırf merak ettiğin için onaylayacaksın gibi, aman ateşle oynama yanarsın
Bu kadar net konuştuğunuza göre tecrübe sahibisiniz sanırım .
Dinlemek isterim

Back
X