tuhaf...

Eşim yanımda değil onsuz sevgililer gününün de bir manası yok benim için. Eşinize sarılabiliyorsanız, korkulu rüya görüp uyandığınızda bir bardak su getiriyorsa bundan büyük hediye yok bunu bilin. Böyle günleri özel kılan bile onlar, yanımda değil en güzel hediyeyi alsa kaç yazar?

Allah baska dert vermesin ne deyim.

Son düzenleme:
oha ya sende hiç bir b.k almayanlarda var mesela benim öküzün önde giden eşim gibi daha 7 aylık evliyiz ne doğum günümde nede dün hiç bisey almadı ben her zaman alırdım ama artık bende bıraktım ne hali varsa görsün

Oyyy senle ben birbirimize mi alsak ne yapsak? :)

Eki Görüntüle 978371
Bunlar senin icin, simdilik elimden gelen bu:)

pardon arkadşım ama çiçek hediye değil mi:)

ilahi bu ne şartlanmışlık..

tek derdiniz hep bu olsun inşallah

Sevdiğini kaybetmek berbat bir şey olsa gerek. Sevgililer gününde ya da değil ne farkeder? Sorma amacını ve alakayı çözemedim .

Sorma alaka mı mı çözemediniz?herkesin sevgililer gününden bahsetmesine karşılık o lanet gün de sevdiğimi kaybettiğimi sizlerle paylaşmamın neresini çözemediniz ki

Ne kadar anlam yüklüyorsunuz şu güne ya genelde nasıl biri olduğu sevgisini göstermesi aranuzda sorum olmaması yetmiyor mu çiçek almış zaten hani hiçbişi almas hadi bir derece değerinizi alınan hediyelere göre ölçmeyin artık çok veren maldan az veren candan demişler sorun çıkaracak yer arıyorsunuz iyi surat asın konuşmayın büyüsün konu rahat edersiniz

Sorma alaka mı mı çözemediniz?herkesin sevgililer gününden bahsetmesine karşılık o lanet gün de sevdiğimi kaybettiğimi sizlerle paylaşmamın neresini çözemediniz ki

Paylas o zaman.

Direk benden alinti yaparak sorunca anlamadim. Ben sevgililer gununun anlamsizligindan bahsetmistim. Sevdigini sevgililer gununde kaybetmenin diger gunlerden farkli oldugunu hala dusunmuyorum.

Uzucu bir sey yasamissin cok uzuldum. Sevgilin mi vefat etti?

Oyyy senle ben birbirimize mi alsak ne yapsak? :)

Eki Görüntüle 978371
Bunlar senin icin, simdilik elimden gelen bu:)

Alalım valla ya:) eskiden her özel şeyde hatta önemsiz olan günlerde bile alırdım kendime bişey almaz yine bişeyler alırdım ama işte kadere bak ya ne bahtsızmışım. ve biz bu konuda daha önceleri çok kez kavgada ettik ama içinden gelmior yani napıyım. beni gercekten sevse mutlu olmam için yapardı bişeyler öle ot gibi yaşamazdı

evliliğinizin mutluluğu sevgililier gününde ne hediye alacağına mı bağlı?

nihayet bitti 1 şubat tantanası...konudan da anlaşılaağı üzere kaç eve ateş düştü kimbilir...
yahu ben de mi gariplik var anlamadım doğum günü dışındaki günleri saçma buluyorum.
iş gereği eşimle farklı şehirlerdeyiz her şey tatsız zaten aylardır... iş yerime gelen çiçek bile tek çiçek yalnız
beni mutlu etmedi akşam beraber tv izlemek,sohbet etmek....bunlar benim için vazgeçilmez hediye
daha iyi anladım

boşanın bence asla kabul edilemez!!

benimki de orta yaş teyzeler uygun bluz almış
tazminat davası açacam.donuna kadar alacam.

hayır bluz aldığına ayrı şaşırdım
orta yaş aldığına ayrı.

keşke 1 tane yapay gül alsaydin
daha makbule geçerdi dedim

valla baya surat yaptım.

hayır madem düşündün aldin
bari biraz mantikli birşey al be adam

off ya yine canım sıkıldı.

aahahahaaa konu sahibi arkadaşım, ben o beğenmediğiniz çiçeği ne kadar bekledim biliyor musunuz ?? ve hatta o kadar bekledim ki, telepatiyle iki kişiye çiçek yollattım :))))

Aynı sınıftaydık arkadaşımdı okuldan çıktığımda elinde çiçeklere sevgilisine giderken karşılaştık 14 şubattı o gün akşam üzerinde vedalaştık karşıdan karşıya geçerken...

Başın sağolsun arkadaşım.. Çok üzüldüm. Umarım konu sahibi de bunu okur ve sahip olduklarıyla mutlu olmayı öğrenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…