mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken
mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken
gerçekten şimdi dünya paradır çiçekler yazık valla eşlerimizi sevgililerimizi zorunluluk altına sokmak doğru değildediğin gibi ilerisi için birikim yapılması daha mantıklı.
aklıma bu karikatür geldikadınlar erkeklerden o kadar şey bekliyor ki adam yapacağı masrafı hesaplamış
Eki Görüntüle 977782
ee ne var bunda bizimde ilk sevgililer günümüz evliyken ve eşim dün akşam sadece not defteri koymuş çantama sayfalarca bizi anlatmış hediyesi bu ve çok hoşuma gitti Herşey hediye değil ki.. Üstelik bu gece çok geç gelecek turizmci olduğu için yoğunlar ben kardeşimleyim ben boşayım adamı o zaman
eşimde ilk zamanlar bana çiçek alma gafletinde bulunmuştu azarı işitmişti dalından koparılan çiçek beni mutlu etmez diye çemkirmiştimhatta elimde olsa çiçek sektörünü kökünden kaldırırdım
Saka yaptgnizi düşünmek istiyorumm
Üzülmek icin bahane aramayin..
Zamanla anlarsiniz ne kadar gereksiz bir gün oldugunu
Ne alsa memnun olurdunuz?
Bunu sordum ama cevaplamadınız. Ne yapsa mutlu olacaktınız şu an bunu çok merak ediyorum?
yani ne biliyim ufak da olsa bişey bekledim
Öyle bir projem var. Saksıda satsınlar ille satıcaklarsa yaaa. !!!!
dalga geçmeyin lütfen paylaştım diye pişman etmeyin
Ben dalga geçmedim ama soruma da cevap vermedin
Normal de nasılsınız
Her gün herşey süper mi ? Süperse boşver böyle klişeleri demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?