tuhaf...

hayır değil tabiki fena sayılmayız

Artık düzeliyosunuz demek
Boşver sadece çiçek almış olsun, huzurunuz olduktan sonra evli insana hergün sevgililer günü gelir
Ama huzur yoksa, sana en pahalı hediyeyi alsa ne olur çiçeğin yanına
Boşa üzüyosun kendini

suda bekliyor vazoya koydum

o cicekleri kurutup tablo yapan insanlar oldugunu biliyor muydunuz?
ve bu işin ustaları cok buyuk fiyatlarda satıyorlar... sergileri tıklım tıkış oluyor.

sorun ettiginiz şey çiçekse bir sey diyemeyecegim, eşinize acırım...
fakat solmasını dert ediyorsanız; onun düşünceli tavrını sadece kalben degil meta olarak da ölümsüzlestirmek sizin elinizde...

Peki sizce sevgililer gününde sevdiğini kaybetmek nasıl bir duygu?

hayır anlamıyorum gerçekten, bugünün dünden farkı ne? çiçek alsa ne? almasa ne? hatırlasa ne? hatırlamasa ne? size ya da ikinize özel, anısı olan bir gün değil sonuçta.. bu kadar abartıp mutsuz olmak için gerçek hayatta hiçbir sorununuzun olmaması gerek, ki umuyorum öyledir..

Herkesin düşüncesi kendine ben de size katılıyorum onlar bizim dini bayramlarımızı kutluyorlar mı ki biz de onların özel günlerini kutlayalım tamamen Avrupa'ya özen başka bir açıklaması yok ki yıllardır böyle bu kafaları değiştirmek zor değil imkansız!

Kocam akşam işten evimize gelsin, bütün günün yorgunluğuna rağmen içimi ısıtan gülüşünü yapıp bana sarılsın yeter
Siz de bunu dert etmeyin bence, adam her özel günde hediye alıyorsa artık birşey bulamamıştır belki, çiçek de güzel bir hediye fikrimce..

Tüm kalbimle söylüyorum "derdiniz bana gelsin"
keşke bir yuvam olsa da
ilk yılım olsa da
ilk sevgililer günüm olsa da
eşim bana çiçek getirdiği için dertlensem

şaka veya dalga değil (haddim değil zaten)
çok samimi olarak yazıyorum

sayın üye allahtan belasını arıyo galiba çoğu erkek kutlamıyo bile ciceği falan geçtim yani.

umarım benim eşim hediye olarak çiçek felan almamıştır bi kağıda seni seviyorum yazıp verse çok daha mutlu olurum..
çiçekler dallarında kalmalı bence..
hiç hediye almaması çiçek almasından çok daha iyi bana göre..

Peki sizce sevgililer gününde sevdiğini kaybetmek nasıl bir duygu?

Sevdiğini kaybetmek berbat bir şey olsa gerek. Sevgililer gününde ya da değil ne farkeder? Sorma amacını ve alakayı çözemedim .

Son düzenleme:
biz sevgililer günü kutlamayız.
hediye almadı ben de almadım.
iş yerine eşi çiçek gönderen hanımlar oldu kıskançlık, imrenme vs. gibi duyguların hiçbirini hissetmedim.
neden?çünkü sevgililer günü bize özel bir gün değil.
siz neden bu kadar anlam yükleyip, kendinizi ve sevdiğinizi üzüyorsunuz ki?

mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken

şükret çicek yalmış ya bizim gibi yalnızlar günü olarak kutlayanlar ne yapsın

Benim esim kutlamadi bile ama pek de onemli degil.bugun cok isimiz vardi unuttu herhalde.yarin kutlar diye umuyorum.cicek alsa yeterdi de o da yok malesef.bi opucuge de raziyiz artik su saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…