tuhaf...

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
mrb kızlar bu 14 şubat hayal kırıklığı eşim bana sadece çiçek almış hediyesi yok bozuldummmm.ilk sevgililer günümüzdü evliiyken

Ne güzel işte o bir çiçeği bile almayan erkek o kadar çok ki :)
Bence şanslısınız boşuna üzmeyin ne kendinizi ne eşinizi .

olsun en azından düşünmüş çiçek göndermiş
benim de evliyken ilk sevgililer günüm
ben hiç bişey istemedim
gereksiz bencede
ufak şeyleri takma kafana

sana değer verip kutlaması bile yeterrr..

Benimki de bişey almamış, tuhaf değil, alması da şart değil
Çiçek alması zaten çok güzel bişey..

hiç atlamazdı altta kalmazdı neden böyle yaptı bilemiyorum ben aldım halbuki

canım evlendikten sonra herşey biraz farklı oluyorrr önemsemiş almış boşver çok takılma bence o bile güzel..

Bence büyütülecek bir şey değil. Sizi sevdiğini, size değer verdiğini basit bir hediye ile göstermemiş. Hem tamamen unutmuş değil ki, bence çiçek de çok güzel bir hediye. Çok üzüldüyseniz daha sonra hafifçe çıtlatın hediye beklediğinizi, ama bunun için üzmeyin kendinizi.

ben aldım mutlaka alırdı diye bekliyordum yılbaşında bile almıştı çok şaşırdım eşim önem verirdi bu tür şeylere sözde

bence çiçeğe bile gerek yok ama ne güzel düşünmüşş işte... tamamen tüm fiyatlar %100 artıyor özellikle çiçekte ilk günden beri eşime anneler günü sevgililer gününde bişey alma derimm

evet haklsınız bunu nasıl hissettirebilirm

adamın cebinde parası yoktur belki...ya da zamanı olmamıştır...bu kadar önemli bir şey değil bence de...

Düşünmesi kafiyken bir de çiçek almış
Siz ne aldınız acaba ?

büyütme bence, önemli olan sana takvim günlerinde kredi kartını bir kere geçirerek günün anlam ve önemini taşıyacağı sıradan bir hediye alacağına, hiç yeri ve zamanı değilken sırf istediği için bir şey yapmış olması daha mühim.

yanında ve eşin senin, soyadını da taşıyorsun isteyerek ve gururla, bırak almasın hediye, düz mantık çiçek alsın : ))
seni seviyor ya
yeter...

Bilmiyorum belki de ben fazla önemsemiyorum böyle şeyleri
Hatta eşime açıkça dedim, bu tarz günlerde bana çiçek alma zaten ev borcuna girdik boşuna bi çiçeğe o kadar para ödeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…