Ben anlamadım ki. Nesi kötü :/ Adam da o güzergahtan geçip işine gidiyorsa 5 dk uzatıverir. Ya da siz onun sizi daha kolay alabileceği bir yere çıkarsınız hiç uzatmamış olur yolunu. Ben bilemedim herkes neden bu kadar kötü düşünüyor.. İş arkadaşınız sonuçta. Evli ya da bekar ne fark eder.. Eşi de rahatsız olmaz bence. Sizin eşiniz sabahları işe giderken iş yerinizin yakınından geçmiyorsa arabanız olsa da götürmesi gereksiz. Hele ki istanbul'da yaşıyorsanız sabahları birilerini bi yerlere bırakıp oradan işe yetişmeye çalışmak işkence. İstanbul'da toplu ulaşım problem olduğu için tuhaf karşılanacağını düşünmüyorum. Benim eşim bir kadın arkadaşını evinden alıp işe götürse böyle bir nezaket gösterdiği için gurur duyarım. Güzel bir davranış sonuçta. Ne mutlu ki sizin de eşiniz bunu problem etmiyor. Düşünmeyin böyle ayrıntıları..
Ben de sabahları işe giderken eğer arabamla gidiyorsam (benzin fiyatları dolayısıyla metrobüs kullanıyorum) yakınlarda oturan arkadaşımla gidiyorum. Arkadaşım metroyla iki durak ilerde oturuyo. Geceden haber veriyorum sabah arabayla gelicem diye. Sabaha bizim evin önüne geliyor metroyla ve beraber çıkıyoruz. Kimse dedikodu yapar diye düşünmedim çünkü herkes yakın oturduğumuzu biliyo.
evet bir de trafik sorunu malum ve eşimin işyeriyle benim işyerim o kadar uzak yerlerde ki birbirine ve mesai saatlerimiz çok farklı