Tükendim artık

gerçkten kötü şeyler olmş ama arkanızı dönüp gtmk olmaz siz yeni evlisn bu tarz durumlar olablr sakın karşılıklı konuşmadn karar vermeyin..
bide çok merak ettm acaba evlnmedn önce tanışıomyduz eşinz nedn bu kadr üzüo sizi acaba biribrnzi yetrnce tanımdn evlndgnzden mi?
yada evllnmdn önce ve ilk zamnlarda davrnşları nasıldı bunlar gerçkten önemli..
umarım konuşark halledersnz evlilik kararı almkta evliliği bitirmekte o kadr kolay karar verileck olaylar deil haytımızn dönüm noktası ltfen sağlıklı kararlar verin..
belki yanlış anlşılcak ama kavga ettgnzde bir taraf çok gergnken diğer taraf sakin olmalı yoksa ilişki ilişkilikten çıkar saygı biterse sevgide biter..
mesela size böle davrandığında nedenini sorun ama bağrarak üsülübu bozarak deil konuşmaya yanaşmıosa yinde sıcak davranın bi şekilde size açılacaktır..
inşallh sorunu en iyi şekilde atlatırsnz..

bak tatlım eğer benim açtığım topiği okursan sana yazacaklarımı daha iyi anlarsın.Mademki annende şahit oldu boşan demiyorum fakat ona ceza ver bir süre ayrı dur annene git illaki kafası dank edecek,ben ceza veremedim ama sen ver yoksa bu böyle gider allah korusun el kaldırır sana vurur bile küfürde edebilir.

ilk okudugumda aklima gelen sey esinin evden gitmen icin ugrastigi oldu.yada baska sebepleriniz var.annenize saygisizligi affedilecek gibi degil biseylerin acisini cikariyor kendince.bende annen konusunda taviz verme derim.

arkadaşlar lütfen biraz yapıcı olalım annene git diyenleri anlamıyorum daha bir buçuk yıldır evliler,evliliğin ilk yılları bu tarz şeyler olabilir ben hiç evlenmedim ama okuduğum kitaplardan ve çevremden edindiğim izlenimlerden biliyorum
çok önemli bir etken de ailelerinden uzak oluşları her iki taraf da henüz biz artık yeni bir aileyiz bilincinde değil ki bu normal ve zamanla düzelebilecek birşey...
konu sahibi arkadaşım biraz sabırlı davran sakın fevri davranma eşini karşına al konuş, evliliğimize zarar gelsin istemiyorum ama bana neden böyle davrandığını da bilmek istiyorum de,bu senin hakkın güzel bir üslupla konuşursan eşin cevap verecektir inan bana...
bir yuvadan bahsediyoruz yaa hemen dön annene demek mantıklı mı sizce?

Granada ya katiliyorum.Evlilikler boyle cabucak bitirilmemeli
Mamuncum, esinin annenn yaninda yaptigi davranislar hos degil.Fakat esin nicin sana bu sekilde davraniyor olabilir? Ters giden sey ne? Bunlari karsililli olarak konusmanizi tavsiye ederim.Allah yardimcin olsun, insallah iyi haberlerini yazarsin.

bence sizde ona soğuk davranın ve niyetini sorun

bence annenle Turkiye'ye geri don de yaptigi ayiplari anlasin, seni ne kadar uzdugunu fark etsin. hic bir sey yapmadan surekli alttan alirsan dah acok tepene cikar. burnu surtulsun sonra evine geri donersin

Annen orda oldugu müddetce hicbirseyi umursamamaya calis....Yazik kadincagiz seni öyle üzgün gördükce mahf oluyordur.:çok üzgünüm:

Annenle güzel vakit gecirmeye calis canim, esinle heryere gitmek zorundamisiniz? Cikin Ana kiz gezin dolasin, güzel yemekler yapin, alisverise gidin! :teselli:

Annen gittikten sonrada, esini al karsina bana annemin yaninda yaptiklarini unutmadim....gün gelecek senin ailende belki bizim ziyaretimize gelecek, gün gelecek senin insanlarinda burda olacak o zaman bilki bende herseyi senin burnundan getirecegim...Sen annemi nasil üzdüysen sen beni ve annemi nasil aglattiysan bende seni ve senin anneni aglatacagim....

Bundan sonra laflarina cok dikkat et, sen bana böyle davranamazsin, bosanmak ayrilmak istiyorsan söyle....delikanli gibi istemiyorum de....alir basimi giderim ne halin varsa görürsün.....ama bu evlilik böyle devam etmez bunu kafana sok artik....diye konus esinle...:delphin:

Güclü ve basin dik dur karsisinda, aglayip sizlamakla hicbirseyi cözemesin güzelim....sadece kendini yipartirsin....:1hug:

Kavgalarınızın annene yansıması hiç hoş olmamış ama suç senin değil...
Eşinin yaptığı kaldırılır gibi değil...
Belki de annenin dediği gibi onunla gitmelisin...
Ayrılma olarak değil de sanki biraz ayrı kalmaya ihtiyacınız var....
Hakkınızda hayırlısı olsun...

öncelikle alllah sabır versin
benim teyze kızıda yutr dışında eşiyle hemen hemen sizin yaşadığınız aynı problemleri yaşadı ilk başta sonra annesinin yanına geldi adam geldi pişmanım felan dedi özür diledi birde 2 çocuk tabi nese barıştılar
ama bi kaç gün öncesinde öğrendimki durumları daha kötü adam eve gelmiyomuş doğru düzgün birde metresinin evine küçük kızınıda götürmüş olacak iş değil ama oluyo işte

yani sanada demek istediğim en iyisi karşına alıp açık açık herşeyi konuşman
şimdiden böyle yapıyo ise ilerisini düşünemiyorum :olmaz:

Granada ya katiliyorum.Evlilikler boyle cabucak bitirilmemeli
Mamuncum, esinin annenn yaninda yaptigi davranislar hos degil.Fakat esin nicin sana bu sekilde davraniyor olabilir? Ters giden sey ne? Bunlari karsililli olarak konusmanizi tavsiye ederim.Allah yardimcin olsun, insallah iyi haberlerini yazarsin.

bir psikoloğun beni bu konuda onaylamasına sevindim bir uzmanın da bu yöndeki görüşünü öğrenmiş olduk
yani iyi olacak hastanın doktor ayağına geldiiia.sa.s

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim..zaten annem ve ben yeterince uzulduk ve herseyin farkinda..Annem gelmeden o kadar soyledim ona bak farkettirmeyelim annemin akli kalmasin...
Ben hic dememisim gibi herseye zit gidiyor...
Benim esimin igrenc bi huyu var..Hep ben bilirim hep ben dogruyum karsindakiyle tartismayi cok kolay kavgaya cevirebiliyor...
Bencil ailesinde bu konuda suc buluyorum..Paylasimi ogretmemisler...Kendi kardesi bile diyor abim herzaman kendnini ustun gorur..Kucuklukken bile biseyini paylasmazdi diye..
Asik olmustum kizlar sevmistim..Insanin gozunde perde oluyor sanirim..kimse bosanmak icinde evlenmiyor...Ama bu son yaptiklari ondan sogumama sebep oldu
Ben etrafima nese sacan sen sakrak bir kizdim..Arkadas ortamlarimda hep sevilir yaptiklarimla gurur duyulan bir insandim...Ama evlendim resmen kendime olan guvenimi yitirdim...Surekli duydugum laflar sen bilmezsin..Sus...Sen anlamazsin...
Simdi annemle beraber gitmicem...Onun anasida dun konustu yazin geliceklermis..Ama onlarin yaninda mukkemmeli oynicak biliorum agzimin icine bakicak...
Annemin goz yaslarini asla unutmam ben
Seytan diyo annem gittikten sonra ara annesini babasini oglunuz boyle boyle yapti de..Benim annem gece huzursuz yatio ya onlarda yatsin...Ama o insanlarinda gunahi yok...Ogullarini erkek gibi yetistirememkten baska...
Bilmiyorum kizlar simdi annemle son 10 gunumuz hic kanatlarinin altindan cikmiyorum opuyoruz koklasiyoruz..Gerekmedikcede esimle konusmuyorum...Annem hep arkamda oldugunu soyluyor
Bazi arkadaslar karsilikli dedigi icin sen nasil davraniosun diye sormus!Esim istiyor ki hep alttan alan taraf ben olayim..O istedigi gibi at kostursun benim bi etkim hic olmasin...Simdi ben ses cikariyorum ya onun icin karsilikli diyor..Onceden onu idare ediyomusum niye simdi idare etmiomusum...Benim de bi insan oldugumu psikolojim oldugumu unutuo..Robotla evli sanirim

Son düzenleme:
sourn yaşandığında hemen evin bırakılıp gidilmesi doğru gelmiyor bana da
insan karşısındakine ceza vermek istiyorsa varlığıyla da verebilir.
evi terk etmek biraz kaçmak gibi sanki.
insan bnu ancak dönmemek konusunda çok kararlıysa yapmalı diye düşünüyorum.
bir iki lafla geri dönecekse karşıdaki kişi için de önemi kalmaz.
"giderse gitsi nasılsa geri döner" diye düşünme hakkını vermiş olursun.

inşallah konuşarak çözebilirsiniz sorununuzu..

keşke annenizin yanında olmasaydı siz yarın belkide karar alır barışırsınız ama o döndüğünde iyi günlerinizi görmceği için hep mutsuz olduğunuzu düşüncktirr bu çok kötü olmuşşşş...
eşinize söyleseniz ben biraz uzaklaşmayı düşünüyorum diye belki aklı başına gelirrr...bişey tam bitmeden geri başlamazmışş kesin bi kararla düzene sok hayatını böle şeyler zaamanla düzelmez bozulurr...al karşına konuşş kesin ve nettt..

yukardaki yazını şimdi gördüm canım kusura bakmaa,,bence ona göz dağı ver ''annenler geldiğinde bende aynısını yapıcamm seni annenlere rezil edicem de '' olucağından değil ama belki ne yaptığının farkına varırrrrr....o insanlarında suçu yokk...

Son düzenleme:
bence annengıttık ten sonra onunla konus olmassa ailesıyle konus onların bı suçu yok filan deme herseyden haberdar olsunlar senın sozunu dınlemıyo belkı ailesının lafını dınler yarın bıgun onlar geldıgınde sen aynısını yaptıgında sen kotu olursun o ıyı konumda olur halbukı onun yuzunden yaptıgını aslında boyle bırı olmadıgını sen bılıyosun

canım soffty e katılıyorum onların da heberlerı olsun sonra soleseydın bızde araya gırerdık yok şoyke yok boyle sen suclu olsursun ara anne oglunuz bole bole yapıyo de.2.bıde esını al karsına sen bole yaptıgın ıcın ben sen den soguyacagım dıye korkuyorum neden bole yapıyosun heyecanınmı bıttı benımı sevmıyosun artık bunları bana acıkca anlat bende bıleyım ona gore davranıyım hata bendeyse bıseyler yapayım sendeyse sen bıseler yap de mesela benı azarlama bı cocuk gıbı ben senın karınım canınım de bı bakalım ne dıcek bu arada annen gıttımı yazık o kadıncagızada uzulmustur kım ısterkı kızının mutsuz olmasını

senın annen aglıyo bırak onunkıde aglasın kımseye acıma sen acırsan acınacak duruma dusersın sen onlara anlatkı ya bızım gelın cok ıyı oglanda cok hata var gelın haklı desınler sonra ne yapacaksan yap canım tabı ben kendımı kaybettım bole soluyorum ama karar senın mesela bende annemden mutlaka akıl alırım bende 1.5 yıllık evlıyım esımle tartısmıstık solıcem dedım aılesıde bılsın (bılmesı gereken bıseydı herseyı anlatmam)anneme sordum ne yapayım dıye oda sana yazdıklarımı dedı bende yaptım sımdı gozlerınde daha da ıyıyım ohhhhh:)onun ıcın sana da yazdım

Yok kizlar annem daha gitmedi..10 gun sonra donecek..Ama hep huzunlu bakiyoruz birbirimize:(
Beyefendi konusmuyor sanki o hakli!!Ben ona cevap vermicekmisim herzaman idare ediyomusum..Annem gelince simarmisim..Ben cok sey istemedim ki sorunlari disari yansitma saygili ol!Kaldi ki bunlar istenmez bile...Ailesiylede annem gittikten sonra konuscam..Zehir etti 1 ayi!
1,5 sene goremicem annemi bunuda biliyor..Annemden once onun kardesi gelmisti..Ben o kadar memnun yolladim ki kardesini..biliyormusunuz kardesiyle bile kavga etti kizin gitmesine 3 gun kala!!Kardeside biliyor abisinin bencil herseyde kendini ustun goren biri oldugunu...
Offff sanki yuregimin ustune bisey coktu nefes alamiyorum...Konusmadigim anlarda gozlerim doluyo..Anneme artik yansiyan yansidi ama sakalar yapiyorum onu gulduruyorum...Tabi bilio kizini

Back
X