Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım şimdi nasılsın durumlar nasıl? Herhangi bir gelişme var mı eşinde hatasını anladı mı?
Merhaba kizlar annem dun gitti...Havaalaninda oyle cektim ki icime kokusunu 1.5 sene goremicem...Esimle hala konusmuyoruz...Inanamiyorum ya sanki hakli olan o!Sanki 1 ay anasina ve kendisine ben zehir ettim hayati sanki onun annesi oglunun mutsuzlugunu gorup agladi sanki ben eziyorum asagiliyorum onu!!!Bana dedigi laf sen beni bu zamana kadar idare ediyordun..Simdi etmiyorsun...Iyi de bende insanim hep ben mi idare edicem...Annemde giderken soyledi zaten bana benim sana kapim hep acik!!!Baktin olmuyor burda cok mutsuzsunn gel dedi..Ama iyi dusun herseyi kafanda olc tart bic dedi...Kizlar ben mi kolay pes ediyorum bilmiyorum ki!!!Ama saygi yok sevgi yok..Hep bana hep bana diyen bi adam...Boguluyorum..o kadar cok agladim ki..Heleki gecirdiigim 1 ayi dusununce annemle bana zehir etti...Hic hatrim yokmus degerimde
Canim son durum ben dun turkiyeye donucem dedim..Ama karsisinda hic aglamadim..Gayet kararli olmuyor dedim..Senin bencilliklerin,saygisizliklarini cekemiyorum dedim..turkiyeye gidip kafa dinlemek istiyorum dedim..Hem bakaris ozleriz belki birbirimizi belkide ayriligin en iyi karar olduguna karar veririz dedim
Bu ilk basta al ucak biletini git dedi..bende tamam dedim odama cekildim...Salonda agliyordu..Ben hic yanina gitmedim..sonra uyuyakalmisim sabah beni uyandirdi..Nasil duzeltiriz ne yapabilirim dedi..Bende bu yaptiklarin senin kisiliginse bosuna zaman kaybetmeyelim dedim..Duzelcem daha dikkatli olcam gitme falan yalvardi..
1 ay once akli nerdeyse..
Benim su sira sinavlarim var nolur bunu bana yapma tekrar deneyelim olmazsa gidersin dedi..Bende tamam dedim..Ama hemen benden canim cicim bekleme cok kalbimi kirdin dedim..
Duzelcegini pek dusunmuyorum ama son bi sans daha veriyorum..Baktim olmuyor mutlu degilim daha fazla zorlamanin anlami yok diye dusunuyorum