Tükendim artık

okurken eşinizden nefret ettim. Allah size sabır versin. bu işin sonuna dayak eklenirse hiç şaşırmam. kalacaksanız siz de herşeye hazırlıklı olun.

Dayak falan atamaz...Atarsada sonuclarina katlanir..Polisi yigarim kapiya anlatsin derdini bende toplarim tasimi taragimi giderim...Zaten hala konusmuyoruz..Konusmasin biz annemle guluyoruz eglenmeye calisiyoruz..Ama ne zaman ddalsam gozu ustumde annemin ben dalinca onunda gozu doluyor..Herzaman arkandayim yerebatsin amerikasida ben seni kaybettikten sonra mutlu olmadigi gordukten sonra diyor!!!Kizlar benim kendi ayaklarimin ustunde durmam lazim..Inglizceyi halledip baska kurslarada gitmem lazim..Hic degilse ayrilirsam kimseye yuk olmam!!!Turkiyede bir isim yok cunku...Ne yapicam nasil yapicam bilmiyorum..Arabam da yok burda araba yoksa bi yerlere gidemiyorsun...Amerika da daha dogrusu bizim oldugumuz eyalette toplu tasima cok gelismemis..Otobus duragi bile 1km uzakta evimize cunku herkesin altinda arabasi var!!!Eee esimde gonlu olursa beni kursa birakio!!Off bilmiyorum kizlar ne yapicam nasil yapicam bilmiyorum..Annem de gitcek kalcam dort duvar arasinda...Arkadas desen yok..Dert ortagi yok...

merhaba..yaşadıklarına çok üzüldüm. her evlilikte ilk yıllar sorunlar olur evet ve bunların birçoğu zaman içinde düzelir.. fakat bazı şeyler vardırki yıllar geçsde de asla düzelmez. eşinin kişilik özelliğinden kaynaklanan bir sorunla karşı karşıyasın.bilinen şu ki kişilik 0-6 yaş arasında şekillenir. yaşam boyunca çok da değişmez. bence eşini seviyorsan yapman gereken onun bu bencil kişiğini kontrol altına alman. çünkü eşinin devamlı aşağılamalarına ve bencil tavırlarına maruz kalman sende bir süre sonra özgüvensizlik yetersizlik duygularına neden olabilir, zamanla eşinin bu tavırlarının dozu artabilir ve sen bu duygu içinde çok daha yetersiz heiisedebilirsin kendini.. bu evliliği değil ama amerikada olmayı bir fırsat olarak düşün . mutlaka ingilizceni ilerlet ve planladığın gibi değişik kurslara katılarak kendini geliştir kendi ayakları üzerinde olan bir kadın ol ve bunu eşine hissettir.. ben hep şöyle düşünürüm.. kadınlar eşlerine onlarsız da yaşayacaklarını mutlaka hissettirmelidir. bu evliliği mutlu oldukları sürece devam ettireceğini. aksi halde sona ereceğini ve onsuz hayaatına devam edeceğini. ona hissettir ve söyle ona..alttan alma. öyle bişey yok. alttan aldıkça daha çok ezilirsin ve ezieln kadına erkek saygı duymaz . demezki bak karım ne kadar saygılı diye düşünmez. kişiliksiziz der. ne desem yutuyor onursuz gurursuz bana muhtaç bu evliliğe muhtaç. boşarsam dul kalacak.. böyle düşünür erkek.. kadınların alttan alması bir evliliği kurtarmıyor bence sefil bir hale getiriyor..sınırlarını koy..o ailesine nasıl davranmanı bekliyorsa sen de aynını kendi ailene karşı beklemeye hakkın var. kesinlikle var..

üzüldüm gerçekten. annen gitmiştir muhtemelen. nasılsın? durumlar nasıl?

eminim çok zordur,hele annenle olan bağınız ve anneni bu kadar düşünmen o kadar çok bana benziyor ki..bende hiçbir sorunumu yansıtmam üzülmesinler diye..bence bundan sonra eşinle zorunlu durumlar dışında konuşma,sessiz kal,mutsuz gibi davran,ama çok sakin ol..erkekler kadınların sakinliginden korkarlar..sanırım eşininde korkmaya ihtiyacı var

Merhaba kizlar annem dun gitti...Havaalaninda oyle cektim ki icime kokusunu 1.5 sene goremicem...Esimle hala konusmuyoruz...Inanamiyorum ya sanki hakli olan o!Sanki 1 ay anasina ve kendisine ben zehir ettim hayati sanki onun annesi oglunun mutsuzlugunu gorup agladi sanki ben eziyorum asagiliyorum onu!!!Bana dedigi laf sen beni bu zamana kadar idare ediyordun..Simdi etmiyorsun...Iyi de bende insanim hep ben mi idare edicem...Annemde giderken soyledi zaten bana benim sana kapim hep acik!!!Baktin olmuyor burda cok mutsuzsunn gel dedi..Ama iyi dusun herseyi kafanda olc tart bic dedi...Kizlar ben mi kolay pes ediyorum bilmiyorum ki!!!Ama saygi yok sevgi yok..Hep bana hep bana diyen bi adam...Boguluyorum..o kadar cok agladim ki..Heleki gecirdiigim 1 ayi dusununce annemle bana zehir etti...Hic hatrim yokmus degerimde

saygi sevgi olmayan yerde insanin kanadi kirilir kendine guvenini yitirir sizinkide oyle oldu ama siz bir seyler yapma cabasindasiniz bencede kurslara gidin internettende olsa ingilizcenizi ilerletmeye bakin sizin durumunuzda olan bir insana ne tur firsatlar taninir arastirin
birde ben dusunuyorumda acaba olmayacak gibiyse esinizle araniz turkiyeye gidip egitime devam edemezmisiniz?

Arkadaşım şimdi nasılsın durumlar nasıl? Herhangi bir gelişme var mı eşinde hatasını anladı mı?

Arkadaşım şimdi nasılsın durumlar nasıl? Herhangi bir gelişme var mı eşinde hatasını anladı mı?

Canim son durum ben dun turkiyeye donucem dedim..Ama karsisinda hic aglamadim..Gayet kararli olmuyor dedim..Senin bencilliklerin,saygisizliklarini cekemiyorum dedim..turkiyeye gidip kafa dinlemek istiyorum dedim..Hem bakaris ozleriz belki birbirimizi belkide ayriligin en iyi karar olduguna karar veririz dedim
Bu ilk basta al ucak biletini git dedi..bende tamam dedim odama cekildim...Salonda agliyordu..Ben hic yanina gitmedim..sonra uyuyakalmisim sabah beni uyandirdi..Nasil duzeltiriz ne yapabilirim dedi..Bende bu yaptiklarin senin kisiliginse bosuna zaman kaybetmeyelim dedim..Duzelcem daha dikkatli olcam gitme falan yalvardi..
1 ay once akli nerdeyse..
Benim su sira sinavlarim var nolur bunu bana yapma tekrar deneyelim olmazsa gidersin dedi..Bende tamam dedim..Ama hemen benden canim cicim bekleme cok kalbimi kirdin dedim..
Duzelcegini pek dusunmuyorum ama son bi sans daha veriyorum..Baktim olmuyor mutlu degilim daha fazla zorlamanin anlami yok diye dusunuyorum

Canım benim çok doğru davranmışsın inşallah hatasını en kısa zamanda anlar ve hatalarını bir şekilde affettirir sana. Allah yardımcın olsun.

Merhaba kizlar annem dun gitti...Havaalaninda oyle cektim ki icime kokusunu 1.5 sene goremicem...Esimle hala konusmuyoruz...Inanamiyorum ya sanki hakli olan o!Sanki 1 ay anasina ve kendisine ben zehir ettim hayati sanki onun annesi oglunun mutsuzlugunu gorup agladi sanki ben eziyorum asagiliyorum onu!!!Bana dedigi laf sen beni bu zamana kadar idare ediyordun..Simdi etmiyorsun...Iyi de bende insanim hep ben mi idare edicem...Annemde giderken soyledi zaten bana benim sana kapim hep acik!!!Baktin olmuyor burda cok mutsuzsunn gel dedi..Ama iyi dusun herseyi kafanda olc tart bic dedi...Kizlar ben mi kolay pes ediyorum bilmiyorum ki!!!Ama saygi yok sevgi yok..Hep bana hep bana diyen bi adam...Boguluyorum..o kadar cok agladim ki..Heleki gecirdiigim 1 ayi dusununce annemle bana zehir etti...Hic hatrim yokmus degerimde

offf mamun yaa annenin kokusunu icine cektin demek...cok ozluyoruz annelerimizi canim biliyorum...insan morali bozukken annesini bulup sarilmak, koklamak, gogsunde aglamak istiyo uzaktayken hep...ama yapamiyoruz. umarim esin duzelir. Allah yardimcin olsun canim :delphin:

Canim cok gecmis olsun, gercekten iyi seyler yasamamisin, hele annenin burnundan getirmis esin. Eminim sen kenidne guvenen, ayaklarini saglam basan, ve arkadaslarin arasinda sevilen birisin, esin bunu bildigi icin, psk olarak seni yikmaya calisiyor, sen bisey bilmessin , sen bana baglasin, sen yapamassin diye ozguvenini bitirmeye calisiyor.
simdi senin yapman gereken, hemen acil olarak, ehliyete basvurman, biliyorum burda ehliyetsiz esine baglisin ve hic bir yere yuruyerek gidemessin, ama ehliyet isini halledersen, kursunada kendin gidersin, arkadaslarinada gidersin, alisverise gidersin, ilk hedefin bu olsun, boylece esin seni ezemez, biseylerle ugrasitigi gorurse, seni kaybetme korkusu alir ve daha saygili davranir bece. ehliye isini mutlaka basvur neolur. ayrica ing kursunuda gitme konusunda kararli oldugunu soyle esine, o istedigi zaman degil , hergun seni okula goturmeye mecbur, buralara kadar getirmis, ailenden uzaksin, onun bunlari yapmasi farz gibi bisey.

onun ailesi gelince de, sende aynisini yap, bakalim nasil oluyormus anneyi uzmek, ozaman sana yalvarcak birazdaha iyi davran diye, Allah yardimcin olsun guzelim. Morelini bozma, aglamada , aglamayi pek erkekler hoslanmaz, onun yerine umursamiyormus gibi davran, ben oyle yapiyorum:)
neyse biraz uzun yazdim, rabbim kolaylik versin, esinede vicdan versin.

Eşinle aranda ne olursa olsun annene yansıtması hata.
Kocaman insanlarsanız oturun konuşun. birbirinizden beklentileriniz neler, rahatsızlıklarınız, dertleriniz neler. Böyle laf çarpmayla nereye kadar devam eder bu ilişki.

Hepsini baştan sona okudum. Düzelmeyecek birşey değil bence. Baştan beri okurken, kocanın seni kaybetmekten korkması lazım diye düşündüm zaten yorumlarda bunu gördüm. Kocanın seni çok sevdiğini düşünüyorum, aslında bağımlılık derecesinde ama bunu göstermiyim derken ipin cunu kaçırıp seni aşağılıyor. Ya da kendine, sana bağımlı olmadığını kanıtlamak için böyle davranıyor. Psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Psikolog değilim ama tahmin sadece...Eşine evliliğine bir şans daha vermene sevindim. Eşinin gidiceğini duyunca üzülmesi de seni çok sevdiğini kanıtlıyor zaten. Bol şans dilerim.

Canim son durum ben dun turkiyeye donucem dedim..Ama karsisinda hic aglamadim..Gayet kararli olmuyor dedim..Senin bencilliklerin,saygisizliklarini cekemiyorum dedim..turkiyeye gidip kafa dinlemek istiyorum dedim..Hem bakaris ozleriz belki birbirimizi belkide ayriligin en iyi karar olduguna karar veririz dedim
Bu ilk basta al ucak biletini git dedi..bende tamam dedim odama cekildim...Salonda agliyordu..Ben hic yanina gitmedim..sonra uyuyakalmisim sabah beni uyandirdi..Nasil duzeltiriz ne yapabilirim dedi..Bende bu yaptiklarin senin kisiliginse bosuna zaman kaybetmeyelim dedim..Duzelcem daha dikkatli olcam gitme falan yalvardi..
1 ay once akli nerdeyse..
Benim su sira sinavlarim var nolur bunu bana yapma tekrar deneyelim olmazsa gidersin dedi..Bende tamam dedim..Ama hemen benden canim cicim bekleme cok kalbimi kirdin dedim..
Duzelcegini pek dusunmuyorum ama son bi sans daha veriyorum..Baktim olmuyor mutlu degilim daha fazla zorlamanin anlami yok diye dusunuyorum

Gerçekten bencil bi insanmız siz evi terketmeyi düşünüyorsunuz o ise sınavlarım var bu sıra bana bunu yapma yani benim şimdi kafamı meşkul etme diyor. Ama umarım herşey düzelir. Siz tepkinizi koymussunuz ya artık akıllanır herhalde. Ama çok iyi yapmıssınız ona muhtaç olmadığınızı onsuzda yaşayabileceğinizi anlamış olur. Ne demişler kaçan balık kovalanır.

bnde bu hemen bosanma dene diyenleri anlayamıyorum.:bbo:simdi evli bayanlar da diyebilir siz nereden bileceksiniz bekarsınız ama adamın yaptıkları insanlığa sığmıyor bir kere... bu derece kaba bencil düşüncesiz bir insanın düzelmesi onunla tekrar harika bir evlilik sürdürmek imkansız. neden boşa zaman harcasınki ?kadınlar neden kendilerini hep bu kadar katlanan verici ezilen taraf oluyor ki...üstelikte annenızın yanında bunları yapması...saygısızlıktan da öte.1.5 yıllık evli bir insan şimdi böyle yapıorsa ilerisini düşünemiyorum.üstelik ailelerinizden uzak olmanız sizi birbirinize daha çok yakınlaştırması gerekir uzaklastırması değil.yazık kadın oraya ne için gitmiş nelerle karşılaşmış bir anne için ne kadar zor bir durum... bence de annenizle dönün türkiyeye gelir de sizden af dilerse tekrar denemeyi o zmn düşünürsünüz.

Su siralar hersey sut liman kizlar!Ne vardi annem varkende yapsaydi..Tabi korkuyu aldi..Gidicegimi bildigi ve hatasini suratina vurdugum icin iyi davraniyor...Yemeklere falan goturmeler..Arabayi verip ehliyet sinavina hazirlamalar
Ama kizlar ben sogudugumu hissediyorum yaamafoldumben
Bu gecermi bilmiyorumm. O kadar kirildim ki!!!Atlatabilirmiyim dersiniz?

Canım yazdıklarını çok üzülerek okudum umarım düzelir eşin. Benim babamda anneme senin eşin gibi davranırdı çok üzülürdüm, ki anneannem hastaydı 1 hafta bakayım diye getirmişti eve kadın gürültü patırtıdan 2 gün zor dayandı kaçtı evine. Umarım eşin hatasını anlamıştır ve tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız. Sana hiç kıyamadım annem geldi gözümün önüne. Bu arada bnm annem 30 yıllık evliliğini bitirdi. Çünkü insan 7'sinde neyse 77'sindede o ama umarım senin eşin akıllanmıştır.

Back
X