Tükendim artık... :(

Eger bosanmaya niyetin yoksa kendine biraz bakım yapsan zayıflasan. Oturup konustun mu niye böyle oldu diye.
Konuşsam gelecek cevapları biliyorum
Hep eleştiri hep suçlama
Sen bana karşı geldin
Sen kilo aldın
Sen bıdı bıdı...
Zayıflasam da baksam kim için ne için iyi günde kötü günde demedik mi biz ya şimdi keyfi olan kilo almam ama ya hastalıktan dolayı alsaydım o Zaman ne olacaktaydı ki kilo aldım dememi nolur yanlış anlamayın evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 65 falan Evet aldım ama aşırı gelmiyor bana ve istesem max 5 ayda veririm ama dönüp dolaşıp aynı şeyi söylüyorum ben kilo da veririm daha bakımlı da olurum hiç sorun değil peki kırılan kalbim ve gururum ne olacak bunları yapınca ve eşim beni beğenince??? Herşey düzelecek mi :(
Kalbim paramparça öyle böyle Mutsuzluk değil benimki artık :(

Genç kızlığımda .. Diye başlayan cümlelerden hiç hazzetmem.. 30 lu yaşlardaymışsınız sanırım. Kadınların altın çağı, ama karşıda iş olmazsa bu hale gelmeniz normal. Buna izin vermeyin ama sizi daha da dibe çekmesin adam. Kendiniz için bakın kendinize...
Evet biliyorum hep derler kadının en guzel yaşlarıdır diye 32 yaşındayım ama 62 falan gibiyim 20 yaşlarındaki özgüvenim yok kalmadı
İşin kötüsü onun bu isteksizliği sanırım beni de etkiledi cinsellikten de soğudum resmen tiksinir oldum ekranda öpüşme sahneleri falan bi kötü gelmeye başladı bişe oldu bana beni tüketti resmen

İşimle ilgili inan dediğini yapıyorum zaten yaptığım işi en az üç kere kontrol ediyorum ama olmuyor yine bi yerde bişe çıkıyor demek bi yerlerde yine de hata yapıyorum
Diğer şeylerle ilgili olarak da bu dediklerinin hepsini yaparım yapabilirim ki Zaten kendime bakmayı, güzel kokması güzel giyinmeyi seven bi kadındım
Ama ne yaparsam yapayım beğenmeyen bi Ada'm olduğu için karşımda yapsam da güzel olmuyor ki özgüvensizliğiyle kendimi bıraktım tek Mutlu eden şey beni yemek oldu yedikçe de kilo aldım işin kötüsü vermek gibi bi azmim hevesim yok çünkü bu dediklerini yapsam bile bunu görecek bi kocam yok kaldı ki bu saatten sonra ben zayıfladım ben güzelleştim diye sevecek bi Ada'm istemiyorum ki ben tamam şimdi keyfi saldım kendimi ama ya hastalıktan kaynaklansaydı o Zaman ne olacaktı
Dediklerin çok doğru ama buna değecek biri olsaydı keşke karşımda :KK43:

Hayir yanlis anlama lutfen ben bunlari yap seni begensin diye yazmadim.
Yazdiklarindan dolayi kendini birakmis ve bundan dolayi da mutsuz hissediyorsun gibi anladim.
Hani maksat enerjin yukselsin.

Iste diyorum ya bu ozguvensizliginizin yansimasi, yani kimse sizi sevmiyor degil, siz kimsenin sizi sevmediğini dusunuyorsunuz.
Esinize gelince, 3 ay uzak durmasinin, surekli elestirmesinin, cocugunuzla tehdit etmesinin nasil bir aciklamasi olabilir ki baska, apacik yipranmis bitmiş sevginiz.
Siz bosanmam diyorsunuz ama o yakin gelecekte bosanma teklifiyle cikacak karsiniza, o zamana hazirlayin kendinizi, cunku burdan bakinca, hic bu adamdan kurtulmaya hevesli gorunmuyorsunuz.
Belki değilim belki boşanmaktan kaçma sebebim ondan ayrı kalmaktan korkmam ama bi yanımda keşke bu teklifle o gelse diyorum rahatlasam diyorum bazen
Ama hiç böyle bişeyle gelecek gibi değil çünkü bi evi var kızı var dışarda ne halt yiyorsa yiyip dönüp geldiği bi ev var sanmıyorum ki boşansın o mutsuz değilki istediği hayatı zaten yaşıyor

çok mutsuzum hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor artık herşey kötü ve ben hep mutsuzum ama hep :KK43:
Genç kızken böyle miydi
Herkes severdi beni Nasıl olursam olayım
Nasıl olursa olur hep başarılı olurdum
Erkek arkadaşlarım hep el üstünde tutardı
Ailemin prensesiydim
Herkes bana özenirdi
Ama şimdi?
Kimse sevmiyor beni hiç kimse hatta eşim bile :KK43:
Ne yaparsam yapayım başarısızım beceremiyorum işte bi yerde bi şeyler yanlış oluyor
Ne bi arkadaşım var beni seven ne eşimden değer görüyorum
Dayanamıyorum artık son raddeye geldim sanırım
Uzun zamandır sorunlar yaşıyorum uzun zamandır mutsuzum ancak buraya konu açmadım bu konuda çünkü ben kendim çözerim dedim kimseye anlatmayacağım dedim ama bu gece dayanamadım artık
Eşimden başlarsam en doğrusu çünkü sanıyorum ki en büyük mutsuzluk kaynağım
Çok aşık oldum keşke olmasaydım
Ama o beni hiç bi Zaman yeterince sevmedi biliyorum
Ama son Zaman'larda iyice üzüyor artık beni abuk subuk tavırlar içinde
Geçen bi konu oldu banyo yapmaktan açıldı konu sen pissin de sürekli duş alıyorsun sesi gayet ciddi
Bugün de akşam yürüyüş yapalım dedik eşofmanlarım olmadı küçük geldi olmuyor di mi dedi kilo aldın tabi dedi ben de evet aldım ama ben böyle mutluyum ne yapayım dedi bi senin mutluluğun önemli di mi dedi peki ben mutsuzsam dedi :KK43:
Ada'm beni beğenmiyor yanında üstümü çıkardığımda bile kafasını çeviriyor
Bu arada nerdeyse 3 ay olacak birlikte olmadık
Boşan diyeceksiniz biliyorum ama olmaz yapamam çünkü bi kere bana boşanırsan kızımı da alır giderim dedi ki yapar salak saçma bi siniri vardır kızdı mı dünyayı yakar ve ben kızımı bırakamam asla asla
Ama böyle mutsuzum şöyle de bişe var ben de onu istemiyorum artık içimi çok acıttı sevgim bile azalıyor hatta ne yazık ki ama mutsuzluğuma engel değil işte
Boşan demezsek eee ne istiyorsun bizden diyeceksiniz biliyorum ama ne istediğimi ben de bilmiyorum kimsem kalmadı işte konuşacak dertleşecek ailem var iyiki varlar ama onlar zaten bildikleri şeylerle bile kahroluyorlar bi de bunları duysalar :KK43:
İş deseniz o ayrı rezalet ne kadar özenli çalışırsam çalışayım hep bi yerde hatam çıkıyor hiç bişeyim doğru olmuyor kendime güvenim yerle bir oldu artık dolayısıyla kimse de bana güvenmiyor işten Atılmam an mesele ki bi de işimden olursam heralde gerçekten sıyırırım
Ve kimse sevmiyor beni herkes beni eleştiriyor sen şöylesin sen böylesin kimseden de ne güzel iş becermişsin vs gibi şeyler duymaz oldum
Ne olacak böyle daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum kIzım olmasa kendimden bile vazgeçerdim ama yok beni hayatta tutan sadece o işte
Kk da ilk defa bir konuyu sonuna dek okumadım gerçekten kusura bakma.
Yazdıklarını okudukça boğuldum inanki.
Acilen psikolojik yardım alman gerek.
Sana boşan falan demiyorum eşin çocuğu alıp gitmese bile sende boşanacak cesaret yok zaten bu psikolojiyle sağlıklı adımlar atamazsın.
Benim de arkadaşım yok ÇOK ŞÜKÜR :KK66:
Benim de arkadaşım Kk ve burda beni anlamsızca yargılayan arkamadan atıp tutan dedikodumu yapan kimse yok hepsi benim arkadaşım burdaki arkadaşlarımla yazışmayı onlara tecrübelerimi yazmayı çok seviyorum.
Kocanın sana değer vermediğine gelince önce sen kendini sevmeyi öğrenmelisin sen kendini sevmezsen herkes seni sevse ne fayda?
Sen bu negatif enerjinle yakınında kim varsa kaçırırsın.
Ve sen çok sevdiğin birini mezara ellerinle koymamışsın belliki.
İnsan sevdiklerini toprağa verdikçe ölümden korkmaz ve hayatın anlamını daha iyi kavrar.
Herşeyi kenara bırak kızım var demişsin.
Evladın için silkelenmelisin kendini toparlamalısın.Bu ruh halinle kızına ne verebilirsin ki?
Git saçını yap hafif bir makyaj güzelce giyin bunları kimse için değil kendin için yap :KK66:
Ben başkaları mutlu olsun diye yaşamayı bırakalı çok oldu.
Şimdi önce kendim mutlu oluyorum sonra etrafıma dağıtıyorum.
Sen mutlu olmazsan etrafına ne verebilirsin?
Hadi ayağa kalk ve silkelen kendine gel :KK66:

Hayir yanlis anlama lutfen ben bunlari yap seni begensin diye yazmadim.
Yazdiklarindan dolayi kendini birakmis ve bundan dolayi da mutsuz hissediyorsun gibi anladim.
Hani maksat enerjin yukselsin.
Anladım Can'ım doğru sanırım iyi olmadığım için yanlış anlamışım
Aslında düşünüyorum biraz değişiklik bana da iyi gelecek
Ama ne yapsam bana bi laf söyleyecek eleştirecek diye hevesim de kaçmıyor değil ama yapacağım neler yapabildiğimi kendime göstereceğim

Hanımefendi hepimiz insanız hatalarımız kusurlarımız var.Kimse mükemmel değil.İnsanlar sizden mükemmeli bekleyip o halinizi seveceklerse bir gitsinler işlerine yani.Bırakın sevmesinler.Eşinizin söylediği de çok yanlış.Ya öyle insanlar var ki eşi saçını başını taramasa paspal paspal gezse adamların gözündem gene de sevgi akıyor ki olması gereken de bu bence.Kusura bakmayın ama eşiniz saygısız ve hadsiz bir insan.Yani aile hayatınızdaki mutsuzluk iş hayatınızı da etkilemiş olabilir.Ne demek ben mutsuzsam ya.Kafasını çevirmek falan çok kırıcı.Hanımefendi Allah korusun yarın bir gün hasta olsanız bu adam sizin yanınızda olmayabilir yani küçük şeyleri problem eden biri gibi geldi.Boşanmak istiyorsanız da bir halt yapamaz.Çocuk kaçırma olaylarını falan geçecek.Çok mu zengin eşiniz mal mülkü çok mu var.İşini bırakıp kaçabilecek mi bir yerlere?Diyelim kaçtı başka yerde çalışmayacak mı?Adres tespiti yapılamayacak mı?Sizi korkutuyor işte.O işler o kadar kolay değil.Boşanın bence neden bu kadar mutsuz bir hayata mahkum edesiniz kendinizi.Lanet ede ede her yeni güne uyanmaktansa çocuğunuzla gülümseyerek uyanırsınız

Ya allah aşkına bi açın hukuk kanun okuyun haklarınızı bilin ya. Ne demek çocuğu alır göstermez korkuyorum yani beyniniz mi yanıyor evlenince arkadaşım yapmayın bunu kendinize siz ayaklarınızı sağlam yere basmazsanız her zaman tehdit edilir korku içinde yaşamaya mahkum kalırsınız. Nolur şunu yapmayın kendinize. Boşanmayıp bu hakaretlere ne kadar katlanacaksınız ileride psikolojiniz tamamen gidip çocuğuna hiç bir yararınız olmadıktan sonra bugün ki korkular size neler kaybettirecek bi düşünün

Evet biliyorum hep derler kadının en guzel yaşlarıdır diye 32 yaşındayım ama 62 falan gibiyim 20 yaşlarındaki özgüvenim yok kalmadı
İşin kötüsü onun bu isteksizliği sanırım beni de etkiledi cinsellikten de soğudum resmen tiksinir oldum ekranda öpüşme sahneleri falan bi kötü gelmeye başladı bişe oldu bana beni tüketti resmen

Evliliğimde ben de özgüvenimi yerle bir eden bir adamla yaşadığım için sizi iyi anlıyorum aslında. Ama o özgüveni tekrar yükseltmeniz lazım. Ben şahsen 1 yıl öncesine bile dönmek istemem artık, her geçen gün daha çok şey öğrenip daha güçlü olduğuma inanıyorum ne yaşarsam yaşayayım... Kendinizi daha fazla düşünerek başlayabilirsiniz siz de işe ..

Kk da ilk defa bir konuyu sonuna dek okumadım gerçekten kusura bakma.
Yazdıklarını okudukça boğuldum inanki.
Acilen psikolojik yardım alman gerek.
Sana boşan falan demiyorum eşin çocuğu alıp gitmese bile sende boşanacak cesaret yok zaten bu psikolojiyle sağlıklı adımlar atamazsın.
Benim de arkadaşım yok ÇOK ŞÜKÜR :KK66:
Benim de arkadaşım Kk ve burda beni anlamsızca yargılayan arkamadan atıp tutan dedikodumu yapan kimse yok hepsi benim arkadaşım burdaki arkadaşlarımla yazışmayı onlara tecrübelerimi yazmayı çok seviyorum.
Kocanın sana değer vermediğine gelince önce sen kendini sevmeyi öğrenmelisin sen kendini sevmezsen herkes seni sevse ne fayda?
Sen bu negatif enerjinle yakınında kim varsa kaçırırsın.
Ve sen çok sevdiğin birini mezara ellerinle koymamışsın belliki.
İnsan sevdiklerini toprağa verdikçe ölümden korkmaz ve hayatın anlamını daha iyi kavrar.
Herşeyi kenara bırak kızım var demişsin.
Evladın için silkelenmelisin kendini toparlamalısın.Bu ruh halinle kızına ne verebilirsin ki?
Git saçını yap hafif bir makyaj güzelce giyin bunları kimse için değil kendin için yap :KK66:
Ben başkaları mutlu olsun diye yaşamayı bırakalı çok oldu.
Şimdi önce kendim mutlu oluyorum sonra etrafıma dağıtıyorum.
Sen mutlu olmazsan etrafına ne verebilirsin?
Hadi ayağa kalk ve silkelen kendine gel :KK66:
Cevabın çok etkiledi beni haklısın psikolojim yerinde değil ve Allah korusun sevdiğim kimseyi kaybetmedim Allah sevdiklerimi de benden önce almasın :(
Psikolojik destek konusunda da keşke eşim ikna olsa ve ilk o gitse çünkü bu hale getiren o o düzelse belki ben de düzelirim zaten :(

Bilmem ki bence değil
1.65 boyum evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 65 falan
Kalçam çok büyüdü ki hiç sevmez

Bariz bir değişim olmamıştır ya. Evlenince kilo alınıyor zaten vücut değişiyor. Ben olsam kendim için değişirdim o beğenmediği için değil. Zayıflar onu bir güzel çatlatırdım. Şıkır şıkır da gezerdim yanındakinin kıymetını anlasın.

Hanımefendi hepimiz insanız hatalarımız kusurlarımız var.Kimse mükemmel değil.İnsanlar sizden mükemmeli bekleyip o halinizi seveceklerse bir gitsinler işlerine yani.Bırakın sevmesinler.Eşinizin söylediği de çok yanlış.Ya öyle insanlar var ki eşi saçını başını taramasa paspal paspal gezse adamların gözündem gene de sevgi akıyor ki olması gereken de bu bence.Kusura bakmayın ama eşiniz saygısız ve hadsiz bir insan.Yani aile hayatınızdaki mutsuzluk iş hayatınızı da etkilemiş olabilir.Ne demek ben mutsuzsam ya.Kafasını çevirmek falan çok kırıcı.Hanımefendi Allah korusun yarın bir gün hasta olsanız bu adam sizin yanınızda olmayabilir yani küçük şeyleri problem eden biri gibi geldi.Boşanmak istiyorsanız da bir halt yapamaz.Çocuk kaçırma olaylarını falan geçecek.Çok mu zengin eşiniz mal mülkü çok mu var.İşini bırakıp kaçabilecek mi bir yerlere?Diyelim kaçtı başka yerde çalışmayacak mı?Adres tespiti yapılamayacak mı?Sizi korkutuyor işte.O işler o kadar kolay değil.Boşanın bence neden bu kadar mutsuz bir hayata mahkum edesiniz kendinizi.Lanet ede ede her yeni güne uyanmaktansa çocuğunuzla gülümseyerek uyanırsınız
Ahhhh işte hiç öyle bi eşim olmadı benim
Hiç bi Zaman gözlerimin içine Sevgi'yle bakmadı bu adam ki bunun suçlusu benim çok zorladım sevsin beni evlenelim biz diye keşke herşeyi oluruna bıraksaydım ve evlenmeseydik
Korkum yurtdışında abileri var onların yanına alıp götürür diye ödüm kopuyor
Offff kafam çok dağıldı hey allahım sen yardım et bana ya

Ya allah aşkına bi açın hukuk kanun okuyun haklarınızı bilin ya. Ne demek çocuğu alır göstermez korkuyorum yani beyniniz mi yanıyor evlenince arkadaşım yapmayın bunu kendinize siz ayaklarınızı sağlam yere basmazsanız her zaman tehdit edilir korku içinde yaşamaya mahkum kalırsınız. Nolur şunu yapmayın kendinize. Boşanmayıp bu hakaretlere ne kadar katlanacaksınız ileride psikolojiniz tamamen gidip çocuğuna hiç bir yararınız olmadıktan sonra bugün ki korkular size neler kaybettirecek bi düşünün
Allah korusun Allah korusun kızım benim herşeyim benden dolayı kötü etkilenmesin asla istemem
Ya haklısınız çok haklısınız ama işte kızımı göremememin ufacık bi ihtimali bile beni korkudan öldürüyor

Evliliğimde ben de özgüvenimi yerle bir eden bir adamla yaşadığım için sizi iyi anlıyorum aslında. Ama o özgüveni tekrar yükseltmeniz lazım. Ben şahsen 1 yıl öncesine bile dönmek istemem artık, her geçen gün daha çok şey öğrenip daha güçlü olduğuma inanıyorum ne yaşarsam yaşayayım... Kendinizi daha fazla düşünerek başlayabilirsiniz siz de işe ..
Nasıl yükselteceğim bu özgüveni keşke becerebilsem
O kadar yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum ki kendimi hiçbişeye gücüm yok

Arkadaşım öğrenilmiş çaresizlik seninkisi...
Silkelen kendine gel.
Sen o kadar mutsuzken nasıl çocuk yetistireceksin?

Bariz bir değişim olmamıştır ya. Evlenince kilo alınıyor zaten vücut değişiyor. Ben olsam kendim için değişirdim o beğenmediği için değil. Zayıflar onu bir güzel çatlatırdım. Şıkır şıkır da gezerdim yanındakinin kıymetını anlasın.
Çok istiyorum bunu yapmayı ama gücüm yok gibi hissediyorum ya da gerçekten hevesim mi yok bilmiyorum off o kadar zor geliyor ki bu dediklerini yapmak hey Allahım ya :(

Back
X