• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükendim artık

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
4.5 yıllık evlilik içinde ;
Yalan sözlü ve fiziksel şiddet (boğazımı sıkma kolumu morartma itip kakış)
Ailesine ezdirme
Kararları kendi kendine ve ailesiyle alma
Yıllarca kavga ederek sonunda aile binasına taşınmak
Hiçbir ev isine yardım etmemesi ( cok nadir bi is yaparsada burnumdan getirmesi) yaptıgım iside begenmemek yemeklere mana bulmak
Ailesi icin bizi maddi manevi yıpratması

Bir çok kez ayrılık noktasına geldik sözler vaatler verildi karşılıklı biraz iyi sonra yine aynı en son 1 yıl önce evi terkettim artık bitmisti benim icin eski konumda detay var mahkemeye gittik vazgeçtim bosanmıcaz dedi bir süre sonra babamın evinde hamile oldugumu öğrendim ailem eve dön diye baskı yaptı o anki piskolojiyle döndüm ama hersey aynı hatta daha kötü ailesiyle aynı binadayız suan ve tükendim artık
Bu evlilige cocuk niye yaptın diye soranlara hic istemedim o çok istiyodu bi ara bana çok iyi davrandı bende artık biseyler oturdu dedim daha iyiydik benimde yasım geldi bi evladım olsun dedim
4.5 aylık bebekle nası bi hayat beni bekliyo bilmiyorum korkuyorum bende parçalanmış ailede büyüdüm simdi yavrummu yasıcak diyorum ama bu ortamda büyümesi bence daha zor
Çalısıyorum suan dogum iznindeyim evden gitmem icin zaman lazım maddi olarak
Dün yine kavga çıktı sebep yemek yapıcam biraz çocukla ilgilen dedim 5 dkka sonra almış cocugu biz cıkıyoruz anneme niye canım sıkıldı sende yemek yaparsın hayır diyorum anlamıyo daha sabah alıp çıktı sevmeleri icin asansörde çocugu almaya calıstım bogazıma yapıstı eve geldim hakaret küfür bende karsılık verdim kendimi kaybettim artık

Annem belki hak vericek ama babam boşanmamı asla istemiyo idare et diyo tek başıma biseyler yapmam lazım sizden ricam yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ben suan kafamı toplayamıyorum :(

çalışıyorsanız neden çekiyorsunuz ki bu çileyi? ben olsam devam etmezdim. çocuk için de en sağlıklısı bu. şiddet ve yalan varsa evlilik çoktan bitmiştir.

Ya nasıl bir baba evladını böyle bir kör kuyuya atar ki. Yapamıyorum baba ya kabul edin yada alıp başımı gidicem de. Kocana da çaresiz olduğunu belli etme. Kimler var kimler nelerden kaçıp kurtuldular. Bunun sonu yok arkadaşım

İşin varmış ne güzel. Annen de destek oluyormuş. Boşan. Çocuğuna daha fazla mutsuz bir anne olarak kötülük yapma.

Senin babanı bulup şöyle ciddice bir sarsmak isterdim. Kendine gel adam ne demek geri dön demek derdim. Sahi neden geri dönmeni istiyor?

Eşin için söyleyecek bir şey yok, Allahından bulsun. Kadına el kaldıran yok olsun bu dünyadan. Ailem parçalanmasın diyorsun da çocuk dayağın içinde mi büyüsün?

bu kavga gürültü içinde şu cinsellik nasıl hiç ara vermeden devam ediyor inanın ben bunu anlamıyorum.her şey eksik ama cinsellik yine devam ediyor.

bu tür konularda aklıma takılan şey bu.

boşanın.çocuk için kendiniz için.

Çocuk icin açıklamamı yaptım cinsellik evden ayrıldıgımda bitti bukadar detay vermek istemedim

Çocuk icin açıklamamı yaptım cinsellik evden ayrıldıgımda bitti bukadar detay vermek istemedim

ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım.dediğim şuydu yani bunca şeyden sonra tek bozulmayan şeyin cinsel ilişki olması çok garip bunu sizin için de yazmadım bu tarz konularda hep böyle ondan dedim.

çalışan kadınlar bu tür şeylerde daha güçlü olmalı diye düşünüyorum.babanız sahip çıkmazsa çıkmasın zaten kendi işiniz var kimsenin sahip olmasına ihtiyacınız yok.

Pardon siz asansörde kavga ederken bebek Nerede ?

O çocuk kucaginizdayken mi itisip kakisiyorsunuz ?

Yapmayın Allah aşkına! ya kalkın gidin babanızın evine ya da susun oturun itiraz etmeyin hiçbir şeye . kavga çıkmaması için. Çocuk biraz büyüyünce çeker gidersiniz .

Bu ilk değil son da olmaz . O çocuk hırçın agresif bir çocuk olduğunda hatırlayın bu günlerinizi . çocuğa yasattiginiz bu stresli ortamları hatırlayın . sonra cocugunuza drgil kendinize kızın .

Yazık etmeyin . anlamiyor sanmayın . derdiniz ney neden kavga ediyorsunuz anlamaz . ama kavga ettiğinizi anlar . stres ona da yansır .

Babanız ne derse desin kalkıp gittiğinizde kolunuzdan tutup kapı önüne koyacak değil . en fazla bir kaç gün evde surat aşar tati tuzu olmaz . yada en kötüsünü düşünelim , sizinle kavga eder . ama bir kere eder . eşiniz gibi sürekli degil .

sallanan disinizi çekin kurtulun

Ailesine ezdirme
Hiçbir ev isine yardım etmemesi ( cok nadir bi is yaparsada burnumdan getirmesi) yaptıgım iside begenmemek yemeklere mana bulmak

Bir çok kez ayrılık noktasına geldik sözler vaatler verildi karşılıklı biraz iyi sonra yine aynı en son 1 yıl önce evi terkettim artık bitmisti benim icin eski konumda detay var mahkemeye gittik vazgeçtim bosanmıcaz dedi bir süre sonra babamın evinde hamile oldugumu öğrendim ailem eve dön diye baskı yaptı o anki piskolojiyle döndüm ama hersey aynı hatta daha kötü ailesiyle aynı binadayız suan ve tükendim artık
Bu evlilige cocuk niye yaptın diye soranlara hic istemedim o çok istiyodu bi ara bana çok iyi davrandı bende artık biseyler oturdu dedim daha iyiydik benimde yasım geldi bi evladım olsun dedim
4.5 aylık bebekle nası bi hayat beni bekliyo bilmiyorum korkuyorum bende parçalanmış ailede büyüdüm simdi yavrummu yasıcak diyorum ama bu ortamda büyümesi bence daha zor
Dün yine kavga çıktı sebep yemek yapıcam biraz çocukla ilgilen dedim 5 dkka sonra almış cocugu biz cıkıyoruz anneme niye canım sıkıldı sende yemek yaparsın hayır diyorum anlamıyo daha sabah alıp çıktı sevmeleri icin asansörde çocugu almaya calıstım bogazıma yapıstı eve geldim hakaret küfür bende karsılık verdim kendimi kaybettim artık

Annem belki hak vericek ama babam boşanmamı asla istemiyo idare et diyo tek başıma biseyler yapmam lazım sizden ricam yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ben suan kafamı toplayamıyorum :KK43:

ya o ortamda o bebek nasıl büyüyecek, baban destek olmazsa olmasın sokağa atacak hali yok herhalde seni kucağında torunuyla... zaten çalışıyormuşsun çocuk için nafaka alırsın yanlız yaşarsın ya da ev arkadaşı bulursun ne bileyim, ama bu şekilde nasıl olacak yani, ben bebeğe takılmış durumdayım şuan, siz asansörde itişirken bebek babanın kucağındaydı sanırım ya ona bişey olsaydı, düşseydi falan...

Çocuk
Pardon siz asansörde kavga ederken bebek Nerede ?

O çocuk kucaginizdayken mi itisip kakisiyorsunuz ?

Yapmayın Allah aşkına! ya kalkın gidin babanızın evine ya da susun oturun itiraz etmeyin hiçbir şeye . kavga çıkmaması için. Çocuk biraz büyüyünce çeker gidersiniz .

Bu ilk değil son da olmaz . O çocuk hırçın agresif bir çocuk olduğunda hatırlayın bu günlerinizi . çocuğa yasattiginiz bu stresli ortamları hatırlayın . sonra cocugunuza drgil kendinize kızın .

Yazık etmeyin . anlamiyor sanmayın . derdiniz ney neden kavga ediyorsunuz anlamaz . ama kavga ettiğinizi anlar . stres ona da yansır .

Babanız ne derse desin kalkıp gittiğinizde kolunuzdan tutup kapı önüne koyacak değil . en fazla bir kaç gün evde surat aşar tati tuzu olmaz . yada en kötüsünü düşünelim , sizinle kavga eder . ama bir kere eder . eşiniz gibi sürekli degil .

sallanan disinizi çekin kurtulun

Çocuk kucagındaydı onun yanında bu durumların yasanması en son isteyecegim sey ama adamın umru degil cocugu bırak diyorum o kucagında bana saldırıyo
Suan çalışmıyorum izindeyim gitmem icin para lazım babama gitsem biliyorum istemicek kapıya koymaz ama evli bide ayrı düzeni var
Evden gitmem icin yeni bi düzen kurmam lazım elimdeki para idare etmez beni

çalışıyosan ayaklarının üzerinde durabilirsin. annen de babanı ikna eder. zaten kapının önüne koyacak hali yok ya. ben aileyi ve çocuğu bahane eden kadınlardan usandım aartık. bir çocuk sizin dayağınızı yiyerek büyüse daha kötü etkilenecek iki baba lafı yememek için koca dayağına razı gelmek nasıl bi kafa? boşan gitsin ya.

bence kavgayı fitilleyen siz olmuşsunuz. ne var yani bebeği annesine götürse ne olacak??
ben bazen özellikle diyrorum eşime. sen oğlanı al parka falan götür ben de yemek yapayım. itip kakışacak bir şey değilmiş çok saçmalamışsınız.
acaba her tartışmada böyle şeylerden mi kavga çıkarıyorsunuz. yani basit şeylere büyütüp büyütüp ortalığı velveleye mi veriyorsunuz?? belki bu yapınızdan dolayı aileniz sizi suçlu buluyordur.

ha şiddete karşıyım sonuna kadar ama adamın elinden çocuğu çekiştirirken illa ki refleks olarak itme falan olacaktır. şiddet dediğiniz buysa burda da size hak vermiyorum.
ya kendinizi düzeltin ya da boşanın.

bence kavgayı fitilleyen siz olmuşsunuz. ne var yani bebeği annesine götürse ne olacak??
ben bazen özellikle diyrorum eşime. sen oğlanı al parka falan götür ben de yemek yapayım. itip kakışacak bir şey değilmiş çok saçmalamışsınız.
acaba her tartışmada böyle şeylerden mi kavga çıkarıyorsunuz. yani basit şeylere büyütüp büyütüp ortalığı velveleye mi veriyorsunuz?? belki bu yapınızdan dolayı aileniz sizi suçlu buluyordur.

ha şiddete karşıyım sonuna kadar ama adamın elinden çocuğu çekiştirirken illa ki refleks olarak itme falan olacaktır. şiddet dediğiniz buysa burda da size hak vermiyorum.

bence baştan şiddet gördüğü için kocasına tepkili hala haklı olarak hırsı var ve ufak şeylerden sorun çıkarabiliyor.öyle geldi bana.

Ailesine ezdirme

Annem belki hak vericek ama babam boşanmamı asla istemiyo idare et diyo tek başıma biseyler yapmam lazım sizden ricam yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ben suan kafamı toplayamıyorum :KK43:
Oncelikle evliliginizin bitme asamasinda oldugunuzu kabul edin. 4 yildir duzelmeyen asla duzelmez.

Anlamadigim cocugu alip cikarken niye engellediniz? Sonucta sabah goturmus olabilir 2 saat sonra sizin isiniz varkende goturur ben burda bi artniyet goremedim. Tepki gostermeniz yersiz olmus.

Belki karsilikli olarak boyle onemsiz seyleri buyutup kavga cikartiyor evliligi yipratiyorsunuz.

size bir şey diyeyim mi geçmiş veya şimdi ki hırslarınıza çocukları alet etmeyin bence.benim bu konuda gördüğüm o.

Çocuk

Çocuk kucagındaydı onun yanında bu durumların yasanması en son isteyecegim sey ama adamın umru degil cocugu bırak diyorum o kucagında bana saldırıyo
Suan çalışmıyorum izindeyim gitmem icin para lazım babama gitsem biliyorum istemicek kapıya koymaz ama evli bide ayrı düzeni var
Evden gitmem icin yeni bi düzen kurmam lazım elimdeki para idare etmez beni

Canim bak senin bu durumunu yaşayan bir çok insan var. ve senin avantajın var sen çalışıyorsun .
Annenin yanına git o zaman . ayrılar sanırım .

Sen gitmeyi kafaya koyduktan sonra care bulursun elinde gelirini sağlayacak para var .

BAK adam çocuğunu bile düşünmüyor sen söylüyorsun . kucağında çocukla sana saldiriyor . çocuğunu düşünmeyen adam seni hiç düşünmez .
Kendini kurtar demiyorum , çocuğunu kurtar .

2 yolu var . ya bu ortamı degistirirsin ya da bu ortamdan çıkarsın .

Susabileceksen sus . kavga etme Karışma . He he de geç . ama çok yipranirsin bunu da bil. Çocuk biraz buyur sende ona göre paranı koyarsin kenara yeni bir hayat kurarsin . 1 sene para biriktirfigini farzedelim . 1 sene bu eziyeti cekersin sonra yeni düzen kurdun yeni eve falan geçtin bir kaç ay da o dönemin firtinalari olur . 1. 5 yıl sonra rahatsin .

Gittiğini farzedelim şimdi de. annenle yaşıyorsun diyelim . yatak yorgan alırsın en fazla çocuk için . zaten 4 aylik bebek . Zamanla çocul büyüdükçe oraya kurarsin düzenini .
Ayrılma süreci falan en fazla 2 ay sıkıntılı zamanların olur .
3 ay sonra rahatsin . ..

etraflıca düşün . ama kimseyi tutmadan . kimseye avukat olmadan düşün . sadece bebeğin için en iyi ortamı hazırla .
O huzur bulursa sen zaten huzurlu olursun . .

Hanfendi ben neyi fitilledim bi baba evinde 5 dakka cocukla ilgilemezmi ben telefona baktım almıs götürüyo o arada cocugu götürme zaten az isim var dedim ayrıca 4.5 aylık bebek annesiyle gider biyere gidiyosa park yasında bi cocuk degil
Bunun icin bogazımın sıkılması normalse bisey demiyorum size ayrıca annesi hergün evime gelip cocugumu görüyo sabahta babası çıkarmıstı yine evlerine

Back
X