• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükendim

genel olarak nasıl başa cıkıyosun
Dua ediyorum.. ve odama cekilip kafami dinliyorum.. zaten bir sure sonra bende kendiliginden kayboluyor.. farketmiyorum bile.. birazda kendi doktorum kendim oluyorum.. su an mesela bu mesaji yazarken bile, cok bitkinim.. sadece dinlenmeye ihtiyacim var.. kimseyle muhattap olmak istemiyorum..hic birsey yapasim yok.. disariya bile cikmadim..

herkese merhaba
21 yasındayım ve hayatı yaşama sevincim sıfır .
evimde mutlu degilim ilişkimde mutlu degilim .
okuğum bölümü okumak istemiyorum ama mecbur okuyorum .
evimde sürekli hastalık ve kavga gürültü var .
ilişkim desem bi şekilde devam ediyor .
bana göre ilgisi azaldı ona göre yoğun , bana telefonda dediki saygısızsın sevgisizsin kendi annene nasıl davranıyosun ( bagırdım anneme ) benim anneme napcaksın .
sevgilimin bu lafı cok zoruma gitti.
ona göre herkesin hayatı benimki gibi ama ben sürekli yakınan aglayan tarafım .

hayattan hiç zevk almıyorum sürekli aglıyorum . sürekli oturuyorum sürekli yüzüm asık . napcam ben
Aynı benim bir zamanlardaki halim... kuran okumaya namaz kılmaya başladım inanki hayatımdaki herşey yavaş yavaş duzeldi... elhamdülillah artık gulebiliyorum,yediğim ictigimden zevk alıyorum. Gittiğim yerlere neşe götürüyorum...

herkese merhaba
21 yasındayım ve hayatı yaşama sevincim sıfır .
evimde mutlu degilim ilişkimde mutlu degilim .
okuğum bölümü okumak istemiyorum ama mecbur okuyorum .
evimde sürekli hastalık ve kavga gürültü var .
ilişkim desem bi şekilde devam ediyor .
bana göre ilgisi azaldı ona göre yoğun , bana telefonda dediki saygısızsın sevgisizsin kendi annene nasıl davranıyosun ( bagırdım anneme ) benim anneme napcaksın .
sevgilimin bu lafı cok zoruma gitti.
ona göre herkesin hayatı benimki gibi ama ben sürekli yakınan aglayan tarafım .

hayattan hiç zevk almıyorum sürekli aglıyorum . sürekli oturuyorum sürekli yüzüm asık . napcam ben
öncelikle böyle brni hayatında tutmamakla başlayabilirsin

Back
X