- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bulundugu yer köy. bisey olur diye korkuyor.görümcem ortaokula gidiyor.kayinbiraderim de kaynpedermle istanbulda calısıyor iki farklı yaka da.toplanıp ev tutsunlar diyorum .kaynpederim eve bakmazmşe yanliz kalmayacak ki, bir gorumceniz ve bir kayniniz daha varmis evlenmemis.
ki yalniz kalsa da ne olur ki, kadinin kendi evi kendi diyari, esiniz gereksiz islere girisiyor.
farklı illerdeyiz. vallaha yoruldumEn nefret ettiğim mevzular..
İstemiyorum diye diretin. Aynı şehirdeyseniz kalsın kendi evinde gidip geliriz de geç ..
bulundugu yer köy. bisey olur diye korkuyor.görümcem ortaokula gidiyor.kayinbiraderim de kaynpedermle istanbulda calısıyor iki farklı yaka da.toplanıp ev tutsunlar diyorum .kaynpederim eve bakmazmş
Bu anacı erkekleri anlamıyorum.
Annesi hasta mı? Fiziksel bir engeli mi var? Bakıma mı muhtaç?
Bunlara cevabınız hayırsa niye yaşayamıyor tek başına?
İlerde Allah göstermesin eşimi kaybetsem tek başıma yaşarım.Ne işim var oğlumun evinde?
Elden ayaktan düşersem de emekli maaşımı veririm huzurevine, yaşıtlarımla bir arada olurum.
Oğlumun evinde akşama kadar oğlanla gelin işten gelsin de benimle ilgilensin diye bekleyeceğime huzurevi arkadaşlarımla sohbet eder, ortam yaparım kendime.
Eşiniz size ufaktan yol yapıyor haberiniz olsun.
Eninde sonunda annesini getirecek evinize.
Allah yardımcınız olsun.
Evet önce güzelce konuşup anlatın.Evlenmeden önce bunlar konuşulmamışsa evlendikten sonra bu şekilde emri vaki yapmamalı eşiniz. Neymiş babası bakamazmış. Babası bakamaz ama siz hizmetçiliğini yapabilirsiniz öyle mi?
Çok büyük olay çıkarın ve kesinlikle kabul etmeyin yoksa başınıza kalır söyleyeyim.
hemde kocaaile başima kalır. esimle konustum acık acık.napayım sokaga mı atayım kardeslerim bekar almaları lazm yanlarına almazlarsa ben alırım diyo.Evlenmeden önce bunlar konuşulmamışsa evlendikten sonra bu şekilde emri vaki yapmamalı eşiniz. Neymiş babası bakamazmış. Babası bakamaz ama siz hizmetçiliğini yapabilirsiniz öyle mi?
Çok büyük olay çıkarın ve kesinlikle kabul etmeyin yoksa başınıza kalır söyleyeyim.
az önce bende aynını düsündüm .zaten aynı evde yasayacaksam bosanayım inanın daha iyiEvet önce güzelce konuşup anlatın.
Baktınız anlamıyor bir cinnet çözer meseleyi.
Tabii cinnetin sonunda ayrılık ihtimalini de göze alıyorsanız.
Bir akrabamızın gelini henüz bir haftalık evliyken bir cinnet geçirip sehpa,bardak ne varsa devirdi.
Bir daha kimse ağzını açamadı adı huysuz geline çıktı ama ne gam?
böyle bi ihtimal yoktuki.evlenmeden önce hiç kpnuşmadınız mı?
hem
hemde kocaaile başima kalır. esimle konustum acık acık.napayım sokaga mı atayım kardeslerim bekar almaları lazm yanlarına almazlarsa ben alırım diyo.
o kadar hayal kırıklıgı yasıyorum ki şuan.Siz evlenirken kardeşleri evli miydi? Veya babası çok mu sorumluluk sahibiydi eşinizin? O zaman yanına alması gerekmiyordu da şimdi mi gerekiyormuş?
Tatlı su kurnazlığı yapmasın eşiniz. Baya baya evleneyim sonra aldırırım annemi yanıma demiş. Zekanızla alay ettirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?