- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
aminnŞu kadınlar kulübünü okudukça iyi ki vakti zamanında kocamı sevip evlenmişim diyorum.
Koca çok ama adam kalmamış piyasada.
Her gün kaç konu okuyoruz?
Kimi kadın kıymeti bilmez,kimi kurnazlık yapıp anasını evine getirmeye çalışır,kimi cimri,kimi hayırsız, say say bitmez,Allah kız evladı olanlara yardım etsin.
Dünden beri çok düşünüyorum bu yolunda gitmeyen evlilikler ve ezilen kadınlar hakkında.
Trafiğe çıkmadan ehliyet isteniyor çünkü ucunda insan hayatı var.
Evliliğe hazırlık kursuna gitmeyen,sınavdan geçemeyen evlenemese?
Böyle bir sistem mi getirilse diye düşünmüyor değilim.
'İnsan haklarına aykırı,olmaz' diyenler var.
'İnsanca evlilik sürdüremeyecekler bu haktan mahrum kalsın' diyorum ben de.
Hiç değilse bir başkasının hayatını mahvetmesinler.
Çok doluyum bu konuda, burda okuduğum her dert sahibi kadın dert oldu bana.
Yakında konu açarsam şaşırmam.
Bencede. Kendi düğününü yapamayan, ev gecindiremeyen, kendi ailesini kurmaj istemeyen kimse evlenmesin. Anneler babalar bastaci. Hepimiz annemize babamiza sahip çıkmak zorundayız yeri geldiğinde. Ama burda kp sorumsuz diye sorunluklari başkalarına yıkma cabasi var. Kv denin esi hayatda. Kp adam olsunda ailesine sahip çıksin. Onlarin hatalarının üstünü kapatmak oğluna düşmedi.
ne demeli nasıl konuşmalı eşimle.. hic bilmiyorum
kayınpederim dükkan gibi biyerde kaliyoAnnesi neden babasının yanına gitmiyor?
t
kayınpederim dükkan gibi biyerde kaliyo
eşimle aram cok bozulmadan nasıl konusabilirim pekiO zaman kaldığı yerde onlara küçük bir yer tutarlar. Hem adamın düzeni olur. Esiniz kendini aile başı rolüne fazla kaptiriyor baba sorumsuz diye. Ama öylelerin sorumluklarinibaskalari ala ala degismeye gerek duymuyorlar
iyi ettin ben de konu sahibini sen sanmıştım :))Cherry naber aslanim
Gorumce, KV falan beni acmaz sadece merhaba demeye geldim nicklerimiz benzer oldugu icin
senın esınle ıletısımını dusundugun kadar esınde dusunmelıeşimle aram cok bozulmadan nasıl konusabilirim peki
kopya degil ha. durum bu işte :)Cherry naber aslanim
Gorumce, KV falan beni acmaz sadece merhaba demeye geldim nicklerimiz benzer oldugu icin
ben sinirli olmama ragmen konuşmaya ugrasyorum eşimle o gene sen ne olsun istiyosun ki deyip kapaticak konuyuKonu sahibi eşiniz ailesinin sizinle yaşaması konusunda sizi cepte görüyor. Hiç fikrinizi almıyor çünkü aksininin olmasına imkansız görüyor gibi.
Bu konuda net bir konuşma yapmak zorundasınız.
Ayrıca bu konuşmanın nazik geçeceğini sanmıyorum. Kalbiniz kırılabilir fakat bu konuşmayı yapmazsanız gelecek kalbininiz kırılmakla kalmaz buz gibi paramparça olabilir.
Kılınızı kıpırdatmak zorunda değilsiniz.ben sinirli olmama ragmen konuşmaya ugrasyorum eşimle o gene sen ne olsun istiyosun ki deyip kapaticak konuyu
o ben en büyügüm tabi annemi bırakmam tabi yardım etcem kafasındaKılınızı kıpırdatmak zorunda değilsiniz.
He bir şeyler yapılacaksa kv bekar çocuklarıyla bir eve çıksın eşinizde tüm kardeşler gibi eşit yardımda bulunsun.
Kv ve o ailenin sorumluluğunu almayın.
Sonra o dublex evde hizmetçi olursunuz. Çocuk konusunu erteleyin.
Ertelemeyeceksenizde eşinize güvenmeden ayaklarınızın üstünde durabiliyor vaziyette olun.
eşimle aram cok bozulmadan nasıl konusabilirim peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?