- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Çık annenin karşısına özür dile .
annenle olan konuşmada, haklı mıydın haksız mı?
Anneler kiyamaz kızlarına. Üzülmeyin diyemem üzülmeniz normal ama düzeleceğini de bilin. Gönlünü almak için hoş şeyler düşünebilirsiniz bu arada? Hem size iyi gelir hem de anneniz mutlu olur.Valla hepsini geçtim annem benimle konuşmuyor, o mesele hallolsa yeter
Aaa cherry saçmalama Allah aşkına ya sen alırsın gönlünü bence. Tabi konuyu da bilmiyoruz acaba anne çok mu kırıldı ki
Anne kız arasında olur öyle şeyler
Önemli olan şu an pişman ve üzgün olmanız
Eminim anneniz de çok üzgündür
Tekrar özür dileseniz? Sizden özür bekliyor bence. O da affetmeye çoktan hazır
Forumdaki kıpır kıpırlığına bu konu hiç gitmedi ama.
İnşallah en geç yarın düzelir her şey.
Anneler dayanamaz affeder. Gönlünü aldıktan sonraki huzur tüm sıkıntıları alır gider.
Pfff herkes kendine göre haklı içerik olarak. Ama şimdi keşke söylediği o şeye o kadar hatta hiç tepki vermeseymişim diyorum. Aynı şeyi 2. kez ima etti ben de parladım. Zaten içeriğin benim için önemi kalmadı tüküreyim düşüncelerime. He diyip geçseydim işte.
Özür diledim zaten ama cherry sen şöylesin böylesin diyip benimle ilgili olumsuz düşüncelerini saydıkça saydı buralarda bir şey demedim de daha sonra beni çok kıracak bir şey söyledi ona çok alındım diğer odaya gittim ondan sonra da her şey patladı zaten.
Aaaa daha önce buna benzer bişey benim de başıma geldi çok kötü bir düşüncesini sesli dile getirdi ardından tam 6 ay konuşmadım.Aynı evde ne yaptığı yemeği yedim ,ne yüzüne baktım .Sonra bi vesile oldu barıştık.Şimdi evlendim ve şimdilerde diyorum ki"keşke affetseydim 6 ayım onsuz geçmeseydi dolu dolu geçirseydik o günlerimizi arıyorum ama bulamıyorum36323737 kere özür diledim zaten üstüne bana güzelce hakaret ettiKeçi gibi inatçı.
Bir yerden gelecek gibi olan bir param var, onu anneme vericem dediydim kredi borcuna versin diye.
Tartıştıktan sonra bana dedi ki,
Neden şimdi bana bunları söyledin bilmiyorum ama aklıma tek sebep geliyor. Parayı vermemek için bahane arayıp kavga çıkardın. kavgayı bahane edip paranı vermek istemiceksin
Ben zonk tabi. Benim hakkımda bu kadar kötü şeyler düşünmesini. beni böyle bir insan olarak görmesini sindiremedim. Kalkıp diğer odaya gittim , yazıklar olsun diyebildim sadece. Ondan sonrası patlama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?