Tükendim

Derdi veren dermanını da verir, Cherry... Üzülmek nafile, yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun.
Maddiyattan dolayı ben de kuyruğu dik tutmaya çalışıyordum, ama süngüm düşüyor yavaş yavaş. Hiç bir hayalim olmadı, tam geçen sene kurtulur gibi oldum, kayınvalideme babama kimseye minnet etmicem dedim, ondan da direkten döndüm. Şimdi kayınvalidemlere taşınma fikri dönüyor kafamda, birikim yapmak için... Aman offf işte iyice huzurum bozulcak biliyorum ama bıktım ev sahiplerinden, kiracılıktan.
Neyse ilk önce annenin gönlünü alıyorsun ve sıkıntılarını onunla paylaşıyorsun.. Emin ol annelerin her zaman bi çözümü vardır. Hiç ağır konuştum diye düşünme, sen içini dökersen anlar zaten içindeki fırtınaları.

Çık annenin karşısına özür dile .

annenle olan konuşmada, haklı mıydın haksız mı?

Pfff herkes kendine göre haklı içerik olarak. Ama şimdi keşke söylediği o şeye o kadar hatta hiç tepki vermeseymişim diyorum. Aynı şeyi 2. kez ima etti ben de parladım. Zaten içeriğin benim için önemi kalmadı tüküreyim düşüncelerime. He diyip geçseydim işte.

Özür diledim zaten ama cherry sen şöylesin böylesin diyip benimle ilgili olumsuz düşüncelerini saydıkça saydı buralarda bir şey demedim de daha sonra beni çok kıracak bir şey söyledi ona çok alındım diğer odaya gittim ondan sonra da her şey patladı zaten.

Valla hepsini geçtim annem benimle konuşmuyor, o mesele hallolsa yeter
Anneler kiyamaz kızlarına. Üzülmeyin diyemem üzülmeniz normal ama düzeleceğini de bilin. Gönlünü almak için hoş şeyler düşünebilirsiniz bu arada? Hem size iyi gelir hem de anneniz mutlu olur.

Aaa cherry saçmalama Allah aşkına ya sen alırsın gönlünü bence. Tabi konuyu da bilmiyoruz acaba anne çok mu kırıldı ki

Çok kırıldı, ben de kırıldım ama ardında ikimiz de patlama yaşadık diyelim. Annem hayat savaşı vermekten yorgun, ben de keza. Sonunda herkes patlayıverdi.

Ah ne zor annenin küsmesi annenin g9nlunu alırsın anne evladına Kıyamaz üzülme ama gönlünü al..benim annem yok ve hala gözümden gitmez annemi aglatigim gün hiçkira hiçkiea Ağlamışti canım annem.ergnlikte ağlattim ..

Anneme çokkk kötülük ettim köpekler gibi pişmanım hiç affetmez dediğim yerde yine herkesten önce o affetti
Merak etme annelik duygusu o kadar kutsal bir duygu ki bizleri karşılıksız seven tek varlıklar...
Bol bol dua et .
Çabala gururu bi kenara bırak elinde çiçeklerle kapısına git kovarsa bile ayrılma ordan seni affedene kadar bekle

Anne kız arasında olur öyle şeyler
Önemli olan şu an pişman ve üzgün olmanız
Eminim anneniz de çok üzgündür

Tekrar özür dileseniz? Sizden özür bekliyor bence. O da affetmeye çoktan hazır

Forumdaki kıpır kıpırlığına bu konu hiç gitmedi ama.

İnşallah en geç yarın düzelir her şey.

Anneler dayanamaz affeder. Gönlünü aldıktan sonraki huzur tüm sıkıntıları alır gider.

36323737 kere özür diledim zaten üstüne bana güzelce hakaret etti Keçi gibi inatçı.
Bir yerden gelecek gibi olan bir param var, onu anneme vericem dediydim kredi borcuna versin diye.

Tartıştıktan sonra bana dedi ki,

Neden şimdi bana bunları söyledin bilmiyorum ama aklıma tek sebep geliyor. Parayı vermemek için bahane arayıp kavga çıkardın. kavgayı bahane edip paranı vermek istemiceksin

Ben zonk tabi. Benim hakkımda bu kadar kötü şeyler düşünmesini. beni böyle bir insan olarak görmesini sindiremedim. Kalkıp diğer odaya gittim , yazıklar olsun diyebildim sadece. Ondan sonrası patlama oldu.

bak canım
benim annem de gerçekten çok iyi bir insandır ve benim için her daim çok fedakar bir anne olmuştur
onu gerçekten çok seviyorum
fakat bu onlara kırılamayacağımız, alınamayacağımız, sinirlenemeyeceğimiz anlamına gelmiyor
inan seni çok iyi anlıyorum
fakat bazı şeylerin diyeti başka şeyler olmamalı
yani hakikaten çok kırıldıysan, annen haksızlık ettiyse, çok alındıysan şu anda bırak biraz böyle konuşmadan geçirin günlerinizi, 1-2 gün diyorum, haftalar değil
çünkü insanlar, yaşlandıkça daha alınganlaşıyorlar, daha farklı davranıyorlar, bunları her zaman görmezden ve duymazdan gelemeyeceksin. hatalı olmadığın halde, hatalıymışsın gibi alttan alırsan, içinde birikir ve giderek daha büyük tepkiler vermeye başlarsın
o yüzden, bırak o da biraz düşünsün sana söyledikleri hakkında, ona biraz izin ver, sonra bir şekilde temas kurarsın. yine gönlünü alırsın (ama özür dilemeden)

Cerican, uzulme. Hepimiz neler yasiyoruz bunaliyoruz. Anneler affeder her zaman. Bir boynuna sarilirsin, nasil da ozlemistir simdi o da seni.

MissCherryBlossom kızım yaa üzülme diyemiyorum anneni uzduysen kirdiysan evett üzüll.
Pişman oll.
Ama ne et et Özür dile tekrar tekrar dile...
Anneler kıyamaz ne olursa olsun barış bunun geçici bir süreç olduğundan emin ol....
Artı içim sizladi okurken bebeğim sana yakışmadı sanki bu tükenmislik huysuz ve tatlı kadın....

Yaa çok değişik bir örnek varda vermiyeyim şimdi ama benim içim çok tuhaf olmuştu o kadını görünce..
Demek ki annelik böyle birşey dedimm.

Aaaa daha önce buna benzer bişey benim de başıma geldi çok kötü bir düşüncesini sesli dile getirdi ardından tam 6 ay konuşmadım.Aynı evde ne yaptığı yemeği yedim ,ne yüzüne baktım .Sonra bi vesile oldu barıştık.Şimdi evlendim ve şimdilerde diyorum ki"keşke affetseydim 6 ayım onsuz geçmeseydi dolu dolu geçirseydik o günlerimizi arıyorum ama bulamıyorum
Diyeceğim o ki sonradan daha beter pişman olmamak için git o affedene kadar kapısında yatt!

Anneler affeder canım benim üzülme, her şey tazeyken özür dile, çiçek falan gönderebilirsin mesela, duygusal bir not düş üstüne, annecğinin kalbine dokun, mutlaka affedecektir.

Dök içini rahatla. Atma içine. Konunu bekliyorum.

Cherry burda da baya sinirli cikislarin oluyordu..bi bakiyorum banlisin bir bakiyorum yine gelmis sonra yine banli. Dolmussun demek ki.
Herseyi icinde tutmamalisin. Güclü olmak kirilgan yanlarini saklamak vs demek degildir. Asil güc oldugun gibi olmaktir..yeri gelir sende üzülürsün seninde dertlerin olur. Niye olmasin? hayat inisli cikisli. Issiz kaldin veya gelinlikle kaldin diye daha az degerli olmuyorsun ki kuyrugu dik tutmak zorunda kalasin. Duygularini icine atma hepsini yasa.
Annen senin hayatinin durumunu ve yasadigin zorluklari bilmiyorsa elbet seni anlayamaz veya yanlis anlar ..yanlis yorumlar cogu seyi. O yüzden onun söylediklerine kirilma hakkin da yok gibi.. cunku neler yasadigini bilmiyormus sonucta. Bilseydi ona göre sana yaklasimi degisirdi seni anlayabilirdi hareketlerini dogru yorumlayabilirdi. O yüzden dertlerini annene anlat herseyiyle ..üzülür diye düsünme cunku asil dertlerinin oldugu halde ondan bunu gizledigin icin üzülür daha cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…