- 23 Ağustos 2012
- 52.229
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.631
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Cherry burda da baya sinirli cikislarin oluyordu..bi bakiyorum banlisin bir bakiyorum yine gelmis sonra yine banli. Dolmussun demek ki.
Herseyi icinde tutmamalisin. Güclü olmak kirilgan yanlarini saklamak vs demek degildir. Asil güc oldugun gibi olmaktir..yeri gelir sende üzülürsün seninde dertlerin olur. Niye olmasin? hayat inisli cikisli. Issiz kaldin veya gelinlikle kaldin diye daha az degerli olmuyorsun ki kuyrugu dik tutmak zorunda kalasin. Duygularini icine atma hepsini yasa.
Annen senin hayatinin durumunu ve yasadigin zorluklari bilmiyorsa elbet seni anlayamaz veya yanlis anlar ..yanlis yorumlar cogu seyi. O yüzden onun söylediklerine kirilma hakkin da yok gibi.. cunku neler yasadigini bilmiyormus sonucta. Bilseydi ona göre sana yaklasimi degisirdi seni anlayabilirdi hareketlerini dogru yorumlayabilirdi. O yüzden dertlerini annene anlat herseyiyle ..üzülür diye düsünme cunku asil dertlerinin oldugu halde ondan bunu gizledigin icin üzülür daha cok.
Yok yaf anlatamam valla. Zaten üstünden zaman geçti, bir de zaten ikimizin tükenme sebebi de maddi aslında. Annem bizi büyütürken çok maddi sıkıntı çekti, şimdi o yüzden rahat etmesini istiyorum.
Ben daha çok maddi yardımda bulunmak istiyorum, zira geçmişte bir şekilde ne zaman elime para geçse tabiri caizse yel aldı. Son 4 ayda afedersiniz yazıyorum ama ayda 1000 lira verebildim düzenli olarak.
O evlenme meselesinde şu an tek üzüldüğüm şey para, zaten beni tüketen şey de o maddi yük oldu zira yapmadıımız düğünün borcu altına girdim ve o borcu 1 yıl boyunca ödedim, boğaz tokluğuna yaşadım o sırada. Ama ailem saçtım savurdum yedim içitim gezdim bencil bir insanım ; o yüzden anneme maddi yardımda bulunmadım sanıyor. Yoksa o borç ve sıkıntı içindeyken ben parayı popoma mı sokayım yani? Buraları kimse bilmediği için herkes beni bencil sanıyor ama alakası yok. Borç yüzünden bir gün artık kalbim sıkışmıştı olduğum yere yığılıvermiştim. İlerde bir gün habis hastalığım olursa o borç yüzünden olur olursa. Üzülmesinler diye aileme söylemedim para işini meseleyi bilen arkadaşlarım bile bilmiyor.
Bu dügün borcundan annenin haberi yoksa ozaman onu suclayamazsin ama. Hatta söyledikleri karsisinda susmaliydin..sonucta senin bildigin ama onun bilmedigi bir durum var. Ama genel olarak bunaldigin icin patladin sanirim. Yinede en iyisi annene bunu söylemek olur..hem ferahlarsin hem annen seni anlar ve böyle gereksiz tartismalar olmaz hatta özre bile gerek kalmaz. Sagligindan olacaksin birde yahu.. yapma söyle annene ailene. Arkadaslarin bile bilmiyorsa icine atmissin herseyi resmen. Insan bazen dertlerini anlatma ihtiyaci duyar..anlattikca rahatlar. Üzüldüm gercekten..keske buraya daha önce konu acsaydin en azindan.
Maddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Abla çok üzüldüm,üzme kendini lütfen düzelir herşey kısa zamanda inşallah,anneciğinde kıyamaz affeder en fazla 1 hafta sürer küslüğü oda en fazla bak,sıkma güzel canını
Umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Üzme kendini yine de bu kadar, her şeyi tam olarak bilmiyoruz daha ama her şeyin bir çaresi vardır, geçecek, her şey çözülür umarım tez zamanda...Maddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Ya sen Misscherryblossom sun , tükenmekte neyin nesi! ! Sen belki de aramizda en mantikli en guzel ve duzgun yorum yapanlardan birtanesisin yaa :) uzme kendini bubkadar lutfen seni de kaybetmek istemiyoruz ❤Maddi manevi tükendim.
Borcu atlattıysan şimdi çıtlat biraz istersen annene o dönemin aslında nasıl geçtiğini senin için, o kadar üzülmezler de borcun bitti diye belki, daha iyi anlar seni o zaman elbet.Yok yaf anlatamam valla. Zaten üstünden zaman geçti, bir de zaten ikimizin tükenme sebebi de maddi aslında. Annem bizi büyütürken çok maddi sıkıntı çekti, şimdi o yüzden rahat etmesini istiyorum.
Ben daha çok maddi yardımda bulunmak istiyorum, zira geçmişte bir şekilde ne zaman elime para geçse tabiri caizse yel aldı. Son 4 ayda afedersiniz yazıyorum ama ayda 1000 lira verebildim düzenli olarak.
O evlenme meselesinde şu an tek üzüldüğüm şey para, zaten beni tüketen şey de o maddi yük oldu zira yapmadıımız düğünün borcu altına girdim ve o borcu 1 yıl boyunca ödedim, boğaz tokluğuna yaşadım o sırada. Ama ailem saçtım savurdum yedim içtim gezdim bencil bir insanım ; o yüzden anneme maddi yardımda bulunmadım sanıyor. Yoksa o borç ve sıkıntı içindeyken ben parayı popoma mı sokayım yani? Buraları kimse bilmediği için herkes beni bencil sanıyor ama alakası yok. Borç yüzünden bir gün artık kalbim sıkışmıştı olduğum yere yığılıvermiştim. İlerde bir gün habis hastalığım olursa o borç yüzünden olur olursa. Üzülmesinler diye aileme söylemedim para işini meseleyi bilen arkadaşlarım bile bilmiyor.
Üzüldüm ya, düzelir inşallah. Yorumlarınızı okuduğumda içimden hep sevgi duydum size karşı. Hırçın ama sevecendi hep. Aile hayatınızda da böyle olduğunuzu varsayarak, bu gibi durumlarda deli kız kontenjanına yatmak en iyisi oluyor, fakat her ikiniz de bunaldığınız için anlaşmama olabilir, siz gitmeden aranız düzelir annenizin gönlünüzü alırsınız inşallah.Maddi manevi tükendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?