- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
sarıl annene babana psikolojim bozuk ne yaptığımı bilmiyorum keşke ALLAH canımı alsa ben sizi nasıl da üzdüm ne olur beni affedin olanları unutun bundan sonra sizi asla üzmiycem de. üzülme anne baba kin tutmaz. bundan sonra aileni üzmezsen sende olanları unutursun canımMaddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Annenin su an en buyuk sikintisi kredi borcu saniyorum. Senin para vermemek icin tartisma cikardigini dusunuyorsa ve ozrunu kabul etmiyorsa en iyisi o bahsi gecen para eline gecene dek ustune varma. Parayi geldiginde yolla ve isi oluruna birak.. O seni arar.Valla panpa haklısın ama beni ailesinden esirgeyen biri olarak görmesine çok alındım.
Bu gelecek para ek iş gibi bir şeyden, çok yorucu , seyahatli, haftada 3 kere 7 gün tatil yapmadan haftasonu da çalışmayı sırf kredi borcu azalsın sıkıntıya girmesin diye kabul ettim. Bana yapma yorulursun hasta olursun dedi, ben de yapmak istiyorum senin de elin bollaşır dedim.
Sonra bana dedi ki paraya sebep çirkefe yattın.....tamam ben de kızıp parlayarak haksızlık ve eşşeklik ettim ama bu yine de çok ağırıma gitti. Kendini paralamaya razı birine söylenecek bir şey değil bu bence.
Borç işi bitti gitti, şimdi söylesem bile inandıramam. kendini acındırmak için yalan söylüyorsun olur adı, üstüme yapışan bencil etiketine sebep. Ne yaparsam yapayım ailesini düşünen bir insan oldğuma kendi öz annemi bile inandıramıyorum. Kendimi açıklamaya çalışmaktan bıktım.
Maddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Ne yaparsam yapayım ailesini düşünen bir insan oldğuma kendi öz annemi bile inandıramıyorum.
Anneler affeder.Benim yegenim cok kereler fedakar wnnesini uzmusturValla hepsini geçtim annem benimle konuşmuyor, o mesele hallolsa yeter
Canım benim sen nasıl sinirliyken istemediğin kelimeler kullandıysan,annende de aynısı olmuş. Bunu söylemesi,öyle düşündüğü anlamına gelmez,öfkeyle söylenmiş bir söz sadece bence.36323737 kere özür diledim zaten üstüne bana güzelce hakaret ettiKeçi gibi inatçı.
Bir yerden gelecek gibi olan bir param var, onu anneme vericem dediydim kredi borcuna versin diye.
Tartıştıktan sonra bana dedi ki,
Neden şimdi bana bunları söyledin bilmiyorum ama aklıma tek sebep geliyor. Parayı vermemek için bahane arayıp kavga çıkardın. kavgayı bahane edip paranı vermek istemiceksin
Ben zonk tabi. Benim hakkımda bu kadar kötü şeyler düşünmesini. beni böyle bir insan olarak görmesini sindiremedim. Kalkıp diğer odaya gittim , yazıklar olsun diyebildim sadece. Ondan sonrası patlama oldu.
anneler kıyamaz missValla hepsini geçtim annem benimle konuşmuyor, o mesele hallolsa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?