Tükendim

sarıl annene babana psikolojim bozuk ne yaptığımı bilmiyorum keşke ALLAH canımı alsa ben sizi nasıl da üzdüm ne olur beni affedin olanları unutun bundan sonra sizi asla üzmiycem de. üzülme anne baba kin tutmaz. bundan sonra aileni üzmezsen sende olanları unutursun canım

Kendimden yola cikarak soyluyorum ,annem hayati mucadeleyle gecmis darbe ustune darbe yemis birde calismanin ev sorumlulugun agirligiylaaa hafif dozda arizaya baglamis (tabi geçmişten gelen uzuntulerinde sebepp olmasiyla) erkeksi dusunceye yakin hanimefendi bir kadindir...zaman zaman bir kelime soyler ben şok...nasil bana bunu yakistirir hicmi tanimaz vs vs yerim kendimi uzulurum,belli bir yasa gelmis idare etmek sart onun kadar nazimin gectigi kimse yok ,oda her zaman yapmaz ama arada ciddi kuser ben uzullur kizarim uzatti diye ama cok yipratici bir surec ben dua ediyorum ,konusmaya calisiyorum birsey yok gibi norml soru soruyorum cunku benim annem cok ozure gelmez dahada baskin cikma kavgayi tazeleme olasiligi var onun icin normale baglamakta ve azicik sirnasmakta fayda var...ozru denediyseniz birde bunlari deneyin derim

Annenin su an en buyuk sikintisi kredi borcu saniyorum. Senin para vermemek icin tartisma cikardigini dusunuyorsa ve ozrunu kabul etmiyorsa en iyisi o bahsi gecen para eline gecene dek ustune varma. Parayi geldiginde yolla ve isi oluruna birak.. O seni arar.

Şuan o senden daha çok üzülüyordur hem yaşadıkların hem karşılıklı birbirinizi üzdüğünüz için. Sabah ola hayr ola arkadaşım her gecenin bir sabahı vardır ..

Annenle arandaki problemi bilemem ama zaten bilmeye de gerek yok affedeceğini tahmin etmek için :) ister büyük olsun ister küçük olsun sorunlar, anne bu er geç affeder burnunu sürtüyodur şuan senin.

sende mi sinirlenince çeneni tutamayıp sonradan pişman oluyosun? benim de çok öyle pişmanlıklarım malesef

''elimde gelinlikle kaldım'' kısmını da anlamadım ama merak ettim inşallah çok kötü şeyler olmamıştır

annenle ayrı mı yaşıyorsunuz? yarın ki detaylı konunu bekliyor olacağım. ben hep senin yorumlarını beğeniyorum çok aşinayım sana ama hakkında hiçbişey bilmiyormuşum meğer

Ne yaparsam yapayım ailesini düşünen bir insan oldğuma kendi öz annemi bile inandıramıyorum.

bu konuda senin ne hissettiğini çok iyi anladım, onu da şurdan anladım, bazen annemle ya da babamla tartışırız fazla parlarım malesef huyum bu, annemin dediği cümle şu olur ''yarın bi gün sen bize bakmazsın da, gider huzurevinde kalırız, bi bardak su vermezsin sen''

ya şu hayatta en alındığım cümleler listesine ilk sıralardan giriş yapar annemin bu cümlesi. bi de böyle dedi diye kavga ederiz. hayır beni gerçekten öyle mi görüyolar? gerçekten onları hiç umursamadığımı mı düşünüyorlar? nasıl zoruma gider bu cümle var ya. halbuki biz her gün birbirimizi yesek bile onlara asla sırtımı dönmem. bunu bilmemeleri, beni öyle görmeleri çok ağırıma gider. senin kırılmanı anlıyorum, ama işte sonradan pişman olacağımız çıkışlar yapıyoruz. ama anneler her zaman affeder hiç canını sıkma

Anneler cok tuhaf canlilar, gercekten... Bir haberde vardi adam annesini yaralamis. Kadin hala benim sucumdu agir konustum ondan yapti vs. diyordu. Onlara normal hayatindaki herhangi biri gibi bakmayacaksin. Kirilmasi normal ama emin ol affetmeme gibi bir durum asla olmaz.

Canım benim sen nasıl sinirliyken istemediğin kelimeler kullandıysan,annende de aynısı olmuş. Bunu söylemesi,öyle düşündüğü anlamına gelmez,öfkeyle söylenmiş bir söz sadece bence.
Belki çok canı yandı,o hırsla söyledi. Eminim annende pişman olur. Lütfen üzülme,annen hayatta buna şükret sadece. Muhakkak birbirinizi affedeceksiniz,mümkünmü küs kalmak? Lütfen kendini üzme.
Sen çok pozitif,çok tatlı bir hatunsun,seninde yaşadıklarından dolayı bir patlama yaşamış olduğunu düşünüyorum,üstesinden gelemeyeceğin bir durum yok.
Biraz sakinlesin ikinizde,oturup konuşup,birbirinizin gönlünü alırsınız eminim.
Lütfen üzülme.

Cherrycanüzülme yoluna girer her şeyherkesin böyle dönemleri olur. Nacizane tavsiyem şu; sorunları biriktirmeden ama sakin sakin söyle ailene bilsinler. Bende senin gibiyim; durup durup patlıyorum daha beter oluyor. Sana dediğimi yapmaya çalışıyorum bende.

Ben gecmiste anne ve babami manevi olarak reddetmistim, onlar da beni. 3 yil gorusmedik hic, cocuk esirgeme kurumunda buyumus biri gibiydim. Sadece anne babam degil sulalemden kimseyle gorusmedim, kimse aramadı sormadı tabi. O zaman ölsem, ailemi bulup haber vermek icin nüfus kayıtlarına bakarlardı telefon rehberimde bile isimleri yoktu.
Hayatla basedebilmemiz için hepimize bir enerji verildiği ve bazen bunun tukenmeye yüz tuttuğunu dusunurum. Bahsettiğim bu zaman diliminde maddi, manevi, ailesel konularda büyük zorluk yaşadım. Yeni bir hayat kurdum kendime sıfırdan başladım. Sıfırdan derken evden bavulum bile olmadan ciktim diyeyim sana :)
Öğrendiğim bir şey var oda su oldu, pes etmeni bazen en yakınların bile bekleyebiliyor. Ne kadar zayifsan o kadar derin ve ince bir sızı birakmaya çabalıyorlar. Pes ettiğin yerde sana yardım eli uzatan bile kendi egosu için yapıyor bunu. Vah vah, tuh tuh neler yasamis, hemen iyilik yapayım sevap point kazanayim modu. Anne ve babanın da elinden gelebilecek şeyler cogunlukla bir yere kadar oluyor. Sen asilacaksin hayatın yakasına yapışacak, birakmayacaksin.
Pes etme, eninde sonunda bu olumsuzluklar bitecek.

cherry içinde bulunduğun ruh haline üzüldüm. benim nazarımda kendi ve yorumları pozitif olan eğlenceli ve güçlü birisin. en kısa zamanda kendini toparlamanı diliyorum.
anne kız arasında her zaman olur böyle sürtüşmeler. biraz sakinleşin toparlarsınız, önemli olan rutine dönüşmemesi. hangimizin iniş çıkışı yok ki. kavgada söylenen sözleri duymamak gerek bazen.

patlamalar kötü gibi görünse bile iyidir,
hani dibe vurmadan yukarı çıkamazsın hesabı.

annenle birden bu noktaya gelmemişsinizdir, bir şeyler birikmiştir, ikiniz de söyleyip çıkarttıysanız dışarı, zaten ana-kız affedersiniz birbirinizi.

e tabi küçük kız olarak senin biraz daha fazla alttan alman gerekecek.

ama zaman geçince göreceksiniz ki, en kötü gününüz gibi görünen bu gün o kadar da kötü değilmiş, sizi daha iyi günlere taşıyacak.

sevgiler canım, sil göz yaşlarını, sakinleş, anneni yeniden ara

annen abartmış bence
zaten tek başına yaşam mücadelesi veriyorsun
anlayışlı olması lazım

benim de babam borçlarımızı bilmiyor rahat rahat yaşıyoruz sanıyor halbuki maaşımdan kuruş kalmıyor borç ödemekten

bence bi süre sesini çıkarma
özür diledikçe büyümüş
3-5 gün sonra normal bişey yokmuş gibi hal hatır sorarsın

Mobildeyim. Tüm ayrıntıları okuyamadim ama anne babamız mükemmel değil. Onlar da insan. Hata yaptılarsa sizin bu hatayı kabul etmeniz lazım. Sırf anne olduğu için melek filan olmuyor yani. Canınızi sıkmayin. Her ne olduysa geçer. Bi kapı kapanır bi kapı açılır.

İnsaniz kırılır kırarız..Anneniz sizi affeder hiç üzülmeyin..Kendinizi boşuna hırpalamayın daha fazla..

cherrycim kızımla bizim de eskisi gibi sık olmasa da patlamalarımız oluyor. en çok nerede sinirleniyorum biliyor musun; susmadığında her lafıma bir cevap verdiğinde, sesini benden çok yükselterek bağırdığında. çünkü o genç çabuk toparlıyor. ben o gün hastalanıyorum, enerjimi tekrar kazanmam günlerimi alıyor. emeklerime ağlıyorum.
tabi ki de affediyorum ama unutamadığım kısmı aynı ve benzer şeylerle bana gelmesi, kredisini tükettiği konuların tekrarı.
en çok da bana 1 paket damak çikolatayla gelmesini seviyorum :)
biraz sakinleşin annenin sevdiği küçük bir şeyle gönlünü al, o daha moralsizdir daha kırgındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…