tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.977
28.718
798
Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer

Böyle düşünmeyin imtihan dünyasında yaşıyoruz. Peygamber efendimiz ne skntilar çekmiş. Allah ın en sevdigi kulu. Biz kimiz ki..tamm peygamber değiliz ama olsun..Allah tan ümit kesilmez sabretmeye çalışın..boşluğa düşmüssunuz. Açın Rahman suresini dinleyin, ferahlarsiniz..Herşey boş inanın buna

Böyle düşünmeyin imtihan dünyasında yaşıyoruz. Peygamber efendimiz ne skntilar çekmiş. Allah ın en sevdigi kulu. Biz kimiz ki..tamm peygamber değiliz ama olsun..Allah tan ümit kesilmez sabretmeye çalışın..boşluğa düşmüssunuz. Açın Rahman suresini dinleyin, ferahlarsiniz..Herşey boş inanın buna

Inanmiyorum isyankar olmam yakındır

Konularını biliyorum zor bir surecten geciyorsun ama gececek ve daha güçlü çıkacaksın bu sınavdan gerçekten.
Kolay degil yaşadıkların tükenmiş hissetmen normal üstelik ailenden de destek goremedin kndini yalnız hissetmen de bundan ama sen yalnız değilsin. Dünyadaki en büyük gücün çocuğun. Biraz zaman geçsin çocuğun inanılmaz güçlü bir kadın olduğunu anladığında sana en büyük desteği verecek. Ailenin veremediği desteği oğlun verecek ikimiz el ele atlatacaksiniz beraber.
Benim babam ben küçükken oldu ve annm tek basina kaldı. Zorlandı üzüldü ama ben buyudugumde yalnız kalmadığını gordu. Beraber atlatır olduk pek çok şeyi. Bir zaman sonra senin de öyle olacak.
Sadece zaman ve sabirla yenecksin zorlukları. Güçlü ve özel bi kadınsin konularından belli. Bir sure sonra gececek bunlar

İnan benim de bunaldigim çok çaresiz hissettiğim gunlerim oldu. Daha şundan 2 ay öncesine kadar.
Ama şimdi mutluyum, huzurluyum.
Belki inanmıyorsun ama geçicek. HiçBir acı sonsuza dek surmez.
Karanlıktan sonra mutlaka bir aydınlık var.
Yeter ki sen isyan etme.
Çünkü hepimiz sınavlardan geçiyoruz.
Senin sınavın da bu.

Eğer müslümansan bugün cuma, bol bol dua edebilirsin. :)

Eger degilsen de sana iyi gelecek ritüellerini yapmanı tavsiye ederim :)

Suanki ruh haline girecegini tahmin etmiyordun sanırım degil mi ama simdi bu haldesin. Ve bu durumdan da çıkıp daha mutlu olacagına inanmıyorsun, ama sonucta yine sen yanılacaksn ;) kalbini ruhunu temizle, zihnini berraklaştır, elinden geleni yap. Iste o zaman hallolmayacak sey yok :)

Bir insanin bu kadar umutsuz konuşması ne acı,noldu ne yaşadınız bilmiyorum ama inanin umut her zaman vardır,kendinize inanin herşeyi tekrar başlayabiliceğinize ve bu defa güzel olacağına inanin siz herseyden değerlisiniz bunu tekrarlayın kendinize..Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

sakin olun, iyi olun. sitem etmek neye yarar? çıkın dışarı derince nefes alın, etrafa bakın canlılığa. herkesin dara düştüğü anlar var, düşülüyor ama bir şekilde de kalkılıyor. bu depresif dönem geçici. karanlığın bir de aydınlığı vardır unutmayın.

Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin

yuh sanamı iftira attı bide.
sen babanla konuşabıldınmı peki,hatırlıyorum o konuşmayı yapmakta zorlanıyordun
nasıl bir iftira atıyor pekı,ne dıyor
birde zor bir süreç anlamaya calışıyorum ama şu süreçte kendını dahada dibe çekmek yerine neler yapılabılır onları konuşup beyın fırtınası yapalım..
soruna değil çözüme odaklanma zamanı

sakin olun, iyi olun. sitem etmek neye yarar? çıkın dışarı derince nefes alın, etrafa bakın canlılığa. herkesin dara düştüğü anlar var, düşülüyor ama bir şekilde de kalkılıyor. bu depresif dönem geçici. karanlığın bir de aydınlığı vardır unutmayın.

Aydınlık falan yok benim hayatımda. Unutulmus gibiyim

yuh sanamı iftira attı bide.
sen babanla konuşabıldınmı peki,hatırlıyorum o konuşmayı yapmakta zorlanıyordun
nasıl bir iftira atıyor pekı,ne dıyor
birde zor bir süreç anlamaya calışıyorum ama şu süreçte kendını dahada dibe çekmek yerine neler yapılabılır onları konuşup beyın fırtınası yapalım..
soruna değil çözüme odaklanma zamanı

2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim

Cocugun var ona sarıl elbette zordur herşeyin tepetaklak olması ama bu hep böyle olmayacak düzelecek sadece biraz zamana İhtiyacınız var... çalışmaya başlayınca kafaniz dağılır inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Dün bi olaya şahit oldum yani kulaklarimla duydum. Sonra dedim kendi kendime deveyi diken insanı bilmem ne yapan yaraniyor valla oyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X