Tükeniyoruz galiba :(

ben orda cevap verseydım eşime cok daha farklı seyler anlatırdı. Daha önce yapmadıgım söylemediğim seyleri yaptı söyledi olarak anlattılar

ben orda cevap verseydım eşime cok daha farklı seyler anlatırdı. Daha önce yapmadıgım söylemediğim seyleri yaptı söyledi olarak anlattılar

Öyle bi durumda da açar telefon ben sana böyle mi söyledim derdim..
Eşime de kendimi kanıtlamak zorunda hissetmezdim kendimi.. bana itimar etmiyor musun? derdim.

Benim zaten canım burnumda kimsenin midesini düşünecek halde değilim.. der! Biraz da bağırır üste bir şekilde çıkardım :)
Malesef ki evlilik biraz taktik gerektiriyor..
hemen çekip gitmek en kolayı erkekler düz kafa anlamazlar!
Üfleye üfleye götüreceksin işini..
Mağduru oyna gerekirse..

Ama şuan bi kere çıktıysan evden geri vites yapma..! Yaparsan seni daha dikkate almaz.
Iyice gelip yalvarsın öyle git..
O mesaj atsin sana.. madem bir işe kalkıştın hakkını ver ama şeyini de çıkarmadan :)

Bu arada barışacaksiniz çok belli.. keyfini cıkar sende yalnizligin kafanı dinle biraz

Neden eşinin ailesine karşı eşinden beklenti içine giriyorsun? Kayınpederin soru sorunca "baba ben şuan bebeği düşünüyorum, kafam yerinde değil, yemek işini oğlunla konuşursunuz o halleder" gibi bir cevap verebilirdin. Eşin bile çocuğu orda sana bırakıp gitmiş, kayınpederin düşünmemesi normal.

Tşk ederim önerileriniz için :)

Zaten eşimin bırakıp gitmesine de sinirlendim işini bahane etti ama cocugum hasta diyip kalabilirdi. Bu zamana kadar bi beklenti içine girmedim demekki onlar öylelermiş dedim ama konu hastalık olunca bebegın öyle aglaması benı patlama noktasına getırdı

Sizn eşiniz haklısın diyebiliyomus en azından ama biz bu konuda anlasamıyoruz malesef o hala bizi yakınlastırma derdınde ama ne zaman yakın olsak eşimle sorun yasıyoruz

Haklı olarak gerilmişsin çocuğunda aklın. Ama burdaki kv kp konularının yarısından çoğunda kv şunu yaptı eşim beni korumadı, kp bunu söyledi eşim beni savunmadı gibi şeyler okuyoruz. Biz kadın olarak birer bireyiz, gerildiğimizde bunu söyleyebilmeliyiz.

Sorun eşimin ailesiyle ilgili bi konu oldugunda bana hak vermemesi onlar haksız diyemiyo kolay kolay bende de sanırım bu konuyla ilgili yasadıklarımdan dolayı patlama oldu o yüzden ayrılalım dedim
O kadar haklısın ki. Orada bebek hasta iken sanki bebegin sorumlulugu bir tek sana aitmiş gibi kendi bogazlarinin derdine dusmusler. Bir de hastanede hasta cocugunun basini bekledikten sonra eve gidip kp istedigi yemegi yapacaksin. Ne kadar benciller. Ben senin neden kızdıgını cok iyi anliyorum. Ne yemek yapmaktan gocunuyorsun ne baska biseyden. Zihniyetleri tuhaf.
Ailesi ne yaparsa yapsın hep örtbas etmeye calisan, bundan sikayet edince karısını suclayan bir numune de bende var. Bosver. Evlenince kurdugu yuvayi ailesi sayamayan, anne babasi kardesleriyle yasadigi hayati her firsatta ozledigini dile getiren adam bi zahmet defolsun gitsin!!!

malesef sanırım hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz

Babasının boşboğazlığı yüzüne eşyalarını toplamışsın, ayrılık lafı yapmışsın, adam pişman olmuş haklıydın demiş kabul etmemişsin, seni ikna etmeye çalışmış ayrılıkta kararlı durmuşsun. Ama niyetim ayrılık değil hatasını anlaması diyorsun. Adam daha ne yapsın hatasını anladığını göstermek için? Gözünü korkutmanın dozunu tutturamamışsın.

Babasının davranışı sinir bozucu ama buna eşin ne yapsın? Babası ne dediğini bilmiyorsa eşinin suçu ne? Babasına gıcık ol. Sinir ol. O ayrı. Ama babasından yola çıkıp eşine patlaman anlamsız olmuş.

Haklısınız ama bunun için ayrılınmaz.Dolmuşsunuz belli.Eşinize ve kendinize zaman verin biraz.İkiniz de birbirinizi özleyin bi'.İkiniz de sinirlisiniz hâlâ bence.Eşiniz ondan öyle şeyler diyodur.

Çok geçmiş olsun. Şimdi burda böyle konuşmak kolay bir de olayı yaşamak var.
Ama eşiniz pişman olduktan sonra diretmeseydiniz keşke. Bence şuan o da size gözdağı veriyor olabilir. Umarım düzelir herşey.

Canim cocuk bu ateslenir ateşi duser hastalanir surekli aglar alisacaksin zamanla bunlara. Kayınpederin tecrübeli oldugundan sogukkanli davranmis. Simdi senin sinirlendigin konuyu ben cok gereksiz buldum yanlis anlama lutfen ama haksizsin hayatim . Adam yemek yiyecek tabiki sen annesin seninle ayni duygulari esin bike yasayamazken kayinpederden asiri hassasiyet beklemissin. Esine yazik etmissin bence en ufak seyden koca bosanir mi. Allah baska dert vermesin bunlar coook kucuk seyler. Her kavgada ayrilalim demek de yanlis bi gun adamin canina tak eder tamam der. Adamin aklina ayrilik kelimesini yerleştirme. 3 tane cocugum var benim de bende tecrübelerimden soyluyorum yani.

Bebeğiniz hastanede siz eşinizi babasını şikayet etmek için arıyorsunuz istediğinizi bulamayınca da adamdan boşanmak istiyorsunuz. İyi misiniz siz allah aşkına bu yüzden boşanalım diyorsanız bence siz bunu çok kullanmışsınız adam da yeter demiş kafa dinlemiş resmen yokluğunuzda. Hatalı olan sensin sen özür dilemelisin bana kalırsa

Blöf yapmışssınız, hadi bırakıp gittiniz adam zaten sizle iletişime geçmiş kaç kez hatalıyım demiş yine inat etmişsiniz. Süreci hiç iyi yönetememişsiniz. Eşiniz bir daha konuşusursa uzatmayın daha da.ama kendi isteginizle öylece geriye de dönmeyin bir daha hiç bir şekilde ciddiye alınmazsınız.

Kk daki konular ve yorumlarda gaza gelmissiniz gibi geldi bana..siz esinize gozdagi vermek isterken o size vermis oldu artik...bebeginizin atesi varken kayinbabanizin yemek dusunmesini sacma buluyorsunuz ama sizde o durumdayken yani ilk once saglik dusunulmesi gerekirken esinizi arayip kayinpederinizi sikayet etmmissiniz..kendinizle celisiyorsunuz yani...bosanma lafi evlilikte gercekten bosanilacaksa kullanilmali..sayginligi kaybedersiniz

Öncelikle bebeğinize geçmiş olsun bir kadının bebeği var ise ayrılmayı iki defa düşünmeli ayrılık kolay değildir ağıza bir kez alındımı ya uygulayacaksınız yada almayacaksınız ayrılık kelimesi kadın için de erkek için de dile tesbih yapılmaz sorumsuz saygısız bir kayınpeder içinde bebeğiniz babasız bırakılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…