- 22 Eylül 2018
- 12
- 5
- 1
- Konu Sahibi Alonegirl26
-
ben orda cevap verseydım eşime cok daha farklı seyler anlatırdı. Daha önce yapmadıgım söylemediğim seyleri yaptı söyledi olarak anlattılarBen sizi çok iyi anladım.. kızmakta haklısınız ama bence çocuğunuzun etkisiyle biraz fazla fevri davranmışsınız.
Kendimi yerinize koydum.. böyle bi durumda ben eşimi hiç bulaştırmadan..
KP e "şuan çocuk yanıyor ne yemeği gerekirse dışardan söyleriz. Şuan yemek düşünecek halde değilim derdim" yani sorunumu kendim çözerdim.
Orasını bilmiyorum malesef sadece ona iyi geliyomus gibi davranıyoBen haklı buldum sizi peki eşinizdem blöf yapıyor yoksa kesin kararlı mı?
ben orda cevap verseydım eşime cok daha farklı seyler anlatırdı. Daha önce yapmadıgım söylemediğim seyleri yaptı söyledi olarak anlattılar
Tşk ederim önerileriniz için :)Öyle bi durumda da açar telefon ben sana böyle mi söyledim derdim..
Eşime de kendimi kanıtlamak zorunda hissetmezdim kendimi.. bana itimar etmiyor musun? derdim.
Benim zaten canım burnumda kimsenin midesini düşünecek halde değilim.. der! Biraz da bağırır üste bir şekilde çıkardım :)
Malesef ki evlilik biraz taktik gerektiriyor..
hemen çekip gitmek en kolayı erkekler düz kafa anlamazlar!
Üfleye üfleye götüreceksin işini..
Mağduru oyna gerekirse..
Ama şuan bi kere çıktıysan evden geri vites yapma..! Yaparsan seni daha dikkate almaz.
Iyice gelip yalvarsın öyle git..
O mesaj atsin sana.. madem bir işe kalkıştın hakkını ver ama şeyini de çıkarmadan :)
Bu arada barışacaksiniz çok belli.. keyfini cıkar sende yalnizligin kafanı dinle biraz
Zaten eşimin bırakıp gitmesine de sinirlendim işini bahane etti ama cocugum hasta diyip kalabilirdi. Bu zamana kadar bi beklenti içine girmedim demekki onlar öylelermiş dedim ama konu hastalık olunca bebegın öyle aglaması benı patlama noktasına getırdıNeden eşinin ailesine karşı eşinden beklenti içine giriyorsun? Kayınpederin soru sorunca "baba ben şuan bebeği düşünüyorum, kafam yerinde değil, yemek işini oğlunla konuşursunuz o halleder" gibi bir cevap verebilirdin. Eşin bile çocuğu orda sana bırakıp gitmiş, kayınpederin düşünmemesi normal.
Sizn eşiniz haklısın diyebiliyomus en azından ama biz bu konuda anlasamıyoruz malesef o hala bizi yakınlastırma derdınde ama ne zaman yakın olsak eşimle sorun yasıyoruzBabasının düşüncesizliğini eşinize ödetmişsiniz. Sizin eşinizden beklediğiniz “evet çok haklısın babam öyle dememeliydi cahil işte kafana takma ben onunla konuşurum” demesiydi. Herkes bunu bekler ama bunu demiyor diyede ayrılma kararı alınmaz bence. Ben çoğu kez eşime annesinin babasının sevmediğim davranışlarını anlatıyorum bazısında haklısın diyo bazısında abartma ne var bunda diyor. Herkesin düşünce tarzı farklı bu konu için ailenizi dağıtmayın derim.
Zaten eşimin bırakıp gitmesine de sinirlendim işini bahane etti ama cocugum hasta diyip kalabilirdi. Bu zamana kadar bi beklenti içine girmedim demekki onlar öylelermiş dedim ama konu hastalık olunca bebegın öyle aglaması benı patlama noktasına getırdı
O kadar haklısın ki. Orada bebek hasta iken sanki bebegin sorumlulugu bir tek sana aitmiş gibi kendi bogazlarinin derdine dusmusler. Bir de hastanede hasta cocugunun basini bekledikten sonra eve gidip kp istedigi yemegi yapacaksin. Ne kadar benciller. Ben senin neden kızdıgını cok iyi anliyorum. Ne yemek yapmaktan gocunuyorsun ne baska biseyden. Zihniyetleri tuhaf.Sorun eşimin ailesiyle ilgili bi konu oldugunda bana hak vermemesi onlar haksız diyemiyo kolay kolay bende de sanırım bu konuyla ilgili yasadıklarımdan dolayı patlama oldu o yüzden ayrılalım dedim
malesef sanırım hepimiz aynı seyleri yaşıyoruzO kadar haklısın ki. Orada bebek hasta iken sanki bebegin sorumlulugu bir tek sana aitmiş gibi kendi bogazlarinin derdine dusmusler. Bir de hastanede hasta cocugunun basini bekledikten sonra eve gidip kp istedigi yemegi yapacaksin. Ne kadar benciller. Ben senin neden kızdıgını cok iyi anliyorum. Ne yemek yapmaktan gocunuyorsun ne baska biseyden. Zihniyetleri tuhaf.
Ailesi ne yaparsa yapsın hep örtbas etmeye calisan, bundan sikayet edince karısını suclayan bir numune de bende var. Bosver. Evlenince kurdugu yuvayi ailesi sayamayan, anne babasi kardesleriyle yasadigi hayati her firsatta ozledigini dile getiren adam bi zahmet defolsun gitsin!!!
Babasının boşboğazlığı yüzüne eşyalarını toplamışsın, ayrılık lafı yapmışsın, adam pişman olmuş haklıydın demiş kabul etmemişsin, seni ikna etmeye çalışmış ayrılıkta kararlı durmuşsun. Ama niyetim ayrılık değil hatasını anlaması diyorsun. Adam daha ne yapsın hatasını anladığını göstermek için? Gözünü korkutmanın dozunu tutturamamışsın.
Babasının davranışı sinir bozucu ama buna eşin ne yapsın? Babası ne dediğini bilmiyorsa eşinin suçu ne? Babasına gıcık ol. Sinir ol. O ayrı. Ama babasından yola çıkıp eşine patlaman anlamsız olmuş.
Canim cocuk bu ateslenir ateşi duser hastalanir surekli aglar alisacaksin zamanla bunlara. Kayınpederin tecrübeli oldugundan sogukkanli davranmis. Simdi senin sinirlendigin konuyu ben cok gereksiz buldum yanlis anlama lutfen ama haksizsin hayatim . Adam yemek yiyecek tabiki sen annesin seninle ayni duygulari esin bike yasayamazken kayinpederden asiri hassasiyet beklemissin. Esine yazik etmissin bence en ufak seyden koca bosanir mi. Allah baska dert vermesin bunlar coook kucuk seyler. Her kavgada ayrilalim demek de yanlis bi gun adamin canina tak eder tamam der. Adamin aklina ayrilik kelimesini yerleştirme. 3 tane cocugum var benim de bende tecrübelerimden soyluyorum yani.Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bebegım var. Eşimle cok iyi anlasırız aslında ikimizde cok eglenceliyiz o da cok ilgilidir ve bana her konuda yardım eden biridir. Ama özellikle bebek dogduktan sonra ufacık şeylere kavga etmeye başladık. Büyük sorunlarımızda oldu ama hepsını aştık. Zaten sorunlarımız ailelerimizdi. En son bebegımz hastalandı hastaneye götürdüm eşimi aradım o da babası bize gelicekti onunla birlikte geldi. Eşim bir saat fln durdu ben gidip işlerimi toparlayıp gelim dedi gitti. Bebegin ateşi düşmedi bebek sürekli aglıyo eşimin babası o durumda süreklı eve gidince şu yemegi yapalım evde et var mı makarna var mı süreklı bu soruları sordu bende sinir oldum bizim derdimiz yemek olmamalı bebegin saglık durumu olmalı eşimi aradım anlattım o da nolcak eve gidince zaten yemek yapıcaksın nolmus yanı dedi ama anlatmak istediğim o degildi bebek aglarken atesı düşmezken yemek degil saglıgı düşünülmeliydi. Eşimde en son tamam ben yemek yaparım babama gelip dedi. Ben iyice sinir oldum sorun yemek yapmak degildi. Bende sinirlendim eve gidip eşyalarımı toparladım eşime de ayrılalım birbirimizi anlamıyoruz dedim o da kabul etti. Aksam msj attı sen haklıydın diye ama ben ayrılıkta kararlı davrandım. O ikna etmek için ugrastı gelip konusalım dedi istemedim o da eşyalarını toplayıp ailesine gitti. Dün konustuk bana kafam daha ayıldı daha saglıklı düşünüyorum bu şekilde dedi oysa amacım onun hatasını anlamasını saglamaktı cünkü konu ailesi olunca bana sen haklısın diyemiyo. Ayrı kalmamız megerse ona iyi gelmiş bu bzm ilk ayrı kalışımız nasıl davranıcamı da bilmiyorum açıkcası ama ona iyi gelmesi beni gercekten üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?